Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük bi anket

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kardeşim bu sene girdi öss ye lys ye ya da ismi her neyse ona ve tercih konusunda şu an araştırma yapmaktayız. aklımızda belirdi gibi birçok şey ama bunları biraz da yavan bilgilerle yapıyoruz. yani konu hakkında varsayımdan ileriye gidemiyoruz.

sizden istediğim de şu aşağıya birkaç üniversite ve bölüm yazıcam bunlardan siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden seçerdiniz bana onları sölemeniz.

sıralaması;

TM1 : 2340
TM2 : 2337
TM3 : 2375

şimdiden teşkürler.
Mesaj tarihi:
gs iktisat/uluslararsı ilişkiler üzerine fransa'da master yaparsa durdulamaz coşar.

boğaziçi psikolojinin kızları güzeldir, eğitimi de iyidir de iş olarak ne düşündüğüne bağlı.

diğer boğaziçi bölümünü bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
psikolojide şuan düşündüğü klinik psikoloji veya endüstriyel psikoloji ama tabi bu eğer girererse bölüme zamanla gelişecektir değişecektir.

peki fransa da master gsü için kolay bişey mi?
Mesaj tarihi:
işin eğitim kısmına önem veriyorsa girsin galatasaraya psikoloji falan okuyacağına

özellikle fransada master yaparım erasmusa gideim istiyorsa zaten türkiyede daha avantajlı bir okul yok, yarısı fransız devletinin
Mesaj tarihi:
Boğaziçi psikolojiye sakın gelme. Özellikle akademisyen olmayı düşünüyorsan koşarak kaç. bu konuda seni insanlarla konuşturabilirim istiyorsan.

ama şöyle diyeyim sosyoloji ile çap yapmış 3.98 ortalamalı, columbia üniversitesinde değişim programı yapmış, oxfordda yazın staj yapmış bir arkadaşı bile yurt dışına göndermeyi beceremedi hıyarlar.
Mesaj tarihi:
ben gs uluslararsı ilişkiler dedim hani ankara mülkiyeyle beraber bürokrat adayı basan iki okul bunlar.. hani türkiyede çalışmasa bile unesco bm bünyes,inde çalışaiblir

ama istiuyor mu bu bölümü? gerçekten hevesi var mı kariyerini ne yönde çizmek istiyor
Mesaj tarihi:
idealist bi insan olmadığından dolayı aldığı puana gelen ilerde düşünebileceği bölümleri seçti doğrusu. şimdi bunların arasından en iyisini seçmek için böyle sizinde bi bildiklerinizi öğrenmek istedim.

mesela karşıdan boğaziçi pskikoloji en mükemmeli duruyo ama bu yazılanlardan sonra gsü iktisat veya uluslararası ilişkilerin daha çok üzerinde durmaya karar verdi kardeşim.
Mesaj tarihi:
bunlar arasından en iyisi diye bişey yok ki

psikoloji istesem boun'u yazardım
iibf istesem gsü iktisat'ı yazardım

şu sözde etiket olayı tercihleri-puanları darmadağın ediyor maalesef
Mesaj tarihi:
son bir şey sorcam psikolojinin lisans eğitiminde eğer klinik psikoloji dersi yoksa yüksek lisansı klinik psikoloji üzerine yapamama ihtimali var mı?

yani lisansta klinik dersi görmüyorum ama yükseği klinik üzerine yapmak istiyorum falan filan.

edit: yapılabiliyomuş öğrendim.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Koç'da bursu kaybetmemek zordur.

burs kaybetme diye bişi yok koçta ya.
Piskoloji değil de puanın bu kadar yüksekse koç işletme yaz derdim ben.
hatta dedim bile.
GS yi bilmiorm, ama fransızca olayı guzel.
  • Yeni Oluştur...