barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu konuda en son ayin yapmaya karar verilmisti. llamayı da cıplak gelmemeye ikna etmistik. bedeb bu kadar uzadı=?
Law Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Arkadaşlar sakin olalım. http://www.youtube.com/watch?v=98fDvai4EEY
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 @rasmon bravo sana o zaman ben kayıtsız kalamadım bütün gün aşağılanmaya . bunun dinle de ilgisi yok sabahtan beri genelleme yapmayın yazıyorum .
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Farinal said: coder gene coderlık yapmış onu bildiğiniz değerlerle yargılamayın çünkü o bildiğiniz değerlerin geçerliliğine inanmıyorum cümle düşük olsada doğru o mesajı yine aynı adama yazmıştım, ne kadar doğruymuş..
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben sana sövmedim ki. hatta senin inancına da sövmedim. ne güzel inanıyosun. sen diyosun ki bana sövmemen için benim inancımın aynısını benimsemen lazım diyosun. ateist bile olmamama rağmen bana bile sövdün diyosun. baya garip
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Noyanh said: @rasmon bravo sana o zaman ben kayıtsız kalamadım bütün gün aşağılanmaya . bunun dinle de ilgisi yok sabahtan beri genelleme yapmayın yazıyorum . ok dinle alakası yoksa ve aşağılandığını hissediyosan benim tarafımdan, kusura bakma geri alıyorum tüm söylediklerimi. iyi geceler herkese.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 barbu said: bu konuda en son ayin yapmaya karar verilmisti. llamayı da cıplak gelmemeye ikna etmistik. bedeb bu kadar uzadı=? :)
Law Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Oshoyu anmadan geçmeyelim. "Who gives you a belief system, is your enemy"
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Aga sizden ayin ile detayları bekledim kimse bir şey demedi, en son ben de cübbe yok kepenek ile geleceğim destur var mı diye sordum ama cevap çıkmadı, sonra zaten gençler hunharca tartışmaya başladı:(
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: ya kurdum abi sonra win7 yükledim açılmadı oyun. setupı bulamadım sonra. bi ara indiricem de üşeniyorum. ama bulursam bi yerden haber veririm sana atarız multi güzel olur tamam kanka (tu)
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Law said: "Who gives you a believe system, is your enemy" Law said: "Who gives you a system, is your enemy" Law said: "Who gives you, is your enemy" Law said: "Who is your enemy?" Law said: "Who?"
Law Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://www.stevenhumour.com/wp-content/uploads/2009/02/weird-guy-and-his-horse.jpg
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: ben sana sövmedim ki. hatta senin inancına da sövmedim. ne güzel inanıyosun. sen diyosun ki bana sövmemen için benim inancımın aynısını benimsemen lazım diyosun. ateist bile olmamama rağmen bana bile sövdün diyosun. baya garip abi ne olur bunu hangi cümlemden çıkarttın merak ettim ?
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sayfa başını kaptın yine edit:lan çok yavaşım
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Aluriel said: aha yine sayfa başı olm sende her sayfada 2 şer 2 şer ne post kastın be
Öne çıkan mesajlar