Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!!!...ALLAH c.c BİR MUCİZESİDİR BU...!!! (mutlaka izle)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Farinal said:

coder gene coderlık yapmış onu bildiğiniz değerlerle yargılamayın çünkü o bildiğiniz değerlerin geçerliliğine inanmıyorum

cümle düşük olsada doğru o mesajı yine aynı adama yazmıştım, ne kadar doğruymuş..
Mesaj tarihi:
ben sana sövmedim ki. hatta senin inancına da sövmedim. ne güzel inanıyosun.

sen diyosun ki bana sövmemen için benim inancımın aynısını benimsemen lazım diyosun. ateist bile olmamama rağmen bana bile sövdün diyosun. baya garip
Mesaj tarihi:
Noyanh said:

@rasmon bravo sana o zaman ben kayıtsız kalamadım bütün gün aşağılanmaya . bunun dinle de ilgisi yok sabahtan beri genelleme yapmayın yazıyorum .

ok dinle alakası yoksa ve aşağılandığını hissediyosan benim tarafımdan, kusura bakma geri alıyorum tüm söylediklerimi. iyi geceler herkese.
Mesaj tarihi:
Aga sizden ayin ile detayları bekledim kimse bir şey demedi, en son ben de cübbe yok kepenek ile geleceğim destur var mı diye sordum ama cevap çıkmadı, sonra zaten gençler hunharca tartışmaya başladı:(
Mesaj tarihi:
fede said:

ya kurdum abi sonra win7 yükledim açılmadı oyun. setupı bulamadım sonra. bi ara indiricem de üşeniyorum. ama bulursam bi yerden haber veririm sana atarız multi güzel olur

tamam kanka (tu)
Mesaj tarihi:
Law said:

"Who gives you a believe system, is your enemy"

Law said:

"Who gives you a system, is your enemy"

Law said:

"Who gives you, is your enemy"

Law said:

"Who is your enemy?"

Law said:

"Who?"
Mesaj tarihi:
fede said:

ben sana sövmedim ki. hatta senin inancına da sövmedim. ne güzel inanıyosun.

sen diyosun ki bana sövmemen için benim inancımın aynısını benimsemen lazım diyosun. ateist bile olmamama rağmen bana bile sövdün diyosun. baya garip

abi ne olur bunu hangi cümlemden çıkarttın merak ettim ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...