barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu konuda en son ayin yapmaya karar verilmisti. llamayı da cıplak gelmemeye ikna etmistik. bedeb bu kadar uzadı=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Arkadaşlar sakin olalım. http://www.youtube.com/watch?v=98fDvai4EEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 @rasmon bravo sana o zaman ben kayıtsız kalamadım bütün gün aşağılanmaya . bunun dinle de ilgisi yok sabahtan beri genelleme yapmayın yazıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Farinal said: coder gene coderlık yapmış onu bildiğiniz değerlerle yargılamayın çünkü o bildiğiniz değerlerin geçerliliğine inanmıyorum cümle düşük olsada doğru o mesajı yine aynı adama yazmıştım, ne kadar doğruymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben sana sövmedim ki. hatta senin inancına da sövmedim. ne güzel inanıyosun. sen diyosun ki bana sövmemen için benim inancımın aynısını benimsemen lazım diyosun. ateist bile olmamama rağmen bana bile sövdün diyosun. baya garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ALLAHSIZLIK YAPMAYIN LAN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Noyanh said: @rasmon bravo sana o zaman ben kayıtsız kalamadım bütün gün aşağılanmaya . bunun dinle de ilgisi yok sabahtan beri genelleme yapmayın yazıyorum . ok dinle alakası yoksa ve aşağılandığını hissediyosan benim tarafımdan, kusura bakma geri alıyorum tüm söylediklerimi. iyi geceler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 barbu said: bu konuda en son ayin yapmaya karar verilmisti. llamayı da cıplak gelmemeye ikna etmistik. bedeb bu kadar uzadı=? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Oshoyu anmadan geçmeyelim. "Who gives you a belief system, is your enemy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nil nerde ya sevişecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 get a room ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Aga sizden ayin ile detayları bekledim kimse bir şey demedi, en son ben de cübbe yok kepenek ile geleceğim destur var mı diye sordum ama cevap çıkmadı, sonra zaten gençler hunharca tartışmaya başladı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: ya kurdum abi sonra win7 yükledim açılmadı oyun. setupı bulamadım sonra. bi ara indiricem de üşeniyorum. ama bulursam bi yerden haber veririm sana atarız multi güzel olur tamam kanka (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 genç müslümanlar rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Law said: "Who gives you a believe system, is your enemy" Law said: "Who gives you a system, is your enemy" Law said: "Who gives you, is your enemy" Law said: "Who is your enemy?" Law said: "Who?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://www.stevenhumour.com/wp-content/uploads/2009/02/weird-guy-and-his-horse.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 olmadı be vidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 peki canım saolsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 e olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bi dahaki sefere artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 aha yine sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: ben sana sövmedim ki. hatta senin inancına da sövmedim. ne güzel inanıyosun. sen diyosun ki bana sövmemen için benim inancımın aynısını benimsemen lazım diyosun. ateist bile olmamama rağmen bana bile sövdün diyosun. baya garip abi ne olur bunu hangi cümlemden çıkarttın merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sayfa başını kaptın yine edit:lan çok yavaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Aluriel said: aha yine sayfa başı olm sende her sayfada 2 şer 2 şer ne post kastın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar