dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Benim oynadığım 4v4 te cüce ve bendik proxy yapan.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 çok.... lan neyse asdfsadf biliosun ne dicemi =D gerçi o olmasaydı o maçı alıoduk biz sanırım.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 oha o ne be öle küfür gibi. ömrümde proxy yapmam, mid game'de pylon atarım ama proxy gate cıkmam
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ha ok ^^ cünkü proxy diyince insanın aklına önce sey geliyo, ilk pylonu rakibin bseine yakın cıkıyosun hemen gatelerini oraya dikip rushlıyosun... hiç haz etmem! bu arada 4v4 de daha cokmu gaz geliyo nedir, HT'ye doyuyorum her mac.
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben raxı direk yanına kuruyorum adamın reaper rush icin heh :P zerg ve toss oynama zamanı geldi biraz ama.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Şu ilk maçın replayini izledim de bizim takım hiç mineral harcayamamış. Bu arada oyunun başında gangrenin yardım çığlıklarına vampirelady'nin sessiz kalmasına yarıldım aushda. Seele'ye ilk saldırdığınızda arkadan girseymişiz alırmışız oyunu da tecrübesizlik :p
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Gangren said: oo köylü baskınını gösteriyor ilk replay. ahaha abi nası becerdin orda bütün scvleri kaybetmeyi? attac ground versen ölmezlerdi baya sahan olmus güldüm baya bide abi 3 terran 3'ünüzde oyun boyu marine basmıssınız cok guzel ama ikiniz eline bi kalkan bile vermemiş cocukların
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Deacon said: Şu ilk maçın replayini izledim de bizim takım hiç mineral harcayamamış. Bu arada oyunun başında gangrenin yardım çığlıklarına vampirelady'nin sessiz kalmasına yarıldım aushda. Seele'ye ilk saldırdığınızda arkadan girseymişiz alırmışız oyunu da tecrübesizlik :p hooop ayip oluyor ama lütfen. 2vs2 olsun 4vs4 olsun zevkliydi. replayleri seyretmedim daha. Desu spec olarak vardi gelip yorum yapabilir tabiki.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 VampireLady : BU TURUNCU SALAK!!! ben iç ses : turuncu kim lam? *haritaya bakar* oha benim? sdfasd
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Desu bir daha beni uyarırken ne yaptığımı da söyle piliz, ben anlayana kadar bina bitmiş.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Cuce said: Gangren said: oo köylü baskınını gösteriyor ilk replay. ahaha abi nası becerdin orda bütün scvleri kaybetmeyi? attac ground versen ölmezlerdi baya sahan olmus güldüm baya bide abi 3 terran 3'ünüzde oyun boyu marine basmıssınız cok guzel ama ikiniz eline bi kalkan bile vermemiş cocukların Kafadan 2 ling rush gelince dengem bozuldu :p Kapının önünde Stalkerlar duruyor, yardıma gelen yok. Neyse, 88 marine ile girdim birinin base'e, güzeldi.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kaç tane HT vardı cüce sende? bi ara bi baktım resmen riot a kalkmışlar gibi koşturuodu harita dolusu templar
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dreagloth said: Desu bir daha beni uyarırken ne yaptığımı da söyle piliz, ben anlayana kadar bina bitmiş. HAHAHAHA KÖYLÜ.
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 11-3 arası geceleri onlineım sonra uyanamıyorum sabah fixxx
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 reaper rush yapanlari burdan kiniyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 scorch said: kaç tane HT vardı cüce sende? bi ara bi baktım resmen riot a kalkmışlar gibi koşturuodu harita dolusu templar ne biliyim 10-15 tane falan vardı herhalde. bide sc2 de daha hızlı geliyo enerji sanrım direk fulleniyo enerjileri.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Verdikleri hasar kadar geri alma olayı yok muydu? Feedback sanırım.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yok öle değli o, feedback direk manaburn. bi üniteye atıyosun bütün enerjiyi yakıyo, yaktığı kadarda vuruyo
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 thor ve battlecruiserleri resmen ağlatıo feedback yarı yarıya hp götürüo thor'un
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 command center emp yiyor mu ? ve ya feedback
solidhammer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bu 5 oyun oynanınca bi lige giriliyor ya kaç lig var toplam, ben Gold lige girdim nası bi derece bu (2v2 buarada) bende varım buarada beraber oyun atıcaksak Real id eklemek isteyen öm atsın oynayalım oynatalım
Öne çıkan mesajlar