Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft 2 toplanıp oynayalım konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha ok ^^

cünkü proxy diyince insanın aklına önce sey geliyo, ilk pylonu rakibin bseine yakın cıkıyosun hemen gatelerini oraya dikip rushlıyosun...

hiç haz etmem! bu arada 4v4 de daha cokmu gaz geliyo nedir, HT'ye doyuyorum her mac.
Mesaj tarihi:
Şu ilk maçın replayini izledim de bizim takım hiç mineral harcayamamış. Bu arada oyunun başında gangrenin yardım çığlıklarına vampirelady'nin sessiz kalmasına yarıldım aushda.

Seele'ye ilk saldırdığınızda arkadan girseymişiz alırmışız oyunu da tecrübesizlik :p
Mesaj tarihi:
Gangren said:

oo köylü baskınını gösteriyor ilk replay.

ahaha abi nası becerdin orda bütün scvleri kaybetmeyi? attac ground versen ölmezlerdi baya sahan olmus güldüm baya

bide abi 3 terran 3'ünüzde oyun boyu marine basmıssınız cok guzel ama ikiniz eline bi kalkan bile vermemiş cocukların
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Şu ilk maçın replayini izledim de bizim takım hiç mineral harcayamamış. Bu arada oyunun başında gangrenin yardım çığlıklarına vampirelady'nin sessiz kalmasına yarıldım aushda.

Seele'ye ilk saldırdığınızda arkadan girseymişiz alırmışız oyunu da tecrübesizlik :p

hooop ayip oluyor ama lütfen. 2vs2 olsun 4vs4 olsun zevkliydi. replayleri seyretmedim daha. Desu spec olarak vardi gelip yorum yapabilir tabiki.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Gangren said:

oo köylü baskınını gösteriyor ilk replay.

ahaha abi nası becerdin orda bütün scvleri kaybetmeyi? attac ground versen ölmezlerdi baya sahan olmus güldüm baya

bide abi 3 terran 3'ünüzde oyun boyu marine basmıssınız cok guzel ama ikiniz eline bi kalkan bile vermemiş cocukların

Kafadan 2 ling rush gelince dengem bozuldu :p
Kapının önünde Stalkerlar duruyor, yardıma gelen yok.

Neyse, 88 marine ile girdim birinin base'e, güzeldi.
Mesaj tarihi:
scorch said:

kaç tane HT vardı cüce sende? bi ara bi baktım resmen riot a kalkmışlar gibi koşturuodu harita dolusu templar

ne biliyim 10-15 tane falan vardı herhalde.

bide sc2 de daha hızlı geliyo enerji sanrım direk fulleniyo enerjileri.
Mesaj tarihi:
Bu 5 oyun oynanınca bi lige giriliyor ya kaç lig var toplam, ben Gold lige girdim nası bi derece bu (2v2 buarada) bende varım buarada beraber oyun atıcaksak Real id eklemek isteyen öm atsın oynayalım oynatalım
  • Yeni Oluştur...