Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY TYP sınav davet

patrickstar

Öne çıkan mesajlar

Φ* tarihinde türk hava yollarına başvuruda bulunmuştum bugün mail atmşlar sınav varmş ctesi. varmı bu sınava daha önce giren içeriğini bilen ?

ilk bölüm ing olcakmış sanırım daha sonrasında da bilim bölümü varmış - bilim bölümü neyse onuda tam olarak çözemedim uçaklarla alakalı felan mı fikrim yok-

sınavı geçenler eğitim alıyorumuş sonrasında da işe başlıyor felan

edit/dasaaa: fil tarihi, fi tarihi olarak düzeltildi..
Φ*:fi
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

bu ne şimdi, pilotluk sınavı mı?

öyle ise az biraz daha açık yaz, ne sormak istiyorsun sor.. iki arkadaşım pilotluk yaptı thy'de. yakalarsam sorayım onlarla ne bilmek istiyorsan..

fil mil kısmını da geçiverin olm. düzelticem ben orasını şimdi..

düzelticem dediğin bu mu?
phi yapmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

dasaaa said:

bu ne şimdi, pilotluk sınavı mı?

öyle ise az biraz daha açık yaz, ne sormak istiyorsun sor.. iki arkadaşım pilotluk yaptı thy'de. yakalarsam sorayım onlarla ne bilmek istiyorsan..

fil mil kısmını da geçiverin olm. düzelticem ben orasını şimdi..

düzelticem dediğin bu mu?
phi yapmışsın.

bu braz daha farklı bi snav sanrm teknik personel için, ama şöyle bi rezillk var mail secretcv üzerinden geldi bana mail tarihi secretcv mesaj ktumda 5.7.2010 ama kendi mail kutuma bu mail 26.7.2010 da düştü ve sınavda 10nundaymş
patates
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Arkadaşlar bende thy teknik'in sınav açmasını bekliyordum ,
fakat artık thyteknik diye bir kurum kalmıyacağını ve farklı isimlerde farklı şirketler kurulup 1400tl maaşla ikramiyesiz,
tazminatsız kısaca sıfır sosyal hakları verip 6 ay eğitim verdikten sonra bizleri işe alıcaklarmış.
Kısacası hepimizin hevesi kursağında kaldı hayırlı olsun. Heleki kursu bitirip beklemekte olan 200 kadar kişi olduğunu
ve bunların hepsine kurstan önceki 2200 maaşı ikramiyesi, tazminatı, uçuş hakkı vericez deyip şimdi ise
ya bunu alın ya da yolunuz açık olsun şeklinde aldıkları cevap sonrası hallerini düşünebiliyor musunuz? Biz yine ucuz kurtulduk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...