patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Φ* tarihinde türk hava yollarına başvuruda bulunmuştum bugün mail atmşlar sınav varmş ctesi. varmı bu sınava daha önce giren içeriğini bilen ? ilk bölüm ing olcakmış sanırım daha sonrasında da bilim bölümü varmış - bilim bölümü neyse onuda tam olarak çözemedim uçaklarla alakalı felan mı fikrim yok- sınavı geçenler eğitim alıyorumuş sonrasında da işe başlıyor felan edit/dasaaa: fil tarihi, fi tarihi olarak düzeltildi.. Φ*:fi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fil değil fii tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hakkaten fil tarihi ne ya hadi konuyu bırakıp sadece bunu konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 filli boya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Fii tarihi yerine fil tarihi yazan ve torpili olmayan kişi THY'ye giremez. Torpil varsa çok rahat girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bu ne şimdi, pilotluk sınavı mı? öyle ise az biraz daha açık yaz, ne sormak istiyorsun sor.. iki arkadaşım pilotluk yaptı thy'de. yakalarsam sorayım onlarla ne bilmek istiyorsan.. fil mil kısmını da geçiverin olm. düzelticem ben orasını şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 http://farm1.static.flickr.com/63/195066122_85e234ae23.jpg?v=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dasaaa said: bu ne şimdi, pilotluk sınavı mı? öyle ise az biraz daha açık yaz, ne sormak istiyorsun sor.. iki arkadaşım pilotluk yaptı thy'de. yakalarsam sorayım onlarla ne bilmek istiyorsan.. fil mil kısmını da geçiverin olm. düzelticem ben orasını şimdi.. düzelticem dediğin bu mu? phi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 O_O! ciddi misin? o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 haehuaeuea. bu konu hiç komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dasaaa said: O_O! ciddi misin? o_O! bölüm yöneticisine yakışmıyor bu tavırlar. öyle kaş göz hareketi yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hahaha fil işte fil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bone said: dasaaa said: bu ne şimdi, pilotluk sınavı mı? öyle ise az biraz daha açık yaz, ne sormak istiyorsun sor.. iki arkadaşım pilotluk yaptı thy'de. yakalarsam sorayım onlarla ne bilmek istiyorsan.. fil mil kısmını da geçiverin olm. düzelticem ben orasını şimdi.. düzelticem dediğin bu mu? phi yapmışsın. bu braz daha farklı bi snav sanrm teknik personel için, ama şöyle bi rezillk var mail secretcv üzerinden geldi bana mail tarihi secretcv mesaj ktumda 5.7.2010 ama kendi mail kutuma bu mail 26.7.2010 da düştü ve sınavda 10nundaymş patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fil tarihi diyen adam pilot olmasın thy'ye ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bilimden kasıt ales ve kpssdeki mantık soruları tarzı sorular ile uçaklarla alakalı genel bilgiler ve parçalarıyla ilgilidir. Rudder, elevator, aileron, spoiler vslerle ilgili şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 pilotluk sınavı degildir yahu bu. pilotlar egitimin sonunda oluyolar sınavlarını. basvuruyu yapar yapmaz zart diye sınava almıyolar yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Thy Teknik'in teknikerlik sınavı pilotluk değil. Üniversite mezunlarını alıcaklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 basarılar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fil ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Arkadaşlar bende thy teknik'in sınav açmasını bekliyordum , fakat artık thyteknik diye bir kurum kalmıyacağını ve farklı isimlerde farklı şirketler kurulup 1400tl maaşla ikramiyesiz, tazminatsız kısaca sıfır sosyal hakları verip 6 ay eğitim verdikten sonra bizleri işe alıcaklarmış. Kısacası hepimizin hevesi kursağında kaldı hayırlı olsun. Heleki kursu bitirip beklemekte olan 200 kadar kişi olduğunu ve bunların hepsine kurstan önceki 2200 maaşı ikramiyesi, tazminatı, uçuş hakkı vericez deyip şimdi ise ya bunu alın ya da yolunuz açık olsun şeklinde aldıkları cevap sonrası hallerini düşünebiliyor musunuz? Biz yine ucuz kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 patrickstar said: edit/dasaaa: fil tarihi, fi tarihi olarak düzeltildi.. Φ*:fi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kobeye şikayet edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bir de dasaya komik değil derler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sakirtleri alirlar zaten, thy sakirt air oldugu cayci bile sakirt artik http://i56.tinypic.com/1nzo80.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar