Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BÜdünün foyası meydana çıktı :)


DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

çocukların severek islediği program susam sokağının kahramanlarından büdünün hep mızmız olduğunu biliyorz zaten ama bu gördükelirinze inamıyacaksınız:buyrunn

http://www.lyndel.com/body_evidence.htm






eha[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.


[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 Ağustos 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

edi ve budu = bert and ernie (yani esasinda budu ve edi seklinde hehe) bir de budu kotu ornek degil orda, bilakis herseyi olmasi gerektigi gibi yapan, tekduze bir yasama sahip, sikici gunumuz insanini tasvir eder. edi ise yas olarak olmasa da oradaki cocuk figurudur. ani istekleri, nesesi tutturmasi vs ile. olaylara cocuk gozuyle bakar, ve cocuklarin hayata baktikca ne gorduklerini tasvir eder.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

edi işin felsefesine girmiş..
ama doğru demiş..
keşke yayınlansa da izlesek, kırpığı özledim ben bi de :)[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...