Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hani Siparişi Verdiğini Sanırsın...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Böyle çok açsındır, açarsın yemeksepeti'ni ne yesem diye düşünürsün. Zaten o düşünme kısmı kafadan 10 dakika alır, sonra bulursun nereden isteyeceğini yemeği, bir 10 dakika da ne yiyeceğini seçmek var. Doldurursun sepeti, artık açlıktan miden ağrıyodur böyle. Hızlı hızlı adresi seçersin, ödeme şeklini seçersin siparişi tamamlayıp büyük bir huzurla diğer tabe geçersin.

Beklersin, beklersin, nerede kaldı ya bu köfteler dersin. Siparişi kaçta verdiğini görmek için tekrar yemeksepeti tabini açarsın ve...

UYARI

Paketinizin toplam tutarı, restoran tarafından bu semt için belirlenen minimum tutarın altındadır. Sepetinize en az 4,00 TL değerinde daha ürün eklemelisiniz.

ŞUNA BİR SES BİR UYARI MÜZİĞİ BİR MARIO TINGIRTISI BİŞEY KOYUN ARTIK YETER YA!
Mesaj tarihi:
bence garantinin şifrematiği gibi bir cep tel app yazsın mümtaz. patiapp diye.

şifre ürettiğimiz zaman ramocanın köftelerinde porsiyon bonusu ya da indirim gibi özellikler sağlasın.

bi de kaancım çok ibretlik paylaşımmış. gözümden yaşlar süzüldü titreye titreye ağladım.
Mesaj tarihi:
simdi benim bir sorum olacak. Simdi bu yemeksepeti olayini herkez mi yapiyor fakiri zengini felan. Yoksa sadece patinin zengin bebelerinin yaptigi bir aksion mu. Lan yurt disinda böyle hizmet yok evden cikmiyorsunuz. aciklayin!!
Mesaj tarihi:
nası öyle hizmet yok. bi de 'evden çıkmıyorsunuz' kısmını anlamadım, kimi kastettin?

yemeksepetini gayet fakirler de kullanır. herkese uygun seçenekler mevcut.
Mesaj tarihi:
Seele said:

simdi benim bir sorum olacak. Simdi bu yemeksepeti olayini herkez mi yapiyor fakiri zengini felan. Yoksa sadece patinin zengin bebelerinin yaptigi bir aksion mu. Lan yurt disinda böyle hizmet yok evden cikmiyorsunuz. aciklayin!!

muahua bu ne böle be?
  • Yeni Oluştur...