Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Böyle çok açsındır, açarsın yemeksepeti'ni ne yesem diye düşünürsün. Zaten o düşünme kısmı kafadan 10 dakika alır, sonra bulursun nereden isteyeceğini yemeği, bir 10 dakika da ne yiyeceğini seçmek var. Doldurursun sepeti, artık açlıktan miden ağrıyodur böyle. Hızlı hızlı adresi seçersin, ödeme şeklini seçersin siparişi tamamlayıp büyük bir huzurla diğer tabe geçersin. Beklersin, beklersin, nerede kaldı ya bu köfteler dersin. Siparişi kaçta verdiğini görmek için tekrar yemeksepeti tabini açarsın ve... UYARI Paketinizin toplam tutarı, restoran tarafından bu semt için belirlenen minimum tutarın altındadır. Sepetinize en az 4,00 TL değerinde daha ürün eklemelisiniz. ŞUNA BİR SES BİR UYARI MÜZİĞİ BİR MARIO TINGIRTISI BİŞEY KOYUN ARTIK YETER YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 lolzor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 mutsuz oldum okuyup bitirdiğimde resmen, geçmiş olsun sdfgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 köşedeki köfteciyi arasan ya kardeşim. yokmu ümit usta filan. hata sende kusura kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ben köftemi Ramocandan yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ibretlik bir paylaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 said: Sepetinize en az 4,00 TL değerinde daha ürün eklemelisiniz. bu nasıl bi varyemezlik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Beter ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 barnacle said: lolzor Msne gel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ramocanın köfteleri çogzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ramocanın patiye özel bi coupon code yapması lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bence garantinin şifrematiği gibi bir cep tel app yazsın mümtaz. patiapp diye. şifre ürettiğimiz zaman ramocanın köftelerinde porsiyon bonusu ya da indirim gibi özellikler sağlasın. bi de kaancım çok ibretlik paylaşımmış. gözümden yaşlar süzüldü titreye titreye ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 taamda şimdi şöle bi durum var, eksik tutarda sipariş girdinmi siparişi tamamlayamıosun adres neyim giremiosun nakit fln seçemiosun bile hşşş bilader kimi kandırıosun acıtasyon yapma patilere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 öyle bir şey yok da sepetin üzerinde bi nokta var. yetersiz olunca sarı oluyor. minimum fiyatı geçince de yeşil oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben yetersizse parası sipariş veremiyorum. restorantla alakalı mı acaba. bazılarında sadece not olarak yazıyodur belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 off sussanıza. ramodan indirim kapmaya çalışıyoruz şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ramocan bana ısmarladı taksimde mutluyum, ama tatlıyı bitiremedim onun için bana kırgın olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 aynı şey bana da oldu, olur olmaz tartışması yapmak yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ramocan sana köfte vermiş oysa ben patiye köfte tutmayı öğretmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bi benzerini az önce yaptım neyse ki duruma uyandım son anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 simdi benim bir sorum olacak. Simdi bu yemeksepeti olayini herkez mi yapiyor fakiri zengini felan. Yoksa sadece patinin zengin bebelerinin yaptigi bir aksion mu. Lan yurt disinda böyle hizmet yok evden cikmiyorsunuz. aciklayin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 nası öyle hizmet yok. bi de 'evden çıkmıyorsunuz' kısmını anlamadım, kimi kastettin? yemeksepetini gayet fakirler de kullanır. herkese uygun seçenekler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fakirler giremiyor bile siteye ip blokları banlı hepsinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Seele said: simdi benim bir sorum olacak. Simdi bu yemeksepeti olayini herkez mi yapiyor fakiri zengini felan. Yoksa sadece patinin zengin bebelerinin yaptigi bir aksion mu. Lan yurt disinda böyle hizmet yok evden cikmiyorsunuz. aciklayin!! muahua bu ne böle be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Fakirin yemeksepetinde işi ne ya gitsin ekmek arası soğan yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar