-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Marauderlar havaya ateş edebilir mi bir upgrade ile? Bu liglerin sıralı isimlerinin yer aldığı bir yer var mı? Bide bir üst lige çıkmak için ligde 1.mi olmak gerekiyor nedir standartı
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 marauderlar havaya ateş edemiyor hiç bir şekilde liglerin sıralaması en alttan: -bronze -silver -gold -platinum -diamond
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Maç kazanmaya başladıkça üst ligden rakiplerle karşılaşmaya başlıyorsun onların da birkaçini üst üste yenince ya da o lig civarındaki rakiplerle kapışınca seni üst lige atıyor sanırım. Dün 7-8 maç üstüste kazandım Diamonda attı sonunda :p.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Terran'da Protosun görünmez ünitesini görüp ateş edebilecek bir ünitesi yok mudur? Aynı şekilde cloaklu bansheelere karşıda.
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 scan manyağı yapıcan, ya da raven turret vs kasıcaksın
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 detector üniteler görüyo iste cloakları. obsever, photon canon, missile turret, raven, spore colony, overseer. bide emp ve scan de görünmez üniteleri kısa süreliğine acıyo. scan menzilinden cıkarlarsa yine görünmez oluyolar, ama emp sanırım bi süreliğine görünüy yapıyo.
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 emp nin gösterdiğini bilmiyorum ben alla alla
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Emp enerjiyi 0lıyor ya sanırım 25 enerjiye kadar görünür kalıyorlar sonra tekrar görünmez oluyorlar ama emin değilim. Zaten emp attığınız anda görüp öldürüyosun onun için sorun yok :).
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 emp'nin gorunur yapmasi sadece enerjiden degil. dark templar'lar enerji kullanmiyor ama onlari da gosteriyor emp.
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Vav mghm hep öle sanıyordum ben aeau altlarında mor bar görüyordum sanki ama diilmiş. :)
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 terran kolay http://i887.photobucket.com/albums/ac73/WholeGurn/MSPaint/idraownage.jpg
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 cuz demese belki bi ownage var diyicemde
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 idra net ezik ötesi bir adam. her terran çıktığında karşısına ağlıyor. master etmesi en zor ırk terran belki de. çok mikro istiyor. zaten bu önemli de değil. adam otomatik ağlıyor terran gördüğü anda. yenilse de ağlıyor yense de. komik baya.
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bu salak yenilince resmen keyifleniyorum
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bronz ligdeyim. banshee rush yapmayı öğrendim 3 maç arka arkaya aldım. ilki zaten direk 2 bansheeyle gg ledim rage quit yaptı diğer 2 oyunda da banshee harrasladım ekonomisini arkadan marine marauder medivac yollayıp gg bansheelerle.
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sabonis said: idra net ezik ötesi bir adam. her terran çıktığında karşısına ağlıyor. master etmesi en zor ırk terran belki de. çok mikro istiyor. zaten bu önemli de değil. adam otomatik ağlıyor terran gördüğü anda. yenilse de ağlıyor yense de. komik baya. ahahah aynen 2 replayini izledim bu herifin terran'a karşı 2. sindede ağladı başta ve yenildi dsgfsd
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Silvera karşı ilk maçında da ağlamıştı ahuea SCde de böyleymiş. http://img41.imageshack.us/img41/4462/makingcarriers.jpg Bir de klasik :) http://images.cheezburger.com/completestore/2010/8/5/66b6fcd8-2d18-4fea-87fd-a33d72608095.jpg
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Madfrog vs TLO vardi. Madfrog ne zamandan beri SCII oynuyor bilmiyorum ama baya saglam. Sanirim Showmatch oldugu icin TLO fazla kasmamis gibi gözüküyor. Gidemedim Köln'e yoksa sizin icin imzali foto alacaktim gosulardan.
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Madfrog beta çıktığından beri oynuyor. Herkesin düşündüğü gibi 2 gün oynayıp bu hale gelmiş biri değil. 2. phasein sonuna doğru kendisinin madfrog oldugunu açıkladı. 2. phasein sonunda ladderda en üst sıralara gelmişti "UnknownArt" nickiyle ama ilk phasede bi olayı yoktu.
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Late-game'de tıkanıyoruz yaws. 2v2 olduğu için kaynak problemi olmuyor, herifler basıyor battlecruiserları ne void ray kalıyor ne mutalisk kalıyor bizde. Bir de &%!?é! battleneti yani, 15. maçta mı 16. maçta mı neyiz daha, bir kere bile "slightly favoured"ı bırak "teams even" şekilde gelmedi, biz 15.yi oynarken adamlar ladder lideri çıkarlar, 150.yi oynuyor olurlar, platinum ligden olurlar... hay &/%é"!2'! ........ http://imgur.com/NSapO.jpg
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 protoss da observer mı ne var drone gibi uçuyor hani görünmez, o mesela az da olsa farkedilebiliyor çok dikkatli bakıldığında. aynı şey ghostlar için de geçerli mi?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hersey ıcın gecerli. yern altından giden roachlarıda görebiliyosun
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 SC/BW oynamadınız mı hiç abi? Görünmez üniteler dikkatli bakılınca anlaşılır gayet.
Öne çıkan mesajlar