Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terran Stratejileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marauderlar havaya ateş edebilir mi bir upgrade ile?
Bu liglerin sıralı isimlerinin yer aldığı bir yer var mı?
Bide bir üst lige çıkmak için ligde 1.mi olmak gerekiyor nedir standartı
Mesaj tarihi:
Maç kazanmaya başladıkça üst ligden rakiplerle karşılaşmaya başlıyorsun onların da birkaçini üst üste yenince ya da o lig civarındaki rakiplerle kapışınca seni üst lige atıyor sanırım. Dün 7-8 maç üstüste kazandım Diamonda attı sonunda :p.
Mesaj tarihi:
detector üniteler görüyo iste cloakları.

obsever, photon canon, missile turret, raven, spore colony, overseer.
bide emp ve scan de görünmez üniteleri kısa süreliğine acıyo. scan menzilinden cıkarlarsa yine görünmez oluyolar, ama emp sanırım bi süreliğine görünüy yapıyo.
Mesaj tarihi:
Emp enerjiyi 0lıyor ya sanırım 25 enerjiye kadar görünür kalıyorlar sonra tekrar görünmez oluyorlar ama emin değilim. Zaten emp attığınız anda görüp öldürüyosun onun için sorun yok :).
Mesaj tarihi:
idra net ezik ötesi bir adam. her terran çıktığında karşısına ağlıyor. master etmesi en zor ırk terran belki de. çok mikro istiyor. zaten bu önemli de değil. adam otomatik ağlıyor terran gördüğü anda. yenilse de ağlıyor yense de. komik baya.
Mesaj tarihi:
bronz ligdeyim. banshee rush yapmayı öğrendim 3 maç arka arkaya aldım.

ilki zaten direk 2 bansheeyle gg ledim rage quit yaptı diğer 2 oyunda da banshee harrasladım ekonomisini arkadan marine marauder medivac yollayıp gg bansheelerle.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

idra net ezik ötesi bir adam. her terran çıktığında karşısına ağlıyor. master etmesi en zor ırk terran belki de. çok mikro istiyor. zaten bu önemli de değil. adam otomatik ağlıyor terran gördüğü anda. yenilse de ağlıyor yense de. komik baya.

ahahah aynen 2 replayini izledim bu herifin terran'a karşı 2. sindede ağladı başta ve yenildi dsgfsd
Mesaj tarihi:
Silvera karşı ilk maçında da ağlamıştı ahuea SCde de böyleymiş.
http://img41.imageshack.us/img41/4462/makingcarriers.jpg

Bir de klasik :)
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/8/5/66b6fcd8-2d18-4fea-87fd-a33d72608095.jpg
Mesaj tarihi:
Madfrog vs TLO vardi. Madfrog ne zamandan beri SCII oynuyor bilmiyorum ama baya saglam. Sanirim Showmatch oldugu icin TLO fazla kasmamis gibi gözüküyor. Gidemedim Köln'e yoksa sizin icin imzali foto alacaktim gosulardan.
Mesaj tarihi:
Madfrog beta çıktığından beri oynuyor. Herkesin düşündüğü gibi 2 gün oynayıp bu hale gelmiş biri değil.

2. phasein sonuna doğru kendisinin madfrog oldugunu açıkladı.
2. phasein sonunda ladderda en üst sıralara gelmişti "UnknownArt" nickiyle ama ilk phasede bi olayı yoktu.
Mesaj tarihi:
Late-game'de tıkanıyoruz yaws.

2v2 olduğu için kaynak problemi olmuyor, herifler basıyor battlecruiserları ne void ray kalıyor ne mutalisk kalıyor bizde.

Bir de &%!?é! battleneti yani, 15. maçta mı 16. maçta mı neyiz daha, bir kere bile "slightly favoured"ı bırak "teams even" şekilde gelmedi, biz 15.yi oynarken adamlar ladder lideri çıkarlar, 150.yi oynuyor olurlar, platinum ligden olurlar... hay &/%é"!2'! ........

http://imgur.com/NSapO.jpg
  • Yeni Oluştur...