Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terran Stratejileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
protos sanki daha bi kolay kazanıyor bronze ligde sanırım. daha yenilmedim hiç. oymanın replayi izlediydim dark templar baya iş görüyor oradan özendim sdgsd. adamları base e hapsediyorum xp alamıyor nerdeyse. sonra macroya dönünce eziyorum. du bakalım az da protos oynayayım.
Mesaj tarihi:
Carrier'ın ilacı nedir ?
Adam 8 carrier yapmış yanına da 4 colossus yanına da stalker koymuş.
Benim 15'lik viking + 50 kişilik full upgradeli bio army'm disintegrate oldu bir anda.
Mesaj tarihi:
25 viking'in olmalıydı en az. o zaman alırdın. hem colossus'ları hem carrierları

normalde marine de iyi gidiyo carrier'a ama yanında colossus varsa fena erir marine'ler.
Mesaj tarihi:
Mass roach gelen zergi nasıl tutuyoruz? Ben mass marine yapıyordum negzel, bir baktım ben 30 marine yapana kadar adam 20 roach basmış, darboğazda da sıkıştırılmıyorlar artık, marine kadar rangeleri var lal.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Carrier'ın ilacı nedir ?
Benim 15'lik viking + 50 kişilik full upgradeli bio army'm disintegrate oldu bir anda.

bu tür absürd forcelari rakip üretirken senin force'un ne yapiyor diye sormak lazım. bunu çözmeye bak.
Mesaj tarihi:
İşte bastıktan sonra uyanıyorum ben olaya, çok geç olmuş oluyor.

Yoksa daha baştan temizlenir. En büyük hatam zaten adamın baseini güzel ablukaya alıyorum, sıkıştırıyorum. Sonra adam adalardaki naturallere kaçıyor bi şekilde, her yere anti air. ve fortress yanlarına.

Sonra ayıkla pirincin taşını.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Carrier'ın ilacı nedir ?

Bence kesin Bronze lig:)
Mesaj tarihi:
WinterWolf said:

Wispy said:

Carrier'ın ilacı nedir ?

Bence kesin Bronze lig:)

adam t3 unite basmıs sen t2-t1 le cevap vermisisn oLMAZ!!
onun counteri NUKE, onun counteri BC, CUF CUF CUF CUF
Mesaj tarihi:
Ya bu thor'un aoe mekaniğini birisi açıklayabilir mi?

Bir de bu javelin missilelar da mı aoe vuruyorlar? Öyleyse mesela carrierlara focus fire yapmamak daha mı iyi olur?

Bir de bu 250m cannonların kullanışı nedir, yani hazırlanışı falan derken... thor normalde saniyede 65-70 falan vurmuyor mu zaten..

Bu tankların friendly fire'ı için öneriniz var mıdır, özellikle teamplayde bir acayip oluyor :p

Bir de bu mule'ların mech uniteleri scvlerden daha hızlı tamir ettiği doğru mu?

Bir de son olarak, mesela 3v3te sizinkilerden birisi çıktı, onun baseinin de kontrol edebiliyorsunuz da; ayrıca adam çıktıktan sonra 30 tane scv kaldı mesela, onlar çalıştıkça income da size gelmeye devam ediyor mu? Ediyorsa ne oluyor, kalan arkadaşınızla sizin aranızda mı bölüşülüyor?

Teşekkür ettim terranlar.
Mesaj tarihi:
Thor'un havaya yaptığı saldırı AOE, yere yaptığı saldırı değil. Carrierlara değil interceptorlara saldırmak daha mantıklı Thor'larla elbette. Cannon da neredeyse hiçbir zaman bir işe yaramıyor; ancak immortal ve ultralisk'e karşı etkili.

Mule SCV'den daha hızlı tamir eder, doğru.
Mesaj tarihi:
Jaxx said:

Ya bu thor'un aoe mekaniğini birisi açıklayabilir mi?

Bir de bu javelin missilelar da mı aoe vuruyorlar? Öyleyse mesela carrierlara focus fire yapmamak daha mı iyi olur?

Bir de bu 250m cannonların kullanışı nedir, yani hazırlanışı falan derken... thor normalde saniyede 65-70 falan vurmuyor mu zaten..

Bu tankların friendly fire'ı için öneriniz var mıdır, özellikle teamplayde bir acayip oluyor :p

Bir de bu mule'ların mech uniteleri scvlerden daha hızlı tamir ettiği doğru mu?

Bir de son olarak, mesela 3v3te sizinkilerden birisi çıktı, onun baseinin de kontrol edebiliyorsunuz da; ayrıca adam çıktıktan sonra 30 tane scv kaldı mesela, onlar çalıştıkça income da size gelmeye devam ediyor mu? Ediyorsa ne oluyor, kalan arkadaşınızla sizin aranızda mı bölüşülüyor?

Teşekkür ettim terranlar.
Mesaj tarihi:
Epix soru mass stalker + collosus gidip collosusla cliff harras yapan tossa ne yapılır?

Adam kenara getiriyor stalkerları, collosusla vuruyor. Vikingleri yollayınca stalkerların arkasına kaçıyor hemen, stalkerlar vikingleri pew pewliyor falan. Aynı şey sürekli. Zaten infantryleri falan yollarsam direk iptal. Çok çaresiz kalıyorum.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

colosusuda oneshotlıyomus cannon
One shotlıyor da Collosus'un range'ine girene ve cannon animasyonu başlayana kadar öldüğü için bir değeri olmuyor.

Mule konusunuysa bir yerde okumuştum, öyle kalmış aklımda. Doğru olmayabilir.
  • Yeni Oluştur...