Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Cuce ile kapışıyorum bi kaç gündür paso PVT de adam fast expand edio eğer o expandi iyi haraslayamassam kıramassam çok kısa sürede hayvan gibi ordusu oluo direk gg oluorum. nedir fastexpandi en ii haras yöntemi , marine marauder gidiim diorum ama stimpack bekliorum öle olucna da ekmeğini yemiş oluo çoktan expansionın. Stimpacksiz marine marauderla da pek bişey yapamiorum . Drop denedim, siege tanklarla geldim vs de yeterli zararı veremiorum. memphis , spartacus şöle ii terranlardan biri bi cuce ile kapışsın da ne yapio görmek istiorum
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 sen de exp al. bol bol bunker at, marine bas bol immortal üzmesin seni. eğer gene zorlanırsan fortress yap expi ya da marine+thor aban direkt oyun başında, başka hiç bişe yapma. eğer iyi kullanabilirsen, tek base giden tossları bile bir süre sindirebiliyor.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 şimdi şöle eğer ben thora gidersem food count olarak daha az unitem oluo haliyle asıl üzülen ben oluom sonunda o çünkü sırf gateway uniteleriyle gelio ve outnumber edio beni neyse denicem bişeyler
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 o yüzden timed push deniyor ya zaten bu hareketlere. adam en az 600-700 mineral gerinden geliyor. nexus, probe bunlar yekün tutuyor. hem bunları yapacak hem ünite basacak ohoo
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 mass muta ağlatıyor beni. mmm gidiyorum, adam baneling+zergling harasslıyor sürekli. sonra ben viking/thor basana kadar mutalarla geliyor gg. mass mutaya 3 oyun falan kaybettim sadece bugün. ne yapıcaz?
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 huun said: o yüzden timed push deniyor ya zaten bu hareketlere. adam en az 600-700 mineral gerinden geliyor. nexus, probe bunlar yekün tutuyor. hem bunları yapacak hem ünite basacak ohoo eveto zaman replay falna izleyip, en ideal zamanı bulmam lazım push için.
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bana 10-15 maç üstüste diamond/platinum görünümlü silverlar gelmiş olabilir, ama TvT'de early helion drop acayip iş yapıyor gibi, özellikle işte bu tarz 100 oyununun 90ında tier 1 ünitelerin üzerine çıkmadan platine çıkmış adamlara karşı. Şu +10 vs light upgrade'ini "rush"lıyorsunuz, 3. 4. helion çıktığında medivacınız da hazır oluyor falan. Sonra tankdan devam ediyorsunuz. Helionları alıp, köşede kuytuda kalmış bir yerde hepsini indirip scvlerin üzerine salıyorsunuz ve kurtarmaya tenezzül etmeden sonuna kadar kovalatıyorsunuz. Tankın olduğu yere doğru kaçıyorlar hemen doğal olarak ama hem helionlar armored olmadıkları için hem de aşırı hızlı oldukları için 25-30 tane scvden 7-8 tane kalıyor. Bazen tank bile olmuyor. Sonrasına girmeme gerek yok zaten. İki şeyden emin olduğunuz sürece patlamıyorsunuz, birincisi tabi ki adamın base'i full covered olmayacak, kenarda droplayabilceksiniz, amaç o çünkü, CCnin yanında turret/marine olmasa bile direk oraya drop yapmaya kalkarsanız çok rahat kaçırır scvleri zaten, bir anda ortaya çıkıp ne oluyor lan dedirticek işte helionlar. İkincisi de siz yayılcaksınız; barracks-starport kenarlarda, factory-depot CC/Bottleneck arasına. Adama sweep attığında en kötü senaryoda factoryleri gösterip "HAHA MMM PUSH WILL PREVAIL ONCE AGAIN" dedirticeksiniz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 base trade yapın sora command center kaçırın, rakibin çıkmasını bekleyin, platinumdasınız
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Sparkcaster said: base trade yapın sora command center kaçırın, rakibin çıkmasını bekleyin, platinumdasınız rakip cıkmassa napcaz?
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Memphis said: Sparkcaster said: base trade yapın sora command center kaçırın, rakibin çıkmasını bekleyin, platinumdasınız rakip cıkmassa napcaz? Bitmeyen oyun başlığına alalım seni :). Terran OP :D
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 adam erken helion getiriyorsa orduyu direk baseye çekebilirsin hem helion gidip hemde adam basacak kaynağı olamıcağı için ama çoğu kişi psikolojik heralde base girişine yığıp adamları bi ton işçı kaybediyor
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ZVT de ling muta gidenlere karşı zorlandığımı söylemiştim. şu oyunda her zamankinden erken exp. aldım, sanırım bu şekilde işe yarıyor. muta'ya karşı reaksiyonum biraz zayıf oldu baştan ama sonra hızlı toparladım. gerçi yenmemin herifin baneling basmaması ile de alaksı olabilir bilemiyorum :) yorumlar pls http://www.2shared.com/file/LU6E7VN-/zvt.html
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ya keske birileri replaylerini koysada izleyip onlara yorum yapsam
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 üst düzey maçlarda son izlediğim 20-30 replay'de Terran'ın kazandığı maçların hepsi TvT'de idi :D şaka gibi eziliyor T'ler şu anda P ve Z'ye.
samaella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Patchden sonra ciddi derecede zorlanmaya başladım ben ya. İlk rax çıkışı nasıl yapıyosunuz? 8/11 supply 10/19 rax 11/19 rafinery sanırım böyle yapıyorum.
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 supply erken atıyorsun. 10'da supply 11 brx iyidir. oyun başında para sıkıntın olur o şekil.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hatta 1v1'de 10 supply 12 rax 13 gaz gitmek iyidir. 11 rax'a çok gerek yok. huk 14 mü 15 mi ne gateway yapıyo mesela ve her türlü push'u kurtarıyo. ne kadar geç yaparsan rax o kadar iyi. tabii huk gibi kendini koruyabiliyo olman lazım.
Boci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Totalde kaçtane scv nin mineral topladığını nasıl görüyoruz?
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Boci said: Totalde kaçtane scv nin mineral topladığını nasıl görüyoruz? replay izlerken "units" veya "economy" kısmında yazması lazım diosanki her oynadıgım oyundan sonra, replayemi bakıcam? no, score screende economy gibi bi yer olması lazım orda workers created yazıo. buralardan ogrenebilirsin
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 oyun içinde göremiyorsun saymadan. rep izlerken bakarsın kaç peonun var.
Öne çıkan mesajlar