Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terran Stratejileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Mortis said:

6 racks marine rush yapın herkesi yenin

cüce gösterdi dün. bende diyorum neden bu kadar istekli rmk istiyosun? pis herif

hahaha onu yaptım ya sana geçen gün eheh
Mesaj tarihi:
barnacle said:
yeni öğreniyorum oyunu çok yetoyum :/ etrafımda oynayan adamda yok oku oku nereye kadar :////

ehueh ben de agir nooblardan biriyim.. real id'ni pm at da denk gelirsek calisalim.. gerci is basladi tekrardan.. pek fazla giremiyorum ama noob bir practice buddy ariyordum.. iyi oldu buldugum =P..
Mesaj tarihi:
Hiçbir terran ghost kullanmıyor sanki eğer nukelemeyecekse, expansion harassta bile %90 banshee veya hellion kullanıyorlar.

İmmortallar az önce koca bir tank+thor ordusunu dağıttı a'yla onları kendi hallerine bırakıp, ben yukarda observarları deli danalar gibi dolaştırıp phoenixlerle bir parmak g'de ghost ararken.
Mesaj tarihi:
Ghost çok pahalı ya, onu yapana kadar ooo
1-2 kere nuke oturtmaya çalıştım çok zor base'e bile. Yakında turret, detector falan varsa GG direk.

EMP güzel tabi .
Mesaj tarihi:
ben 2. placement maçında nuke attım ama adam noobdu, ben de noobum gerçi ama değişik bir maç oldu.

http://www.mediafire.com/?ucb8buc4ox5vztc

izleyip yorumlarsanız şahane olur, kısa zaten.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Mum_Chamber said:

ust uste 3-4 mac yenil, atar seni bir ust lige.

Sana güvendim, işçilerimle anabinalarımı keserek 4 maç yenildim bronze'a attı :(

Dünyanın neresinde bir şeyi sürekli kaybedince listenin üstüne çıktığı görülmüş ki böyle bir şeye inandın.
Mesaj tarihi:
mule nerfü saçma zaten, ne yani adam cloaklu bişeyle saldırcak diye enerji biriktirdik diyelim, tehdit geçince 40 saniye beklicek miyiz 2 mule atmak için. yada ne bilim belki thorları tamir etmek için biriktirdim cooldown ne.
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

mule nerfü saçma zaten, ne yani adam cloaklu bişeyle saldırcak diye enerji biriktirdik diyelim, tehdit geçince 40 saniye beklicek miyiz 2 mule atmak için. yada ne bilim belki thorları tamir etmek için biriktirdim cooldown ne.

inş. gelir mule nerfi. biraz da oyuna terran'lar sinir olsun bu neden böyle hay ben böyle işin diye :D
Mesaj tarihi:
rocker_tr said:

deadwoll said:

Mum_Chamber said:

ust uste 3-4 mac yenil, atar seni bir ust lige.

Sana güvendim, işçilerimle anabinalarımı keserek 4 maç yenildim bronze'a attı :(

Dünyanın neresinde bir şeyi sürekli kaybedince listenin üstüne çıktığı görülmüş ki böyle bir şeye inandın.

List of Epic Fails
Mesaj tarihi:
abi oyun dawn of war 2 deki true skill sistemine benzer birşey kullandığı için o kadar mantıksız değil. dawn of war 2'de de mesala oyun kaybettiğim halde ts kazanmışlığım var/tersi de geçerli.
Mesaj tarihi:
Of son 24 saatim kabus gibi geçti, dünden beri 12-13 maç yaptım sadece 3-4 tanesini kazanabildim. 100 puan gitti.

Gidip inspect ediyorum mass zealot gidiyor adam, ben de mass mara + tanka çıkıyorum, hop 5 tane dark templar peydahlanmış bir anda.

Zerg seçiyorum, cheese koşuyor.

Toss seçiyorum ben cheese yapayım diye 4-5 maç üstüste 4 kişilik map yolluyor.

Terran oynadığım tüm oyunlarda karşıma terran geliyor neredeyse, toss ya da zerg oynadığım oyunlarda sürekli toss ya da zerg geliyor, şaka gibi.

Dün akşam saat 22.00'da 99 win'im vardı terranla, hala 99 win'im var. 2.ydim 12. oldum... Sabahın bir saati crazy fat kid gibi bağırmaya başlıycam of
Mesaj tarihi:
Ha bu arada rage'imden bakmamışım, TROLLÜYORUM EVET.

Gerçi troll mroll deli gibi maç kaybettim bütün gün ve gece. Ne betada ne liveda bu kadar maç kaybetmedim bir oturuşta, kesin 215152 tane viking basıp baseindeki minerallerin bitmesini bekleyerek yendiğim terranın ahı tuttu QQ

Thor diyorum, vikinge bile o derece.
Mesaj tarihi:
3-4 ayrı marauder'e tak işte medivac'leri.

bugün TvT oynadım bi tane. 6 rax yapayım dedim map ufaktı. supply'ım kurulurken scout'a gittim, baktım hiçbişey yok base'te. baktım hemen 2 proxy rax kurmuş 3-4 marine çıkmış. ben de o sırada 2 tane çıktım ama ben 12. scv ile kurmuştum ilk rax'ı, ondan daha fazla basamadım.

neyse 6 marine, 2 scv ile geldi aldı beni. arkadan da 2 rax'tan çıkan marineler ile destekledi.

napıyoz böle olunca. daha erken scout edip ekonomiyi mi skcez?
  • Yeni Oluştur...