_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ya zerg'e karşı win oranım 10% falan heralde ne yapmam, nasıl oynamam gerekiyo zerge karşı? tvt ve tvpleri 80% kazanıyorum QQcu zerglere eziliyorum hep sdf
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 3rax gidiyorsan zorlanabilirsin tvz'de.. 1-1-1 gidip hizli bir sekilde helion + upgrade gidersen basta bayagi avantaj elde edersin. sonra muta varsa thor, yoksa klasik siege tank build.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 1/1/1 gidip, hızlı Banshee ile harass da yapabilirsin.
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 helion ile cok kötü ekonomisini çökertebilirsin baya etkili.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Gangren said: 1/1/1 gidip, hızlı Banshee ile harass da yapabilirsin. Ben bunu yapıyorum.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 tvz'de 1/1/1 banshee taktigi 6pool ya da 8pool gibi zergling/speedling rushlarina cok savunmasiz
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 protossdan sıkıldım artık terran zamanı kafamdan şöyle bir build kurdum önerisi olan var mı? http://www.mediafire.com/?ksff1k83cp7ukkq
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 6 pool haric birsye kolay kolay faillatmiyor 11starport lu banshee build u kapiyi factory + rax ile kapadigindan baneling bust bile tutturamiyor
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 artık yenilmiyorum zerglere tunca sağolsun, marauder hellion pushla oyun bitiyo genelde hehe.
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 terranın müzikler çok başarılı 1. oyunda da imbaydılar
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mum_Chamber said: tvz'de 1/1/1 banshee taktigi 6pool ya da 8pool gibi zergling/speedling rushlarina cok savunmasiz kapiyi kaparsan banshee ye çıkman daha kolay..
hunty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bu banshee taktigi her haritada tutmuyor. Haritasina gore taktik gelistirmek gerekli sanirim. 1v1 harita var mesela. ikinci kapi kayalarla kapali her seferinde ben banshee kasarken o kapiyi kirip marine vs. daliyorlar. Ben 20-30 dakikalik oyunlardan hoslaniyorum. Marine, mara. medic gemi basip saldirmak istemiyorum ama erken rush'lara karsi kaybediyorum. Kapiyi block'luyorum ama adam yemiyor icmiyor 20 marine basiyor, maci aliyor.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 20-30 dakikalik oyunlari seviyorsan ilk 5 dakikada kaybetmeyeceksin iste. rakip oyle yemeyip icmeyip marine basacak, onu savusturup sonra devam 20-30 dakikayi goreceksin iste, asil olay o.
hunty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Zerg, protos'a karsi Helion bassam, helion harras yapsam. Terran'a karsi once 3 tank bassam sonra Banshee harras yapsam, muhakfuck olur muyum abiler?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ben de cok iyi oynadigimdan degil ama, "once sunu basayim, sonra bunu basarim" diye bakma olaya. ust ligdeki oyuncularin en buyuk ortak yani once rakibin ne yaptigini ogrenmeye calismalari, sonra ona gore unite basmalari. misal zerge karsi helion bassan adam zergling bastiysa super olur, roach bastiysa yazik olur. ayni sekilde toss mass zealot gittiyse super olur, mass stalker gittiyse yazik olur.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 medivac'le hellion harras etkili olabiliyo hazırlıksız yakalarsan, banshee harras da pek yapmıyorum ama ne kadar beklersen o kadar etkisiz olur bence.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 marine basıcaksın terran vs terranda ya bol bol marine basıp gaz stogunu tank banshee ye harcaycan o arada yeterli marinelerin olucak mis gibi tek problemi manyak gibi marine marauder kombosu yapanlar işte onu da ii savunma yapman lazim
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Behlul said: protossdan sıkıldım artık terran zamanı kafamdan şöyle bir build kurdum önerisi olan var mı? http://www.mediafire.com/?ksff1k83cp7ukkq (tu)
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Sage said: Bence tank-viking e alışın yavaş yavaş :). Diamondun ortalarına hatta üst diamondda bile kullanılan bir taktik. 10-supply 12-rax 13-ref 15-Orbital Sürekli SCV ve Marine, 100 gaz olunca factory, factoryi atar atmaz 2. rafineri. Factorye techlab, starport hemen ardından. 5-6 Marine, 2 Tank, 1 Viking 1 scv alarak olunca düşmanın kapısına yürü. Yoldayken siege techi yap, barracksa reactor koy. Starportla Barracksı değiştir, Viking-tank bas sürekli. Düşmanın kapısındayken bunker yap marineleri koy ve viking tank kaybetmemeye çalış eğer viking üstünlüğü sendeyse sürekli ilerlemeye çalış. (Karşı tarafın tankına tıkla range çizgisi çıkacak o çemberin en dışına kendi tanklarını yerleştir yoket) Belli bir noktada gazın az olcak baya ve mineral birikmeye başlıcak 60-70 supply arası olabilir, 2. expi al. Viking-Tanka devam et, 2. base tamamen çalışır durumdayken 2 Barracks daha at ve maraudera dön 3 barracksla bütün 6 ünite yapan yerinde sürekli çalışsın. Bonus: 1) 4-5 Marine 1 Helionla harass, bu tankla yapılan açılışları geciktiriyor. 2)Eng. bay yapıp bunkerın yanına turretlar ve düşmanın baseini kaplıcak şekilde sensor towerlar. Uyarı: 1) 3 Rax başta bu buildı counterlayabiliyor özellikle marauder fazlaysa stim de varsa. 3-4 Tank olana kadar dikkat etmek lazım. 2)Baseinden çok uzakta olcaksın droplar seni mahvedebilir onun için sensor ve xelnagalar şart. 3)Karşı tarafın senden daha fazla vikingi varsa kaybedersin. 4)Expansion kaçırmasınlar dikkat et adalara. 5)Nuke sorun olabilir. 6)Bansheeler tanklarını yokedebilir onun için tank lineına turret lazım. 7)Riskli hamle yapmana gerek yok sen 2.expansionu aldıktan sora onun expansionunu 2-3 dakika geciktirirsen, geri çekilmen gerekse bile büyük bir ekonomik avantaj sağlamış olcaksın.(hatta belki 3.base) 8)Viking sayın düşmanın 4 katı olmasın, belli bir sayıda tutup marauder ve tank da yapmak lazım çünkü karşı taraf marauder üstünlüğü kurarsa sıkıntı olabilir droplarla. :) Counterlar: 3 Rax başta. Banshee veya drop harass. Tabiki cheeseler bir de :) Hızlı bitirmek istiyorsan ve karşıdakinin tank yerine marauderları varsa viking üstünlüğü sendeyse hemen hızlı zıplaya zıplaya tanklarını adamın baseine doğru sür 8-10.dakikada biter oyun büyük ihtimalle. +rep Emeğine sağlık.
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ilk placement maçımda hıyar gibi cannon rush yiyip hüzne boğuldum :(
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Ben kapıyı kapayana kadar 3 defa falan dolaşıyorum basein içini ve naturali cheese ihtimaline karşı. Paranoyak ettiler beni resmen.
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 6 racks marine rush yapın herkesi yenin
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mortis said: 6 racks marine rush yapın herkesi yenin cüce gösterdi dün. bende diyorum neden bu kadar istekli rmk istiyosun? pis herif
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yeni öğreniyorum oyunu çok yetoyum :/ etrafımda oynayan adamda yok oku oku nereye kadar :////
Öne çıkan mesajlar