Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terran Stratejileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of nası sinirlendim ya, 140-150 supplylık mmm+ghost ordum vardı, adama expansion aldırmadım, 2 tane expansion kendim aldım 9-10 rax attım upgradeler bilmemneler.
sonuç? adam 5-6 tane void rayle herşeyimi yıktı yenildim. ne iğrenç bişey bu ya.
Mesaj tarihi:
void ray cok dengesiz bir unite

sarjsiz hali gucsuz tamamda 8 tane voidray sal, adma senin base i darmadagin ederken trollforce gibi adamin base de tas tas ustunde birakmiyorsun

voidray o yuzden isi bile nadamda cok tehlikeli, direk base harasslamak icin en iyi unite, tower diksan adam yaylana yaylana command center da sarjlayip toweri saliseler icinde indiriyor, viking desen sarjli voidrayler karsisinda cok cabuk eriyorlar

eger moron gibi gelip unitelere saldiriyorsa cok sorun degilde, sen baska yerdeyken base taciz ediyorsa en les unite su oyundaki, marine i outrange liyor zaten ve ucabildigi icin kovaliyamiyorsunda, expansion taciz ediyorsa hele cok cok daha les

http://img844.imageshack.us/img844/8954/voidraysd.png
Mesaj tarihi:
Toss oyuncusu olarak ben bile rahatsız oluyorum void ray'den. Geçen gün adam cannonlarla girişi kapamış. Turtle mı deniyor ne deniyorsa bi 6-7 dk kapandı kaldı ben o arada oyunum gelişsin diye expand falan etmeye çalıştım ama adam bi geldi 15-20 tane void ray ile... Yani zaten mass void'in antisi de yok. Bunu yapcağını tahmin ediorm alt ligde olduğumdan genelde yapıyorlar böyle ama önlem olarak napacağımı bilemiyorum :d void ray sux
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

140-150 supplylik ordu yapip nasil adamin ne yaptigini bilmiyorsunuz yahu?

yok biliyodum ya, base'ine kapanıp high templar gitti, sonra dövdüm bunu geri gittiğimde void ray yapmış ben saldırana kadar.
bir de void rayler base'i yıkacak diye rampaya daldım stormları yedim kafama hehe
Mesaj tarihi:
maci ovada yapiyorsan oylede, adam ledge de marine geldiginde gayet guzel geri cekiliyor baska acidan geri geliyor

voidrayi embesil gibi kullanan adamalrdan sozetmiyoruz heueheu, bunun yaninda marine karsi range ustunlugude var ray in

teoride counteri marine ile vikingde chargelanmis iyi microlanan voidrayler oyunu kitliyor terran icin, oyundaki en guzel harass birimlerinden biri
Mesaj tarihi:
Bir aydır terran oynuyorum turtle'ı beceremedim bir türlü. Dedim bi protoss oynıyım, acaba becerebilcem mi?

Terran geldi karşıma, dizdim cannonları baseime, mineralle zealot bastım, geri kalan herşeyi void ray'e bıraktım, ilk başta 2 void ray çıktı, gittim adamın barracks'ını aldım; o arada 6'ya tamamladım oyun bitti.

Adam 30 tane falan marine basmış, ben de tam voidlerle cc'sini patlatıyodum max. power 30 marinei yok etmem 10sn sürdü sanırım, voidler target değiştirmekten bir hal oldu lol, o tanklar falan öyle yatıyorlar boş boş, kendi halim geldi aklıma acıdım adama. Turretler falan sağ clickle mapten siliniyor adeta.
Mesaj tarihi:
Wispy hala 3Rax mı açılışın? VRler ne zaman sorun oluyor early mid late? Çünkü stim marineler voidrayi saniyesinde yokediyor da eğer 3Rax gidiyorsan sorun olmamalı VRler :).
Mesaj tarihi:
Mass void imba oluyor sadece, yoksa void ray'ler çok fazla sorun değil. Bilmiorm belki supply hedesini arttırarak dengeleyebilirler bunu.

Ayrıca nerflenmesi gereken şey marauder :( Stim kullanmamaları lazım çok net.
Mesaj tarihi:
voidrayleri base arkasında rampaya saklıyorlar diyorlar halen voidleri marine le almak cok kolay rörör diyen insanlar var yakalayabilirsen alıosun evet.. "YAKALAYABILIRSEN"
Mesaj tarihi:
Az önce 1 saatlik bir TvT yaptım kendimden geçtim. Bu oyun böyle güzel, yoksa cheeseiyle rush'uyla birşey katmıyor.

Adam maç boyu harras + mass bc denedi.
Ben de 6 tane tankı kurdum base'e turretlerin arasına, bir de marineleri doldurdum; 10 tane viking 2 ghostla base aldırtmadım.

En son kapısı açıkken ghostu içeri sokup tanklarıyla infantrylerini temizleyince, akabinde de 12 tane bcsini 5 tane vikingle alınca dengeler benim lehime döndü. Ben de mass marine basıp tankları da yanına katıp gittim baseine, içeri girince gg yazdı çıktı.

Yalnız rahat 5er tane cc almışızdır karşılıklı. Ben bir expi tutmayı başardım o başaramadı, herhalde kaybetmesindeki en büyük etkendi.
  • Yeni Oluştur...