sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 turret vs oluyor, deploy edilmiş tankları patlatıo ghost'u mesela. sinirleniyorum
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 http://img844.imageshack.us/img844/8954/voidraysd.png super oldu lan adsfadsf
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Abi of tankları bi nerfleseler bir terran olarak en çok ben sevincem, aptal adamlar çıkartıyorlar 4-5 tank tamam. Deploy et kalsın basede. Boşuna kasıyorum tank yerine farklı şeyler deneyerek.
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bi terran olarak bende cok sevinicem valla kullanamadiğimdan ssdf
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ghostcrawler, Starcraft 2'nin race, unit ayarlarının yapıldığı yere girer; "Beyler hunterları bufflarken aklıma süper bir fikir geldi, siege tanklar deploy oluyor ya şimdi..." Kesin böyle olmuştur.
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 4 5 kere deploy olsun, her deployda range i artsın
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 abi siege tank in olayı turtle değil turtle yapan adamı yenemiyosanız sizde bi sorun var sori
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hah al işte rampasız base olan kulas ravine'de cannon rush yedim. önce base'ime geldi hemen kovdum. kapıya da rax yaptım, rax'tan sonra scout'a çıktım. ahanda o ne 2 tane cannon olmak üzere base'imin hemen dışında. biraz uğraştım ama 2 tane de zea gelince gg oldum. rampa olmamasını hiç hesaba katmadım, kovunca base'ten probe'u dedim tamam iyidir olay. meğerse hemen dışına yapmış base'in. böle lamerlere kaybedince sinirleniyorum.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 O cannon rushı yapanların yatacak yerleri yok zaten.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sabonis said: hah al işte rampasız base olan kulas ravine'de cannon rush yedim. önce base'ime geldi hemen kovdum. kapıya da rax yaptım, rax'tan sonra scout'a çıktım. ahanda o ne 2 tane cannon olmak üzere base'imin hemen dışında. biraz uğraştım ama 2 tane de zea gelince gg oldum. rampa olmamasını hiç hesaba katmadım, kovunca base'ten probe'u dedim tamam iyidir olay. meğerse hemen dışına yapmış base'in. böle lamerlere kaybedince sinirleniyorum. bir de bişeyi söleyeyim, scv'lerde mi artık bug vardır ne bilmiyorum. surround etmiyor scv'ler. pylon'a dalıyorum. 3 tanesi dalıyor. diğer scv'lerim pylon'un etrafından dolaşıp arkadan saldırmak yerine, saldıran 3 scv'nin arkasında mal mal dansediyorlar. hey allam ya. onla falan uğraşırken baya zaman kaybettim.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 terranda strateji varmış gibi 38 sayfa tartışılmış bide ya. adam bas sağ tıkla düzeltilene kadar.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 troll olmak terran olmaktan daha kolay
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 oha be 2 ghost 8-9 marine ile yapılan push'u deneyeyim dedim toss'a karşı. aldım very hard bilgisayarı karşıma. herif beni scout etmeden çıkılabilecek en hızlı şekilde colossus çıkmış. gittiğimde "selam baba" deyip eritti bütün ordumu ehauh. scout etmese de ne bastığını bilip ona karşı birşeyler mi basıyor bilgisayar?
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 veryhard ve insane hileli diye biliyorum ben.haritayı görüyor mineral bonusu var falan
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 mineral bonusu belki ama haritayı görmüyor
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kesin mi haritayı görmemesi. çünkü adam dolaştırmadan orduyla giriyo adam direk ben ilk askeri bile basamadan. ya çok şanslı ya da ben çok kötü oynuyorum
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 E colossus cikcak zamani bulan observde cikar ki yine gorur yine gorur yani ejeheh
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 he observer çıktı ama ben söylemedim. töbe töbe. ayrıca öle bi zaman yok. ben gittiğimde tam yeni çıktı colossus. rakibin ne yaptığını bilip ona göre counter basıyor bence very hard. fast banshee yapsam bunları basmazdı kesinlikle. gg olur zaten o zaman otomatikman. hatta şimdi bi girip deneyeyim bakiim kapıyı kapayıp fast banshee yapınca ne basacak.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fede said: kesin mi haritayı görmemesi. çünkü adam dolaştırmadan orduyla giriyo adam direk ben ilk askeri bile basamadan. ya çok şanslı ya da ben çok kötü oynuyorum bütün ailar scout ediyo hatta bütün baselerini geziyolar cheese varmı diye
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Sparkcaster said: nuke Her allahın kulu girişe bir tower koyuyor illa ki. Sonra patates gibi patlatıyor tanklar ghostu
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 adam tanklarla turtle yapıyosa arkadan drop falan yapabilirsin. tanklar zaten gelemez. bide tanklarla savunsa bile yeterince airın varsa sen tanklarını ilerletebilirsin patlatırsın onunkileri. genelde baseine kapanan kaybediyo karşıdaki hata yapmazsa.
Öne çıkan mesajlar