abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sparkcaster said: abvblizzard said: zergle nasıl durduruyoruz early MM push u? AI yenmeye çalışıyorum olmuyor baneling de sökmedi roach da insane? very hard da insane de ilk mm pushunu durduruyorum 15 16 tane zergling yapıp hemen counterpush yapiyorum ama adam bi o kadar daha basmıs oluyor ben gelene kadar.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 adını hatırlamıyorum da 2 kişilik ufak bi map
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 wispy e diyorum marine push a yapacağın çok şey yok banelingden başka
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ben de very hardda karşı koyamadım AI'ye ilk pushu karşıladım sonra ben de devam ettim falan ama ben atiorum 8 unite koyuosam o 12 koyuo falan ilk push ikinci push derken yatiorum very hardda. Insane i düşünemiorum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi hard oynayıp macronuzu felan geliştirsenize rush yapıyo ai sadece yani
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 terran ile insane de yenebiliyordum da zerg de 20/22 gibi early hatch alman lazım diyo herkes askeri olarak çok geri kalıyorum queen ve zerglinglerle tutmak imkansız yani
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hard bi bok yapmıyo ki abi baskı bile kurmuyor üzerinde pyro ile hon oynamak gibi bişey.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 random atmanın güzelliği, her ırkla belli bi miktar oyun bilgim var sc 1 hiç oynamamama rağmen
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sparkcaster said: random atmanın güzelliği, her ırkla belli bi miktar oyun bilgim var sc 1 hiç oynamamama rağmen ben toss ile oynadığım halde oyunun başında hangi taktiği yapsam diye şaşırıyorum.. Ama aslında trick adamın base sürekli scout etmek ve ekonomisini bozmakmış.. Vede exp aldırmamak :)
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ben şu morrow stili reaper rush çalışayım ya. idra ya karşı işe yarıyorsa herkese karşı yarar sanırım.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Abi reaper rush başta def giderse adam sakat bence, hani upgradeli zerglingle creep içinde reaper avlamak komik derecede kolay. Bir de o taktik tutmazsa elinde 5-6 tane barracksla kala kalırsın (bkz. idranın yendiği oyun.)
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 deadwoll said: Abi reaper rush başta def giderse adam sakat bence, hani upgradeli zerglingle creep içinde reaper avlamak komik derecede kolay. Bir de o taktik tutmazsa elinde 5-6 tane barracksla kala kalırsın (bkz. idranın yendiği oyun.) toss olarak terrana bu yüzden void gidemiyorum.. direk pylon gw ilk zealot diye gelişmek zorundayım.. toss/vs toss ta da gidemiyorum :) çünki platin ligde her oyuncu zeki direk scout unit atıp void e gittiğimi görünce gönderiyor 4-5 zealot gg.. uzun lafın kısası reaper rush bir süre sonra kullanılmaz hale gelir belki :)
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bir de scout yolluyorum ama adamın yerini bulmak dışında ne yapacağını kestiremiyorum Protossta Mesela adamın Zealot+Stalker veya Templer rush yapacağını nasıl anlarım ? Ya da Ray abanacağını nasıl anlarım ? Ray gidecekse MM push işe yarar mı ? Tyvm
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Wispy said: Bir de scout yolluyorum ama adamın yerini bulmak dışında ne yapacağını kestiremiyorum Protossta Mesela adamın Zealot+Stalker veya Templer rush yapacağını nasıl anlarım ? Ya da Ray abanacağını nasıl anlarım ? Ray gidecekse MM push işe yarar mı ? Tyvm stargate yaptıysa ray gidicektir baştan kestiremezsn 2. yapılarında twilight con yapıyorsa temp stargate yapıyorsa void gider.. warpgateden kork aslında.. Ha birde dark shrine görürsen dark temp gidicektir kesin. o yapıyı yok et direk :P
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Wispy said: Sağol ozi <3 rica ederim ^_^
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abvblizzard said: terran ile insane de yenebiliyordum da zerg de 20/22 gibi early hatch alman lazım diyo herkes askeri olarak çok geri kalıyorum queen ve zerglinglerle tutmak imkansız yani crawler yap her ırkla insane yenmenin en kolay yolu savunma binalarından tarla atmak.
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abvblizzard said: hard bi bok yapmıyo ki abi baskı bile kurmuyor üzerinde pyro ile hon oynamak gibi bişey. i see what u did there trollface.jpg
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Son maçlarda uyguladığım bronze taktiğim: 3 Rax 2 tane reaktör+1 tech lab. Bunla allah allah diye marine spamlıyorum pusha gidiyorum. Hatırı kalmasın diye 3-4 tane da marauder yapıyorum. Rakibe biraz zarar verdikten sonra hemen exp çıkıyorum. 4 refineryden deli gibi topluyorum gas. Tank falan hiç uğraşmıyorum. Bir yandan da marine spam devam. Top geçer adam geçmez diye her yere serpiştiriyorum marineleri. Hepsi upgradeli 3 tane Techli Starport + Fusion Core ve bundan sonra Battlecruiser basmaya başlıyorum. Çıkan battlecruiserları da uzaya falan yolluyorum tırsmasın eleman diye. Armory upgradelerini de alıyorum yavaş yavaş 10 tane olunca da allah ne verdiyse giriyorum. Turretları Yamatolarla temizliyorum çok hasar almadan.Rakip mass ray+carrier yapmadığı sürece nice armada diyip çıkıyor oyundan. Şu exp almayı oturtsam, savunmayı öğrensem çok daha rahat yapıcam ama Exp almaktan korkuyorum adam tepeme binecek dye. Bir de siege tank hiç yapmıyorum pek normal dil galiba.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Longshanks said: abvblizzard said: terran ile insane de yenebiliyordum da zerg de 20/22 gibi early hatch alman lazım diyo herkes askeri olarak çok geri kalıyorum queen ve zerglinglerle tutmak imkansız yani crawler yap her ırkla insane yenmenin en kolay yolu savunma binalarından tarla atmak. tamam da ben macromla yenmeye çalışıyorum tarla yapmak işe yaramıyor gerçek oyunlarda =)
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 adam senden fazla kazanıyor nasıl yenceksin o $ekilde?
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aslında asıl problem 99999 apm ile oynaması veya daha fazla kaynakla başlaması da değil. ne kadar engellersen engelle görüyor ne yaptığını ve counter birim getiriyor
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Birşey daha geldi aklıma. Upgradelerde Weapon mu almak lazım armor mu ?
Öne çıkan mesajlar