harristhegosu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yardim isteyen b.nette beni bulabilir. gosuharrishotmail.com
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 siege tank, turret vs kapanan terran'a karşı ne yapıyoruz yav? ben de terran'ım bu arada. bildiğimiz noob, base'inde takılıyor exp 1 kere almayı denedi mesela ama yıktım. Ama eninde sonunda 4-5 thor, 2-3 bc, kendi çapında bi ordu yapınca çıktı base'inden. Tabii ben daha öküz bi orduya sahiptim 3 base'ten kaynak topladığım için ama atıyorum alsaydı ordumu, reactor'lara rağmen yeniden üretim yapana kadar ben, gg olabilirdim. turtle yapan terran'a karşı, exp aldırmamak en doğrusu diye düşündüm öyle yaptım kazandım. dediğim gibi adam da noob'du ama. O yüzden daha iyi bir taktik önerisi var mıdır turtle'a karşı?
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben terran oynamiyorum ama en baba taktik bence su an 3M. Adam kapanmis ise ayni taktikle yaklasacaksin. siege tank yanina ordunla gidim gidim yaklasacaksin. Hatta görüsü acmak icin scan yada Viking yolla önden bak nasil sana dogru geliyor.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 turtle yapan adama karsi desu broodlord yapmisti
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 en baba taktik zaten 3M ama siege'ler eline veriyor o taktiğin. 3M midgame'de, hatta dakika olarak 7.30-8 arasında rakibe gidince çok etkili, o dakikdan sonra geçen her an tanklar geliyor rakibe. ben de önce bi exp aliim sonra gidiim dedim. ilk giden birliği meline aldı, tecavüze uğradı.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 BonePART said: turtle yapan adama karsi desu broodlord yapmisti adam Terran ama mantik ayni lordlarinda range olayi var siege tanklarinda olay yavas yavas yaklasmak.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 3 base'in varsa, banshee ile mineral hattında turretları yıkacaksın ilk. Ordusunu büyük ihtimal oraya göndericek, sonrasında kapısındaki tanklara gönderirsin bansheeleri, ordusu geri geldiğinde, mineral hattına 2 medivac dolusu marine indirdin mi biter :p
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Seele said: BonePART said: turtle yapan adama karsi desu broodlord yapmisti adam Terran ama mantik ayni lordlarinda range olayi var siege tanklarinda olay yavas yavas yaklasmak. brood lord'da köpek gibi range var ve ona karşı viking yapması lazım terran'ın, turtle ile savunamaz. ama tvt'de durum öle diil. siege tankla yaklaşıyorsun, adamın siege tankları 2 kere vuruyor sen deploy edene kadar. heralde 7-8 banshee ile turretları yıkmak mantıklı olurdu evet.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 turtle yapan adam oyundan cekilmis demek gibi birsey, mutlaka ama mutlaka exp aldirmiycaksin bu asamada haritanin tamami sana ait, high yield a gec uretim binalarini 4 le ve adama yakin biryere tasi surekli birim basican, kullanilmamis supply tutmican kesinlikle, wc3 degil upkeep yok 200 e doldur direk baktin soyle 30 kisi filan topladin, 20 sini sal adamin ustune amacin mumkun oldugu kadar pahalli uniteleri yoketmek olsun unutma senin kaynak pompaliyan baselerin ve unite pompaliyan birsuru binan var iken bu admain kaynaklari sinirli, kaynaklari bittigi zaman oyunda biter ama turtle yapan adama karsi en mantikli sey dedigim gibi kaynaklarini tuketmeye zorlamak, base in icinde mass birim yapip ordu biriktirmesine izin verme kesinlikle, bide terransin yani nuke le adamin seni disarda tuttugu choke point i rahat temizlersin
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 evet nukedende kisma abi ota boka at nasil olsa paran bol eauhhueahu
hammerzeit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 turtle yapan adamın ilacı, N-N-N-N-N-NUCLEAR LAUNCH DETECTED!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi , nuke cok ucuz.. ciden ghost cıktıysanız nuke basmamanızın için hiç bir sebep yok.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 o zaman bişey dicem. şu ana kadar 50'ye yakın maç yaptım herlade sc2'de. daha ghost basmadım lol. o nedenle mesela aklıma bile gelmedi. kulağıma küpe olsun bu. toss'a karşı da ghost basmak lazım kesinlikle.
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sabonis said: siege tank, turret vs kapanan terran'a karşı ne yapıyoruz yav? ben de terran'ım bu arada. bildiğimiz noob, base'inde takılıyor exp 1 kere almayı denedi mesela ama yıktım. Ama eninde sonunda 4-5 thor, 2-3 bc, kendi çapında bi ordu yapınca çıktı base'inden. Tabii ben daha öküz bi orduya sahiptim 3 base'ten kaynak topladığım için ama atıyorum alsaydı ordumu, reactor'lara rağmen yeniden üretim yapana kadar ben, gg olabilirdim. turtle yapan terran'a karşı, exp aldırmamak en doğrusu diye düşündüm öyle yaptım kazandım. dediğim gibi adam da noob'du ama. O yüzden daha iyi bir taktik önerisi var mıdır turtle'a karşı? Adamın exp almasını önle her tarafına sensor tower koy adamın baseini tamamen kaplayacak şekilde exp kaçırmasın senden gizli veya drop olayına girişmesin onun dışında bütün haritayı elegeçir zevkine planetary fortress dik her yere nuke at ve eğlen ahuae.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi turtlea karsi ghost cikmakta sorun diel ki fazladan bi barrack yapcan max
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sadece seyden emin ol ada haritası ise oyunun başında fast exp atmış olmasın adalara, sonucta terran lift off ile seni turtle yaptığına inandırıp adalardan hayvani bir ekonomi kazanırsa gg olursun. rakip turtle yapıosa ilk işin gold mineralleri sömürmek olsun bir de. çılgın atarsın ztn goldları sömürdüğünde böle 10-20 BC fln basabilirsin yani 4 starporttan aynı anda :P sonrasında feristahı bile tanımazsın ztn :D
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ghost terranın ilacı ya.. Adam yenilgiden 1 nuke ile galibiyete koştu forumda izledim videosunu..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 az once TPvPZ random 2v2 oyunda mothership + mutalisk rush'i yapan PZ'yi yendik. rakip toss direkt void ray + mothership kovalamis. zerg de mutalisk kasmis. 10-11. dakikada harass'a gittim, ikisinin base'de de ordu yok. ne bulduysam saldirdim, ama gec kalmisim cunku adam zaten mothership cikarmis benim base'e yollamis.. arada cikardigi void'leri de benim yanimdaki toss'a yollamis. zerg de mutalarla yoldayken ben ikisinin de base'ini madara ettim =) cok enteresan bir oyundu, herkes ayni anda birbirinin base'ine daldi. bir ara 3 scv'm kaldi ama push'tan vazgecmeyerek oyunu cevirdim sanirim. evet, yaptim bunu.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 scorch said: sadece seyden emin ol ada haritası ise oyunun başında fast exp atmış olmasın adalara, sonucta terran lift off ile seni turtle yaptığına inandırıp adalardan hayvani bir ekonomi kazanırsa gg olursun. rakip turtle yapıosa ilk işin gold mineralleri sömürmek olsun bir de. çılgın atarsın ztn goldları sömürdüğünde böle 10-20 BC fln basabilirsin yani 4 starporttan aynı anda :P sonrasında feristahı bile tanımazsın ztn :D Benim mineralden yana hiç sıkıntım olmuyor zaten ya. Bottleneck hep gas. 1 Refinery'de max efficiency için 2 SCV mi tutuyoruz 3 mü _
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 mineral ya da rafinery basina 3 optimum. yani her base'de 24 mineral 6 gas.
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Müm de bir oyun kazandı gosu oldu.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ahaha silver ligdeyim lan. oyun oynadigimdan cok replay izliyorum, o yuzden boyle bik bik konusuyorum devamli. oynamaya gelince bir bok beceremiyorum ama..
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Çaktırma olm, ben de millete sataşıyorum, oyunu 1 kere oynamışlığım yok daha.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Wispy said: Benim mineralden yana hiç sıkıntım olmuyor zaten ya. Bottleneck hep gas. 1 Refinery'de max efficiency için 2 SCV mi tutuyoruz 3 mü _ mineral yetiyosa, yeterince harcamıyosun demektir.
Öne çıkan mesajlar