jankis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 NBA TV artık kablolu yayında NBA TV, Ağustos ayından itibaren Kablolu TV yayın ağında, Doğuş Yayın Grubu bünyesinde izleyiciyle buluşuyor. Spor Servisi NTV-MSNBC 27 Temmuz 2004— NBA’den seçme maçları yayınlayan NTV ve her gün en az bir maç yayınlayan NBA TV aynı yayın grubunda seyirciyle buluşacak. NBA’den seçme maçlar NTV’den yayınlanmaya devam ederken, NBA TV’de her gün farklı en az bir maç izlenebilecek Her gün en az bir canlı karşılaşma yayınlayan NBA TV yayını gün boyu, maç tekrarları, “NBA Hardwood Classics” adıyla NBA tarihinden karşılaşmalar, bir gün öncesinin maç özetleri, NBA’in yıldızlarını tanıtan programlar, eski ve yeni NBA Action ve NBA Jam programlarıyla devam edecek. NBA TV’de maçların oynanmadığı yaz aylarında ise canlı lig maçlarının yerini, WNBA maçları, yaz ligi maçları, hazırlık maçları veya NBA tarihinin eski maçları alacak. işte bomba haber diye ben buna derim. kaynak ntvmsnbc.com anlaşılacağı gibi ! 40 gün 40 gece bayram yapalım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 inş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ALLAHHHH BUDUR ABİ SÜFER[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 up[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ha iyi ya bende digiturkten ayrılınca korkmustum nese[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 tek kelime ile harika bir haber.. oh oh kablo gücü :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 çok güzel oldu bu şimdi allaaaak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 digiturk almaya hakkaten gerek kalmadı maçları da zaten klüpte izliyorum. ohhhşş[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 süppeeerr ! hemde beleş. ownz.[signature][hline]I am all, but what am I? Another number that isn't equal to any of you I control, but I comply.Pick me apart, then pick up the pieces I'm uneven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Super bir haberde. Dünden beri kablolu tv yok bizde dalga geçio bizle, 5 dakka gelio gidio sinir oldum sabah saba[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Çok Güzel Olucak ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yaaaa ben 2 yıldır nerdeyse tüm maçları seyrediyorum ya offf artık yok çünkü kablolu yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 normal digital uyduda sıfreli :( ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 inşallah :) ... bunun için 2 rekat namaz kılam bari ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 açıldı kanal şu an izliyorum :) atlanta-utah hazırlık maçı var ama niye memo yok anlamadım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 memo milli takimda hatirlatiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Evet istanbulda s bandı 5 te NBA tv powerturk un yerine gelmiş..[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ıste bu be sonunda....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tekrar ediyorum basketbol spor değildir. Çünkü Türkçe'de spor kelimesi futbol anlamına gelir.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Pascal, 02 Ağustos 2004 17:01 tarihinde demiş ki: tekrar ediyorum basketbol spor değildir. Çünkü Türkçe'de spor kelimesi futbol anlamına gelir. ehueuh gercektende ole=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 harbi süper oldu yuppi![signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Süper oldu da yakında sokağa çıkıp önüme gelen her canlıya "I love this game" veya "There is a thousand reason to love this game" diycem yani. Ezberlemeye başladım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 lol aynen holy, feci bayıyo o muabbet sadece because it's alive, it's aliveeeeeee diyen herife hastayım ahahu[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 biraz önce 87 playofflarından lakers-warriors maçını verdi inanılmazdı son çeyreğe lakers 14 sayı önde giriyo .. o dakikaya kadar warriorslı eric floyd 22 sayı atmış durumda maçı 129-121 kazanıyo warriors floyd 51 sayıyla tamamlıyo hoaoaooha[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 asıl 2 gün önce, 2001 sezonunun SAS - Minesota maçını verdi duncan sanki evinin arka bahçesinde turnike ve smaç çalışıyodu. 53 sayı 16 ribaund 5 asist 5 blok falan yaptı son saniyede terry porter 3'lük attı maç uzadı, sonra uzatmanın son saniyesinde nash 3'lüğü çaktı 3 sayı ile minesota kazandı ben bu maçı nba.com'dan takip etmiştim zamanında. şimdi izleyince bi heyecanlandım =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar