Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA TV artık kablolu yayında !!!

jankis

Öne çıkan mesajlar

NBA TV artık kablolu yayında

NBA TV, Ağustos ayından itibaren Kablolu TV yayın ağında, Doğuş Yayın Grubu bünyesinde izleyiciyle buluşuyor.

Spor Servisi
NTV-MSNBC

27 Temmuz 2004— NBA’den seçme maçları yayınlayan NTV ve her gün en az bir maç yayınlayan NBA TV aynı yayın grubunda seyirciyle buluşacak. NBA’den seçme maçlar NTV’den yayınlanmaya devam ederken, NBA TV’de her gün farklı en az bir maç izlenebilecek

Her gün en az bir canlı karşılaşma yayınlayan NBA TV yayını gün boyu, maç tekrarları, “NBA Hardwood Classics” adıyla NBA tarihinden karşılaşmalar, bir gün öncesinin maç özetleri, NBA’in yıldızlarını tanıtan programlar, eski ve yeni NBA Action ve NBA Jam programlarıyla devam edecek.
NBA TV’de maçların oynanmadığı yaz aylarında ise canlı lig maçlarının yerini, WNBA maçları, yaz ligi maçları, hazırlık maçları veya NBA tarihinin eski maçları alacak.

işte bomba haber diye ben buna derim.
kaynak ntvmsnbc.com anlaşılacağı gibi !
40 gün 40 gece bayram yapalım[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

ha iyi ya bende digiturkten ayrılınca korkmustum nese[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pascal, 02 Ağustos 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
tekrar ediyorum basketbol spor değildir. Çünkü Türkçe'de spor kelimesi futbol anlamına gelir.

ehueuh gercektende ole=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Süper oldu da yakında sokağa çıkıp önüme gelen her canlıya "I love this game" veya "There is a thousand reason to love this game" diycem yani. Ezberlemeye başladım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

biraz önce 87 playofflarından lakers-warriors maçını verdi

inanılmazdı
son çeyreğe lakers 14 sayı önde giriyo .. o dakikaya kadar warriorslı eric floyd 22 sayı atmış durumda
maçı 129-121 kazanıyo warriors
floyd 51 sayıyla tamamlıyo hoaoaooha[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

asıl 2 gün önce, 2001 sezonunun SAS - Minesota maçını verdi

duncan sanki evinin arka bahçesinde turnike ve smaç çalışıyodu. 53 sayı 16 ribaund 5 asist 5 blok falan yaptı

son saniyede terry porter 3'lük attı maç uzadı, sonra uzatmanın son saniyesinde nash 3'lüğü çaktı 3 sayı ile minesota kazandı

ben bu maçı nba.com'dan takip etmiştim zamanında. şimdi izleyince bi heyecanlandım =)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...