Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Single Player (Senaryo)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlız söle bisi var sanırım , engineering bay gibi binalar sayılıyor. ben mesela hic yapmamıştım onlardan o bölümde direk aldım kaçırdım lift off ile geldi achi diye hatırlıorum..
Mesaj tarihi:
sagda solda bi scv kalmıştır. binalar sayılmıyor ki zaten merch compound dışında geride kalan bina yok. eklentilerle de uğraştıracaklarını sanmıyorum amele gibi.
Mesaj tarihi:
argh
yine senaryo yine sorun ama normalde bu sefer
Şu safe haven görevinde 3 tane yer ayaktayken yardır diyor ya... abi imkansız nerdeyse ya. hep 1 dk yakın geç kalıyorum vereceğiniz taktikler var mı?
Mesaj tarihi:
2 tane kabul oluyo onda 3 zaten imkansız gibi bişey, base in içindeki base de sayılıyo
normalde şöyle ya map
xxxxxxxxxxxxxxbasexxxxxxxxx
xcolonistxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxcolonistxxx

alttaki colonist yerine geldiğinde purifiera abancan allah ne verdiyse channeling yaparken saldıramıyor
Mesaj tarihi:
sonunda single playerı bitirdim. en sonunda söyleyebileceklerim spoiler icinde. ama genel olarak bayaağı güzel. rts oynamayalı tabi bi 5-6 yıl olmuştur lol.

hede

karı için mi savaştık bu kadar yahu ? valla bi kerrigan uğruna. bi de cok sacma geldi o kadar zergün arasına dal da zergle onları. yok artık ! yalnız su ekipteki scientist'in üzerine tıklayınca rank ph.d., swann's betty'nin rank swann's bff falan güldürdü onlar. hikayeyi vasat buldum ama atmosfer iyiydi.

Mesaj tarihi:
fizbancım sen zeratul'un görevlerini yaptınmı? hani hikayeyi vasat bulmuşsun ya merak ettim... burda aramızda insanlar var böyle hikayenin asıl cetrefelleştiği yer olan zeratul bölümlerini yapmadan hikaye çok rerörö diyenler o yüzden soruyorum ;p
Mesaj tarihi:
single oynuyorum. bilmem kaçıncı görevdeyim. tek kelime iler:

MUHTEŞEMMM

zeratulun görevlerinden kendimi alamadım. bir de gece/gündüz döngülü görevde zevkten bayılıyodum. müzik aksiyon, bildiin zombilerin şafağını yaşadım, resmen film gibiydi, harika ötesi.

thorlarla sağa sola atar yaptıım bölümü bitirdim en son. şimdi tek bi gezegen var ona girişcem, kerigan beni bekliyo. daha kaç bölüm var bilmiyorum, inşallah daha çok vardır. hemen biterse çok üzülürüm.

sc2 motoruyla sc ve scbw bölümleri oynamak istiyorum yaa tekrar herşeyi en baştan istiyorum.

sc2 bitirince aynı gün hardda bi daha başlicam, onu bitirince daha zorunda gene başlicam, onu bitirince de çok üzülcem :(
Mesaj tarihi:
En güzelini ben yapıyorum herhalde, haftada 3-4 görev yaparak oynuyorum, tın tın. Bugün gerçi bir görev yapayım diye başlayıp 3 görev yaptım ama kısmet.

Bu arada cantinada dans eden nelf ftw.
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

single oynuyorum. bilmem kaçıncı görevdeyim. tek kelime iler:

MUHTEŞEMMM

zeratulun görevlerinden kendimi alamadım. bir de gece/gündüz döngülü görevde zevkten bayılıyodum.

ahahah adam orgazm olmus.
Mesaj tarihi:
scorch said:

fizbancım sen zeratul'un görevlerini yaptınmı? hani hikayeyi vasat bulmuşsun ya merak ettim... burda aramızda insanlar var böyle hikayenin asıl cetrefelleştiği yer olan zeratul bölümlerini yapmadan hikaye çok rerörö diyenler o yüzden soruyorum ;p
yaptım evet, onlar sardı baya. ama dediğim gibi son görev özellikle çok saçma geldi. daha doğrusu son gezegene indikten sonra olan görevler diyeyim.
Mesaj tarihi:
Zeratul görevlerinde açıklıyor ya kerrigan'ın neden bu kadar önemli olduğunu...

protosslar, zergler yok ediliyor dark voice amacına ulaşıyor falan ya, bunun engellenmesi için kerrigan canlı lazım... yalnız en son güçleri gitti şimdi ne işe yarıcak gibi bir tartışma dönüodu sanırım.

Mesaj tarihi:
fizban said:

scorch said:

yaptım evet, onlar sardı baya. ama dediğim gibi son görev özellikle çok saçma geldi. daha doğrusu son gezegene indikten sonra olan görevler diyeyim.

Evet biraz fazla imkansız bir şeyi başarınca bana da garip gelmişti, ama zaten çok fazla kayıp verildiği ve tam bir intihar görevi olduğu atmosferi çok güzel verildiği için dokunmamıştı açıkçası. Bir de tabi şey var:

overlokçu geldi hanım

sonuçta zerglere büyük bir darbe vuruyoruz soyunu kurutmasakta, haliyle sadece kadın için olmuyor görev. bir de dark voice'in dediklerinden anlıyoruz ki kerriganın çok önemli bir hatun, haliyle oyunun son görevi saçma gelmedi bana. zaten illa ki ya tekrar zerg olur ya da queen of blades'kenki güçlerinden etkilenmiş olur, yani bildiğimiz kızıl kerrigan olmaz artık.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
copy-paste

lanet ettim be ne bombok bi görev bu allasen. utanmadan archive'i koru diyor bi de. max 1500 görebildim abi nasıl 2000 yapıcam ben bunu bi yol yordam söyleyin 2 gündür telef ediyorum kendimi resmen.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

copy-paste

lanet ettim be ne bombok bi görev bu allasen. utanmadan archive'i koru diyor bi de. max 1500 görebildim abi nasıl 2000 yapıcam ben bunu bi yol yordam söyleyin 2 gündür telef ediyorum kendimi resmen.

3robodan immortal colosus.2stargateden phoenix.2forgedan upgradeler,phoenixlerle rangedları havaya kaldir.artan mineralle zealot&canon.kısa sürede 200leniyosun zati böyle
Mesaj tarihi:
2750 yapmıştım ben hardda
oyun başlar başlamaz robotics support bay ve templar archives
3 tane daha robotics atıp
ver yansın colossus - high templar
biriken parayla da daya photon cannonları yıkıldıkça (bu arada 60 tane kadar probe olsun bas bolca)
colossusların önünde cannon olmazsa çerez oluyorlar cannonlar çok önemli , hight templarlar ile pek fazla storm atma 2-3 er tane koysan her kapıya yeter , onlarla gelen hybridlere feedback atıyorsun 300 enerjileri falan var motor oluyorlar. abiltiy de kullanamıyorlar. onun dışında phoenix hero ve tayfası ile mutaları gez sadece fazla dmg yemeden yer unitelerinden.
Mesaj tarihi:
colo immo zea filan basma, mass cannon phoenix carrier gelen herşeyi kaldiracaksin havaya. HERŞEYİ. Ben 3700 leri gördüm hardda
Mesaj tarihi:
yanlız son bölümü brutalde oynayınca o kadar kasıyosun ki çok zormuş bilmemneymiş nasıl hikayeymiş diyemiyosun çünkü hakkaten terler akıyo kasarken euhe
  • Yeni Oluştur...