Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Tek kelime ile harika. Jim'siniz karizma güc hersey yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 lutfen elinde 5-10 trial key oldugunu soyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bircok kisi oyunu aldi sanirim hepsinde trial key olmasi lazim bende ne yazikki kalmadi. Ben bir tanesini Bone'ye verdim o oyunu aldigina göre keyi sana verebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 5-10 trial keyle 5x7 saat oynanıyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi ben sabah 10'a kadar oyalasin istiyorum cok makbule gecer 1 trial key yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 veriyim bir tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Starcraft 2 oynamadan bunu izleyin, Starcraft özeti gibi: http://uk.pc.ign.com/dor/objects/850126/starcraft-2/videos/starcraftin5_spc_072310b.html;jsessionid=1luszpxk95ldp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Aghahahah abi mükemmel bar sahnesinde jukebox dinlemekten oyunu oynıyamıyorum. mükemmel bir freebird var keisn dinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 YA CAMPAİGN ÇOK GÜZEL YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Jim kilo mu almis ne. para kazanmak icin pis islere girmesi ve eksi dostu beni killandirdi ama olayin basindayim.bakalim ne olacak Jukebox bende farkettim. baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Abiii mükemmel bir campaing. görev aralarında gezmekten oynıyamıyorum ahaha sahane yapmıslar herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 diger campaignlerde bu kalitede olursa kimsenin giki cikmaz sanirim 3 ayri oyun parasi vermeye, gerci daha 3 gorev filan yaptim, hyperiona yeni gectim, umarim uzundur campaign. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tekrar hatırladımki, su dünyada güzel oyun kadar sahane az şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim, blizzard gene isminin hakkını verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 off çok heyecanlandım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ben simdi gidicem almaya ce bulabilirmiyim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 En son RA1 zamanında campain yapmaktan bu kadar keyif almıştım. Dün gece 02:00 da uykum olmasına rağmen resmen çok eğlendim. Blizzarddan babam çıksa yine yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bugünlük bu kadar yeter hemen bitmesin xP çok uzun süredir single player bir oyundan bu kadar zevk almıyodum ya helal olsun blizzard http://img39.imageshack.us/img39/9379/achit.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 brutal nası tunca? dün bi hard denedim ilk bölümü ama bişi anlaşılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 beyler dedeler rızası için trial key plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 brutal bi bölüm inanılmaz zor 6-7 kere falan load yapmak zorunda kaldım, diğerlerini de 1-2 tanesi dışında tek seferde yapabildim. benim için tam ayarında. ama diamond-platinum levelinde değilseniz hard oynayın derim en çok yani baya zorlar sanırım daha aşağıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 elinde trial key olan var mı acaba?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 [spo=agir spo icerir :P] ekibe doktor hanim gelmis. yanliz acayip yavsiyor bizim Jim'e. Kerrigan'la arada ne vardi gibi sorular. Konusmak istersen lütfen bana gel hic cekinme. Dedim ne oluyor fahiseye. 7 bölüme kadar hep Jim'in pis islerini yaptik. Adam dogru düzgün halka yardimci olmadi. Ayyas bide habire iciyor. Hapishaneden gelen dostumuz bir pislik yapacak ama :D Arcane oyunu var kösede oynamayi unutmayin. Ama fikir süper oyun icinde oyun. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ben hala oynuyorum, mükemmel bi campaign yapmıs adamlar. verdiği his şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ben zerg ve protoss campaign goremiyorum hala sadece terranla mi bitircez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar