Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ehah yaparık istiyosan mdf kesen makina da var kenarları düzgün olur sünger takmıcan sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bide parçaları sıkı geçme yaparım herhalde öyle yaparsam, pek yapıştırmadan bir araya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hmm cidden kaça olur ki böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 eheh ilk yaptığım baya bi saat sürdüğünden çok bişey tahmin edemiyorum ama şu kadar veririm derseniz daha hızlı üretilebilecek bişeye bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 cidden tavana yapıştırmalık avize versiyonunun gideri olur. Tabi bunun ters şeklinde olması lazım. Tam öğrenci evine asmalık valla eheh, salona koycan 2 tane böyle. İp'ten sarkıtmak lazım tabi azcık yoksa üst kata gider olduğu gibi o/ zevkliymiş bu end.tas. bölümü, olayı falan ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ya böle şeleri yaptırmıyorlar da, böle şeleri yapcak şelerle alakalı şeler yapıyoruz arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ahahah lan sonradan farkettim, bakıyorum fotoya, ee ne bu bisiklet işte diye, sonra waaaaaaaaaaaaaaaaaaa oldum. bi de apörlörleri öyle kutuya koyunca sorun olmaz mı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi oluyordur kesin, araç apörlörü normalde bagaja falan açık yere bakıyor dedim üstüne koca delik bıraktım, galiba en önemli olan diyaframın arkasından çıkan ters fazdaki dalgaların, senin istediğin dalgalara ulaşmasını engellemek. Çok kalın MDF ya da yeterince büyük kutu falan kullanamadım hesaplı, malum yer yok ağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Oha süper olmuş repreprep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yav said: vay. baya şık olmuş yalnız. bisiklete değil de tavana asmak isterdim onu odamda avize gibi haha kaça satarsın hakkaten? :D evet güzelmiş avize gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 gereksiz. bi kere de faydalı bi icat yap be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hidrojenli araç projesindeydim okulda işte doldurdu o kotamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Chemical Jeneratörden pilleri besleme ünitesi yapabilme ihtimalin var mı? En azından o kadar fiziksel efor boşa gitmez. Aslında bisiklete binenler için böyle bir şarj ünitesi de tasarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Pilleri şarj edeyim derken bisikletçi ölür abi. Bisiklet için pek tercih edilen bi yöntem değil dinamo olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 mino telefon gibi küçük şeyler için var ama hakkaten yük uyguluyor ufacık dinamo bisikletciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yani telefon falan şarj ediyosan sorun değil de akü şarj etmek zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 o değil de bu critical mass'e sövesim var ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ben de bu sefer söylicem, tek şerit gidelim, sol şeriti kasıtlı olarak kapatmayalım diye, trafiktekilere ayıp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 lütfen tek şerit. arabam falan yok trafiğe çıkmıyorum zaten ama ne kadar kurumsallığa karşı olsanızda insanın hayati meselesi olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kemikıl çok eplik adamsın. Bu arada ben de bugün 10 mm'lik krom çubuklarla laptop altlığı yaptım. Punta ile tutturdum yarın krom elektrod bulup kaynatmam lazım. Bi de fan, imba olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 knexle yapmıştım ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Abi ben daha önce tahtadan yaptım. Ama görsellik sıfırdı işlevsellik 100dü ama. O görüklede duruyor, burda da havalar sıcak oyun oynarken falan alev alıcak laptop. Hurdaları karıştırırken dükkanda, yarım metrelik parçalar halinde krom çubuklar buldum önceki bi işten kalan. Aha dedim eğlence çıktı. Ne zamandır istiyordum böyle kromdan imal etmeyi ama elimde malzeme yoktu. Şimdi hiç kesilmemiş çubukları da bozamıyorum babam ağzımı kırmasın deyü sdfgh Hurdalara bakmam iyi oldu. Daha 200 tane üretebilecek kadar çıbıh var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 lan ben de istiyom öle çıbık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Ahahaha napıcan la çıbığı göndereyim ama kargo çok fena kaçar sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar