Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklete amfi

Chemical

Öne çıkan mesajlar

cidden tavana yapıştırmalık avize versiyonunun gideri olur. Tabi bunun ters şeklinde olması lazım.

Tam öğrenci evine asmalık valla eheh, salona koycan 2 tane böyle. İp'ten sarkıtmak lazım tabi azcık yoksa üst kata gider olduğu gibi o/

zevkliymiş bu end.tas. bölümü, olayı falan ya :P
Sosyal ağlarda paylaş

abi oluyordur kesin, araç apörlörü normalde bagaja falan açık yere bakıyor dedim üstüne koca delik bıraktım, galiba en önemli olan diyaframın arkasından çıkan ters fazdaki dalgaların, senin istediğin dalgalara ulaşmasını engellemek. Çok kalın MDF ya da yeterince büyük kutu falan kullanamadım hesaplı, malum yer yok ağır
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben daha önce tahtadan yaptım. Ama görsellik sıfırdı işlevsellik 100dü ama. O görüklede duruyor, burda da havalar sıcak oyun oynarken falan alev alıcak laptop. Hurdaları karıştırırken dükkanda, yarım metrelik parçalar halinde krom çubuklar buldum önceki bi işten kalan. Aha dedim eğlence çıktı. Ne zamandır istiyordum böyle kromdan imal etmeyi ama elimde malzeme yoktu. Şimdi hiç kesilmemiş çubukları da bozamıyorum babam ağzımı kırmasın deyü sdfgh

Hurdalara bakmam iyi oldu. Daha 200 tane üretebilecek kadar çıbıh var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...