Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Merhaba arkadaşlar Bugün otobüste gördüğüm bir saheneden epeyce etkilenmem sonrasında başlıkta bahsi geçen tarzda bir vakıfa bağışta bulunmaya karar verdim. Bildiğiniz, duyduğunuz böyle vakıflar ya da dernekler var mıdır acaba? Şimdiden çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bilmiyorum ama helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 beyin kaynaklı hastalık ne beyin bedava gibimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 alzheimer vakfı var beyinlen alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Sahne nasıldı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Sahne neydi? Eskişehirde dedemin de kaldığı bir alzheimerlı yaşlılar merkezi var bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 otizm de sonuçta gene beyinle alakalı değil mi ? ona yardım edebilirsin kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 http://www.tofd.org.tr/ omurilik felçlileri.. tekstilbank falan hep boş oluyor ve yardım alıyorlar.. işbankası atm'lerden de para gönderebilirsin. yüksek meblağ göndemrek istersen ama atm'den olmuyor.. atm'de içeriden yapın işlemi falan diyor zaten.. lol bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ya sahne boyle yari baygin gibi bir genc kiz vardi dedim insanlar nelerle ugraisiyor gordugum en kotu en ic parcalayici hastalik manzarasiydi. Bilgi veren arkadaslara cok tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Abi sokakta bu işlerin numarasını yapan insanlar da çok yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Epilepsiydi sanırım kız. Çok çeşitli çok zor şeyler var gerçekten 7'den 70'e. Karşılaşmadıkça bilmiyoruz tabi arada bir böyle dank ediveriyor8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Eralp said: Abi sokakta bu işlerin numarasını yapan insanlar da çok yalnız doğru söylüyosun ama gerçekten hastalığa sahip olanların sayısı ile numarasını yapanların sayısı karşılaştırıldığında yardım etmek gayet mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nalaka şimdi sonuçta sokakta adam titriyo diye gidip cebine 100 lira sıkıştırmıyosun ki ilgili olduğun ciddi bir derneğe yapıyorsun yardımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 şu beyin bedava diyen adama sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 PS : abicim bi de cidden humanist bir insansan amacın yardım etmekse bence en güzel yardım bu açlıktan insanların öldüğü yerlere yardım yapmak; ki ben öyle yapıyorum 100$ a binlerce insana su götürüyorlar bi sürü kuruluş var bunu yapan bence sende düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benim de bilgim yok ama başarılar dileyip kolay gelsin demek istiyorum bu düşüncen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 off galiba epilepsi. :/ bi tanıdığım vardı epilepsi durduk yere bayılıyodu, sanırım her bayılmasında baya bi sinir hücresi de ölüyomuş. çok zor çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar