Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyin kaynaklı hastalığı bulunan hastalara hizmet / yardım eden vakıf / dernek vb. arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar

Bugün otobüste gördüğüm bir saheneden epeyce etkilenmem sonrasında başlıkta bahsi geçen tarzda bir vakıfa bağışta bulunmaya karar verdim. Bildiğiniz, duyduğunuz böyle vakıflar ya da dernekler var mıdır acaba?

Şimdiden çok teşekkürler
Mesaj tarihi:
http://www.tofd.org.tr/
omurilik felçlileri..

tekstilbank falan hep boş oluyor ve yardım alıyorlar.. işbankası atm'lerden de para gönderebilirsin.

yüksek meblağ göndemrek istersen ama atm'den olmuyor.. atm'de içeriden yapın işlemi falan diyor zaten.. lol bişi
Mesaj tarihi:
Ya sahne boyle yari baygin gibi bir genc kiz vardi dedim insanlar nelerle ugraisiyor gordugum en kotu en ic parcalayici hastalik manzarasiydi. Bilgi veren arkadaslara cok tesekkur ederim.
Mesaj tarihi:
Epilepsiydi sanırım kız. Çok çeşitli çok zor şeyler var gerçekten 7'den 70'e. Karşılaşmadıkça bilmiyoruz tabi arada bir böyle dank ediveriyor8-)
Mesaj tarihi:
Eralp said:

Abi sokakta bu işlerin numarasını yapan insanlar da çok yalnız

doğru söylüyosun ama gerçekten hastalığa sahip olanların sayısı ile numarasını yapanların sayısı karşılaştırıldığında yardım etmek gayet mantıklı bence.
Mesaj tarihi:
nalaka şimdi
sonuçta sokakta adam titriyo diye gidip cebine 100 lira sıkıştırmıyosun ki
ilgili olduğun ciddi bir derneğe yapıyorsun yardımını.
Mesaj tarihi:
PS : abicim bi de cidden humanist bir insansan amacın yardım etmekse bence en güzel yardım bu açlıktan insanların öldüğü yerlere yardım yapmak; ki ben öyle yapıyorum 100$ a binlerce insana su götürüyorlar bi sürü kuruluş var bunu yapan bence sende düşün
Mesaj tarihi:
off galiba epilepsi. :/ bi tanıdığım vardı epilepsi durduk yere bayılıyodu, sanırım her bayılmasında baya bi sinir hücresi de ölüyomuş. çok zor çok :(
  • Yeni Oluştur...