Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netbook, öneri, tavsiye


Aiko

Öne çıkan mesajlar

ofiste kullanmak için netbook araştırıyorum fakat piyasa ve markalar hakkında hiçbir fikrim yok. 11" ekran boyutunun ideal olduğuna karar verdim. pc i internet amaçlı kullanacağım ofis programlarıyla beraber. ileride visual studio ve sql programlarınıda kullanmayı düşünüyorum. şarjı uzun süre dayansın istiyorum haliyle çünkü şarj aletini her gün yanımda taşımak istemiyorum. fikir ve tavsiyelerini bekliyorum ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kod olayını cok sonra düşünüyorum ya. biraz araştırdım genelde özellikleri aynı oluyomuş bu netbookların standart yani. 1.6 ghz işlemcili 2 gb rami olan, 6 hücreli bir bataryası olan 11" ekran boyutlu orta düzey netbook arıyorum. markalar arasında kararsız kalıyorum hangi marka iyi, kötü bilmediğim için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende acer aspire timeline 1810tz var
11,6" ekrani var ve islemcisi atom islemcilere göre cok daha iyi
bundan once n450 islemcili bir hp netbook kullaniyordum kisa sürede elimden cikardim
office islemleri icin bile yeterli degildi
fakat acer elimden düsmüyor
bataryasi 8 saati rahat görüyor office kullaniminda
yalniz fiyati normal netbooklara göre biraz yüksek
kesinlile tavsiye ederim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=netbook&x=0&y=0

Sunların arasından tavsiye verebilecek var mı ?

İnternet , bir kaç bir şey izlemek genel şeyler için kullanılacak, ahım şahım bir şey aramıyorum.

Anlayan varsa tavsiye iyi olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

İş için kullanılacak, hatta kod falan yazılacak ama netbook olacak, şarjı da uzun gidecek. Biraz çelişkili ifadeler :) Bence 12.1" ya da 13.3" bir şey alman daha faydalı olacaktır, yani netbook değil de "küçük laptop" konsepti.

kof yazma olayı hafiften yattı gibi zaten. şu an amacım ofis porgramlarını kullanırken nette gezebilmek sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ferrari görünüşte, hatta bence bile notebook netbook arası bir cihaz olmasına rağmen acer tarafından netbook olarak sınıflandırılmış.

ferrarinin artısı çok fazla, diğer netbooklar hd video desteklemiyor iken ferrari destekliyor, ekran kartı paylaşımlı olmasına rağmen atom işlemcili netbookların çalıştıramadığı birçok oyunu rahatça çalıştırıyor. hon falan oynayabiliyorum rahat rahat ben mesela. çözünürlüğü 1366x768 ama eksileri de var yukarıda yazdığım gibi 3 saat falan anca gidiyor şarjı. hd desteklemesine rağmen hdmi portu yok.

yine birçok netbook xp gibi eski işletim sistemleri ile gelirken, w7 64-bit ile geliyor ferrari. ama en güzel yanı şekli, aşırı güzel bir tasarımı var. arkadaşımdan duyduğum bir başka bilgi de gerçek ferrari kaputu kullanılmış ama tabi geyikte olabilir bu :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 10 inçten büyük, pili 5 saatten az giden bir alete netbook demeye çekiniyorum şahsen, Acer ne derse desin. Aiko'ya ikisinin ortası bir şey çok daha iyi olacaktır ama zaten, onun için pil ömrü yeterli gelecekse ideal bir seçim olur.

Şurada da baya detaylı bir incelemesi varmış.

Ben bir süre kullandım bu arada, gerçek kaput ne be yalan o :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ferrari benim için çok lüks şu anda.yoksa kuzenimde var kullandım güzel netbook.tek eksisi aşırı ısınıyor olması. bana orta halli bi netbook lazım, yada standartların biraz üstünde. 11" ekranı 2gb.da rami olsun yeter bana. işlemci hızı olabiliyosa 1.66 ghz olsun. haftasonu mediamarketleri fln gezdimde bulamadım aradağım özelliklerde netbook.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-n150-ja08tr-intel-atom-n450-166ghz-2gb-250gb-10-netbook-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750790&categoryId=108495

bunlarda güzel, samsungların pil ömrü hakikaten oldukça uzun, bir diğer marka 6 hücreli netbooklar karşılaştırdığına bile daha uzun sürüyor. ama o acer one'da oldukça güzelmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...