oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hurriyet said: Schuster’e söz verdiler Tarih 9 Haziran. Yer Madrid. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Serdal Adalı ve Cengiz Zülfükaroğlu, Bernd Schuster ile anlaştılar ve ilk müjdeyi verdiler; “Dünyaca ünlü futbolcular getireceğiz. Guti de bunlardan biri olacak.” Siyah beyazlı yöneticiler bu görüşmeden 10 gün sonra Guti’ye telefonla ulaşıp, transfer tekliflerini ilettiler. Önce “Gelmem” dedi Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Guti’ye her telefon edişlerinde olumsuz yanıt aldılar. İspanyol oyuncu, “Türkiye’ye gelmek istemiyorum. Avrupa’da birçok takımdan ciddi teklifler alıyorum” dedi. Ama Adalı ve Zülfikaroğlu vazgeçmedi. “Yüz yüze görüşelim” diyerek, Madrid’de bir restoranda buluşmak üzere randevu kopardılar. Türkiye çok zor Guti, Demirören, Adalı ve Zülfikaroğlu ile Madrid’de bir restoranda buluştu. Toplantının daha başında, “Türkiye’den 2 yıldır menajerler aracılığıyla teklif alıyorum ama istemiyorum. Bir futbolcu için zor bir ülke” dedi. Demirören, “Diyelim ki geldiniz; ne kadar istersiniz?” diye sordu. Guti, “Yıllık 5 milyon 300 bin Euro isterim” cevabını verdi. Kötü adam sahnede Transfer görüşmesinde kötü adam rolünü oynayan Serdal Adalı, “Bu para çok fazla. Size yılda 2 milyon 400 bin Euro öneriyoruz. Aslında bana kalsa 2 milyon Euro’dan fazla para vermem ya neyse” diyerek Guti’yi hayrete düşüren bir çıkış yaptı. İspanyol yanıtladı; “Rus kulüpleri yılda 5 milyon Euro veriyorlar. Üstelik hepsi peşin.” İyi polis devrede Tam bu sırada Yıldırım Demirören devreye girdi; “Serdal Bey, hakikaten de Guti’ye önerdiğiniz rakam az.” Adalı sinirlendi (daha doğrusu öyle göründü), masayı terk etmeye kalktı. Guti şaşırmıştı. Beşiktaş yöneticileri para konusunda birbirlerine giriyordu. Demirören, havayı yumuşatmak için Guti’ye İstanbul’u anlatmaya başladı. Ve Schuster telefonda Demirören konuşurken telefonu çaldı. Bernd Schuster’di, Guti’yi telefona istedi. Alman teknik direktör, eski oyuncusuna, “Beşiktaş’a gel. Serdal Adalı beni kandırdı ama İstanbul’u ve kulübü görünce ‘İyi ki de kandırmış’ diyorum. Para konusunda da endişen olmasın. Başkanın ağzından çıkan neyse, odur” dedi. Schuster, Guti’nin kafasını karıştırmıştı. İmzayı at gerisine karışma Guti’nin iyice yumuşadığını gören Beşiktaşlılar bir hamle daha yapıp, “Ücret meselesini konuşalım” dediler ve futbolcuyu pazarlık yapmaya ikna ettiler. Adalı, “Yıllık 2 milyon 600 bin Euro’ya imza at, gerisine karışma” dedi. (Bu fiyata bonuslar dahil değildi) Guti kabul etmedi; yıllık 2 milyon 800 bin Euro’da ısrarcı oldu. Pazarlık başlamıştı. “100 bin Euro da benden” Günün iyi polisi Yıldırım Demirören bir kez daha devreye girdi; “Real Madrid’de efsane olmuş bir futbolcu için 100 bin Euro da benden” diyerek, fiyatı 2 milyon 700 bin Euro’ya çıkardı. Guti bir yandan Schuster’in sözlerini düşünüyordu. Öte yandan da alacağı ücreti. Hem mutlu olacağı ortama, hem de istediği paraya yaklaşmıştı. “Sen de fedakarlık yap” Demirören’in hemen ardından söze giren Zülfikaroğlu, Guti’ye gülümseyerek, “Bak, başkanımız gerekli fedakarlığı yapıp, fiyatı 100 bin Euro artırdı, sen de 100 bin Euro indirim yap, anlaşalım. Beşiktaş’ta Quaresma ve Nihat Kahveci gibi dünyanın tanıdığı yıldızlarla oynayacaksın. Ayrıca hocayı da çok yakından tanıyorsun” dedi. “Tamam o zaman.” Beşiktaş yöneticilerinin oynadığı ‘iyi polis, kötü polis’ oyunuyla iknaya ediyen Guti, “Tamam o zaman. Anlaştık” deyince masada bayram havası esti. Hemen görüşmenin tutanakları tutuldu ve ön protokol imzalandı. Hemen arkasından da Guti, telefonla ailesini ve arkadaşlarını arayarak Beşiktaş’la anlaştığını söyledi. valla bana inandırıcı gelmedi ama yazanda ii yazmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ismail er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ismailin yazıları hiç bi zaman doğru değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 senarist falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bi cırpıda okunuyor ama deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Biraz ballandırarak anlatmıştır tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 İçinizi ısıtacak, sıcacık bir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adam ne kitap yazmıs be. sanırsın adam polisiye roman yazarı. bole iyi polis kotu polis falan asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Guti de Besiktas'da dunyaca unlu Nihat Kahveci ve Quaresma gibi yildizlarla oynayacagi icin cok sevinmistir =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 o ne lan 100 de sen indir filan demiş. hayvan pazarından koyun alır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ahaha dünya futbolunda bi,ze göre daha yükselişte olan Rusya liginden 5 milyonluk teklif alan Guti, böyle gerizekalıca bir tiyatro oyununa kanıp 5 milyondan 2.7 milyona düşecek BJK için? ahahahahaha ne içip yazıyolar şu haberleri ya.. 2.7'ye gelmesi çok zor da gelirse de teklif yok dmeektir, Schuster babası olsa daha kalitesiz lige gidip bi de 2.3 milyon paradan fedakarlık etmez adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bir de bunun iyi polis / kötü polisli versiyonu var. O daha yaratıcı. Adalı kötü polis, demirören iyi polisi oynamışlar hahaha asıl olay aslında 2 milyon bile çok demesi. ben ordayken biri böyle bişey dese kalkar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 lolwut der zaten adam öyle bi durumda asdasd bana 5 teklif ettiler diyo koskoca Guti, 2-3 sezon önce şampiyonlar liginde 8 yemiş, Avrupa'da tek başarısı olmayan, bu sene de şampiyonlar ligine gitmeyen ve Türkiye gibi bir ülkede, Süper Lig gibi kalitesiz bir ligde oynayan takımın yöneticisi 2 milyon bile çok diyecek ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 "adalı benide kandırdı ama iyiki kandırmıs" burası cok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adalı http://www.habernet.net/images/haber/2534.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ahahaha haber nedir yaa? İsmail Er zaten yatacak yeri olmayan kepazenin önde gideni bir adam (adam dediysem, lafın gelişi) her haberi böyle kurgusal. Şey çok başarılı, "diyelim ki geldin ne kadar istersin, 5.3 milyon. Biz 2.6 veriyoruz. Olmaz 2.8 isterim". Öyle bir kafası karışmış ki yarı fiyata düşmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ahaha beni de kandırdı ama iyiki kandırdı baya iyiymiş... http://static.ideefixe.com/images/40/40549_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ismail+er+allah+bir+yazd%C4%B1+dindarlar+panikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 çok güzel bir hikaye bir çırpıda okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oha adamın baska fantastik hikayeleride varmıs yıllardır arayıpta bulamadıgım adam burnumun ucundaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 inanılmaz saçmalamaları var, eskiden güler geçerdik de, Tigana'ya yaptığı bir karaktersizlik var o zamandan beri hani "biri çıksa da şu adamı eşşek sudan gelinceye kadar bi temiz dövse" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 valla ben mac izlerdim böle haberleri cok dikkatli izleyen biri deildim ama bu adam cok iyiymiş bir gündür okuyom adamı hayal gücü cok geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Tenekeadam said: İçinizi ısıtacak, sıcacık bir hikaye.ahahaah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ya bu adam yazıyor bunu da bu gazete de bunu basan yayın yönetmeninin hiç mi suçu yok . ulusal yayın yapıyorsun utanmıyon mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar