Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamil Krateri

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

İtalyanlar google earth'ten bir krater bulmuşlar.. Mısırda..
İşin güzel tarafı krater yeni ve el değmemiş durumda.

kamil krateri 22° 1' 6" north, 26° 5' 16" east ile google'dan görülebiliyor.

kraterin genişliği 45 derinliği 16m ve 1,3m genişliğinde 5000-10000kg lik demir bir meteorun bu krateri oluşturduğunu düşünüyorlar.. çarpışma alanının durumuna bakarak meteorun karaya 3,5km/saniye'lik bir hızla koyduğunu hesaplamışlar.

kamil abimizin onuruna adına kamil demişler..

Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

dasaaa said:

karaya 3,5km/saniye'lik bir hızla koyduğunu hesaplamışlar.

Kamil abi yavaş gel.

yüksek sürat kaza doğurdu..

bunun legal olayı endir ben onu mrak ediyorum. italyanlar bulmuşlar google maps üzerinden. tamamen onlar hakim olmuşlar araziye, araştırmaları falan onları yapıyor..

"burası ef bi ay'a ait bi suç mahali" diyen acana "ahanda takım elbiseliler geldi! nereden sizinmiş be! bizim mahallede işlenmiş bi suç bu" diye şerif gibi ters çıkan, mısır'ın malı bu diye olmuyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Law said:

dasaaa said:

karaya 3,5km/saniye'lik bir hızla koyduğunu hesaplamışlar.

Kamil abi yavaş gel.

yüksek sürat kaza doğurdu..

bunun legal olayı endir ben onu mrak ediyorum. italyanlar bulmuşlar google maps üzerinden. tamamen onlar hakim olmuşlar araziye, araştırmaları falan onları yapıyor..

"burası ef bi ay'a ait bi suç mahali" diyen acana "ahanda takım elbiseliler geldi! nereden sizinmiş be! bizim mahallede işlenmiş bi suç bu" diye şerif gibi ters çıkan, mısır'ın malı bu diye olmuyor mu?

Şimdi mısır toprağı. İzin alınmadan olmaz öyle işler. Yani ne bileyim ben mısır olsam :P izin vermem. Bir tek uluslararsu sularda galiba sahipsiz, boş, bayraksız gemi kapanın elinde kalıyor galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

bi mısır üniversitesi "bizim bu impact zone! spagettini dolarım boynuna sallandırırım sfenksin ucundan aşağıya ibret olsun diye" dememiş..

ondan şaşırdım.. yahu adambırakır mı her şeyi italyana..? benim çok alakam yok, ben bile merak ettim şimdi..

bi kere bu çarpışma modellemeleri için nası bişiler yazmışlardır, nasıl çalışıyordur onu bile kurcalayıp incelesem kâr..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...