dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 İtalyanlar google earth'ten bir krater bulmuşlar.. Mısırda.. İşin güzel tarafı krater yeni ve el değmemiş durumda. kamil krateri 22° 1' 6" north, 26° 5' 16" east ile google'dan görülebiliyor. kraterin genişliği 45 derinliği 16m ve 1,3m genişliğinde 5000-10000kg lik demir bir meteorun bu krateri oluşturduğunu düşünüyorlar.. çarpışma alanının durumuna bakarak meteorun karaya 3,5km/saniye'lik bir hızla koyduğunu hesaplamışlar. kamil abimizin onuruna adına kamil demişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 kamil seven italyanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 1 tonluk meteor o resimdekinin en az 10 katı kadar zarar verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 metal nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dasaaa said: karaya 3,5km/saniye'lik bir hızla koyduğunu hesaplamışlar. Kamil abi yavaş gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kamil diye kratermi olur hiç bi çekici yanı kalmamıs isterse dunya kadar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 vadaa said: 1 tonluk meteor o resimdekinin en az 10 katı kadar zarar verir bilim insanları oturup hesaplamışlar kafa patlatmışlar ama sen öle diyosan öledir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 1 ton dedigin nedir ki keciden büyük inekten küçük kaya parcası daha ne kadar etki yapacak edit: 5 ton ile 10 ton arası denmiş hmmmm önce düzgün okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Law said: dasaaa said: karaya 3,5km/saniye'lik bir hızla koyduğunu hesaplamışlar. Kamil abi yavaş gel. yüksek sürat kaza doğurdu.. bunun legal olayı endir ben onu mrak ediyorum. italyanlar bulmuşlar google maps üzerinden. tamamen onlar hakim olmuşlar araziye, araştırmaları falan onları yapıyor.. "burası ef bi ay'a ait bi suç mahali" diyen acana "ahanda takım elbiseliler geldi! nereden sizinmiş be! bizim mahallede işlenmiş bi suç bu" diye şerif gibi ters çıkan, mısır'ın malı bu diye olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kamil koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ayrıca meteorun yapacağı etki boyutuyla, şekliyle, kütlesiyle falan alakalı olduğu gibi atmosfere giriş ve yerküreye çarpış açısıyla da alakalıdır. Öyle default olarak 1 tonluk meteor şu kadar etki yapar denmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BEYLER KAMİL KOÇ VİRALİ BU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dasaaa said: Law said: dasaaa said: karaya 3,5km/saniye'lik bir hızla koyduğunu hesaplamışlar. Kamil abi yavaş gel. yüksek sürat kaza doğurdu.. bunun legal olayı endir ben onu mrak ediyorum. italyanlar bulmuşlar google maps üzerinden. tamamen onlar hakim olmuşlar araziye, araştırmaları falan onları yapıyor.. "burası ef bi ay'a ait bi suç mahali" diyen acana "ahanda takım elbiseliler geldi! nereden sizinmiş be! bizim mahallede işlenmiş bi suç bu" diye şerif gibi ters çıkan, mısır'ın malı bu diye olmuyor mu? Şimdi mısır toprağı. İzin alınmadan olmaz öyle işler. Yani ne bileyim ben mısır olsam :P izin vermem. Bir tek uluslararsu sularda galiba sahipsiz, boş, bayraksız gemi kapanın elinde kalıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 o düşen kütlenin içinde bebek vardı. çölde gezinen bi bedevi evlat edinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yauv mısır neci kime neye izin vermiyor döverler adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bi mısır üniversitesi "bizim bu impact zone! spagettini dolarım boynuna sallandırırım sfenksin ucundan aşağıya ibret olsun diye" dememiş.. ondan şaşırdım.. yahu adambırakır mı her şeyi italyana..? benim çok alakam yok, ben bile merak ettim şimdi.. bi kere bu çarpışma modellemeleri için nası bişiler yazmışlardır, nasıl çalışıyordur onu bile kurcalayıp incelesem kâr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Belkide ondan kamil krateri demiş italyanlar. Kamillere bak mis gibi krateri kaptırdılar bize, olsa olsa bu kratere kamil krateri adı yaraşır demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Kraterin de tam mevsimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abı sankı ınsaat molozları yıgılmıs gıbı kenara. Ne bıleyım, yanı bunun ortasının hafif kenarlarına nazaran daha bı derın falan olması gerekmıyor mu? kum fırtınasıyla falan mı kaplanmıs nedır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bunların hepsi uzaylıların oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: vadaa said: 1 tonluk meteor o resimdekinin en az 10 katı kadar zarar verir bilim insanları oturup hesaplamışlar kafa patlatmışlar ama sen öle diyosan öledir . eyw saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ismi kamil olması dışında haber degeri yok tr de kamil ismi de komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar