cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 haftaya da oynama ihtimalim var yiğit=) ona gelirsin artık burda olursan hehe sercan kurmasın takımları da nolursa olsun, hatta sercan bu maç koşsun ona göre kadro kuralım babacum tolga bitchofbat arcane patpoker dreagloth konn pha screwy kaspar holy aquila cavanagh wishmaster sertac fizban böle olsun kadrolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Aşağıdaki çok güçlü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 patpoker ile holy yer değişebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Güneş ve Tora gelmiyomu? GUTS takım istiyorum ben ayrıca yine, böle takımdakiler kana susamış gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patpoker Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 tora gelmiyor ; güneştende kesin bir haber yok :) // cava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 en son guts maçından beri sağ ayağım ızdırap içinde, yarın bütün vücudumu bandajlayıp bütün gün yatıcam sonra yeni bi teknikle maça çıkıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 O yazılan takımlarla olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ikuzoooo! gampareee! mada madaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bi öncüyle aynı takım olamadım aylar geçti ya ühühü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ilhan hadi iyisin kalede değilim bu sefer ;););));) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 screwy tolga arcane bitch_of_bat wishmaster patpoker pha konn babacum aquila kaspar cava holy dreagloth fizban sertac bu kadrolar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bu seferde biz güçlü olmuşuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Alt taraf hem koşan hem teknik bir takım oldu ama bizde de GUTS var. Saygın da WRATH açarsa sileriz sizi sahadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Öncü ile eser'i değişelim o zaman daha dengeli olur.Holy ve dreagloth'un savunmalarını biliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 screwy tolga arcane kaspar patpoker wishmaster pha konn babacum aquila holy dreagloth bitch_of_bat cavanagh fizban sertaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sizin takım biraz daha iyi olmuş sanki emrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Daha dengeli gibi oluyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Maça gelmeyenler gonuşmasın pilis :D sertac ve holy tazı gibi.Sercan ve cava da pas tekniği yüksek adamlar. Bunların hepsinde forvet yetenegi de var. dreagloth ve holy'nin savunması iyi. Fizboz da onlarda. Oyunun kontrolunu onlar elde ederse kolay bırakmazlar maçı. sürekli rotasyon yaparak dinlenebilirler. Peki ya ben? :( hep koşcam. Bizdeki GUTS sizde var mı görcez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuşurum olm. Futbol bilgim yüksek hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Olm tazı gibi dedin, forvet yeteneği var dedin, savunması iyi dedin, e ben hangi mevkide oynıycam lan =D sercanla ben mirror image atıp oynarız mana bitene kadar. kadrolar güzel gibi ama. beğendim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ooo bu kadrolara göre forveti ben oynuyorum evet sercanla güvenç besler beni ımphhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sizin savunma bayağı güçlü olmuş, ama sevdim ben de kadroları. oynarız farkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Holy said: Ooo bu kadrolara göre forveti ben oynuyorum evet sercanla güvenç besler beni ımphhh forveti fizban ve/veya sertaç olarak dusundum ben.Senin forvet oynaman isimize gelir. Atik bi savunmacı kaybetmis olur takiminiz. İlhan'ı coştururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben geride tekim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 şükrü var olm işte defansta :P neyse ilhanı 10 dakkada sakatlayıp maçın geri kalanında ileri çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar