Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 beyler bu pakette 15 gb dan sonra 128 mb a düşme olayı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 göya var ama bende öle bi düşüş yok aylardır çatır çatır 800 le çekiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bendede bu paket var 30 gb oldu hala tıkır tıkır anlamadım gitti hrealde yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 düşmüyo ama bende eski aylarda 500 ile çekiyodu bu son 2 ay 200 den çekiyorum, yani dengesiz bir paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bende de bu var da daha 2mbit hızının ne üstüne çıktı ne altına düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 798 ile çekiyorum non-stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 1 yıl oldu 2 veya 3 kere 15 gün süre ile 300 kbit lere düştü. geri kalanda düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Bende bu pakete geçmek istiyorum ama yarın öbürgün adamlar dökümüü önünmüze koyup aha bak bu bu aylardan böyle yapmışsın fatura kesmek kanuni hakkımız deyip körükleme ihtimalleri varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hayır çünkü fatura ile ilgili bişey yok fiyat fix aşarsan düşürmeleri gerekio düşürmedilerse gidip parasını alamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 geçin ama taahütsüz geçin. TTnet yakında fixler 15gb geçince 512kb'ye çekme olayını. 2 yıl çekersininiz 512kb neti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Bu tarifeye gectiginiz ay tekrar eski tarifenize dönemiyorsunuz. Örneğin bugün gectiniz ve abandınız osnra hızınız düştü 512ye. 1 Agustos'ta tekrar eski tarifenize dönebiliyorsunuz. O yüzden ben genelde sürekli switch ediorum ay sonu gibi netlimitsize gecip sonra düserse tekrar 1 mbit'e dönüorum. Bir kere hızımda düsme oldu ondan artık üfleyerek yiyorum yogurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Abi eskiden ben de limit olayından 1gb kullanıyodum ama cidden hiç düşünmeden geçin bence abanıyorum deliler gibi, rahat rahat indiriyorum düştüğü falan da yok mis valla. Ama nolur nolmaz modemi kapamayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 modemi kapamakla alakası yok durumun, ben restart da atıyorum modeme hiç bir şey olmuyor. Ttnet bizi çok seviyor, fiber'e de köstüler adil kullanımı zaten kendisi düşürmüo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bugün 80 i geçmiş bulunuyorum bayadır bu kadar geçmemiştim neredeyse çıktığından beri kullanan birisi olarak bir kere kestiler hızı( oda 1 yıl önce falandı) 1 mb falan kullanacağınıza mutlaka buna geçin derim. Ha bide şöyle bir şey var benim evim izmir alsancakta ama urlada yazlığa da aynı bağlantıyı bağlatmaya çalıştım olmadı zaten adam olmaz demişti orada bağlantı çok zayıf demişti sonra 1 e geri çektim ki 90 dl zor görüyorum(şehir içi değil alakasız bir yerdeyim gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bende evde 8Mb 15gb kotalı tarifeyi kullanıyorum.İkinci ay ın ilk 15 gününde denemek amaçlı baya bi asıldım download a.60 gb kadar indirmişim.Aşar aşmaz kesinti olmuyor.Öğrendiğim kadarıyla 15. günde sistem sorgulama yapıyor ve hızımı 512 kb ye çektiler.Ay başı olduğunda ise 8mb e yükselmedi.Aradım bağlı bulunduğum repertör ü ve sordum acaba neden yükselmiyor bantgenişliğim diye ve verdikleri cevap gayet kendilerine uygun bir cevap oldu.Santrallerinde 2 farklı marka DSLAM kullanıyorlar,(Hangisi tam emin olmamakla beraber ALCATEL diye hatırlıyorum)Benim bağlı olduğum dslam sistem üzerinde otomatik hız arttırımına izin vermiyormuş.Bu işlem manual olarak yapılıyormuş.Eğer bantgenişliğiniz ay başında 512 den 8mb e yükselmiyorsa arayıp uyarmanız gerekiyor. Ek bilgi olarak eklemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 geçen ay 80 de cektiler bombanın pimini. Ondan önce ki ay 130 gb cekmiştim bişeycik olmamıştı. Bu ay 30 cektim dikkat ediyorum şimdilik ay sonunda yüklencem dl'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oreca said: Bende evde 8Mb 15gb kotalı tarifeyi kullanıyorum.İkinci ay ın ilk 15 gününde denemek amaçlı baya bi asıldım download a.60 gb kadar indirmişim.Aşar aşmaz kesinti olmuyor.Öğrendiğim kadarıyla 15. günde sistem sorgulama yapıyor ve hızımı 512 kb ye çektiler.Ay başı olduğunda ise 8mb e yükselmedi.Aradım bağlı bulunduğum repertör ü ve sordum acaba neden yükselmiyor bantgenişliğim diye ve verdikleri cevap gayet kendilerine uygun bir cevap oldu.Santrallerinde 2 farklı marka DSLAM kullanıyorlar,(Hangisi tam emin olmamakla beraber ALCATEL diye hatırlıyorum)Benim bağlı olduğum dslam sistem üzerinde otomatik hız arttırımına izin vermiyormuş.Bu işlem manual olarak yapılıyormuş.Eğer bantgenişliğiniz ay başında 512 den 8mb e yükselmiyorsa arayıp uyarmanız gerekiyor. Ek bilgi olarak eklemek istedim. Benim bi arkadaş da aramak zor geldiğinden aylardır 512 kullanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kaç aydır abanıyorum walla hiç çekmediler beni aşşaaa aman diyim nazar değmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Sozlesmede var ama uygulandigina sahit olmadim. Karsilayamayacaklari bir yogunluk oldugunda internet kullanimini dusurmek icin oyle bir madde bulunduruyorlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hız düşmüyor geçen hafta aldım şuanda 50-60 gb dl yaptım nop hatta senin için şimdi modemi resleyebilirim sorun olmuyor yane bağlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Arkadaşlar aylardır düşünüyorum bu olayı ama anlayamadığım belirli yerler var,şimdi buna geçersek,bu ttnette bir madde var, 24 aylık abonelik taahhüdü süresince, müşterilerimiz kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife hız ve paket değişikliği yapabileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife hız/paket, hıza göre değil tarifedeki ücretine göre değerlendirilecektir. Şimdi ben 45 lira veriyorum 1mbit sınırsıza,eğer bu tarifeye geçersem 49 lira vererek netlimitsiz paketine geçicem.Fakat eğer olurda çok şanslı bir insan olursam,hızımı düşürürlerse,e haliyle memnun olmucam,ve eski tarifeme geçmek isticem ama bu kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife hız ve paket değişikliği yapabileceklerdir. kısmı yüzünden,49 luk paketten 45 lik pakete geçiş yapamıyorum galiba.Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı,bir de bi önceki sayfada bi arkadaş geçicekseniz taahhütsüz geçin demiş,o nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 valla ben 10-15 yıldır üyeyim adsl'e 2 yıllık tahattüte fln gerek yoktur heralde yane direk internetten geçtim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bir iki saat önce geçtim 8 mbit internete.anında bağlantı koptu ,müşteri hizmetlerini aramadan gelmedi ve 2mbit bağlantı gözüküyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yahu bende geçsemmi diormda son 3 ayda 70, 53 ve 69 gb download yapmısım. 512'ye duserse çıldırırm ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 freemaniacss said: Arkadaşlar aylardır düşünüyorum bu olayı ama anlayamadığım belirli yerler var,şimdi buna geçersek,bu ttnette bir madde var, 24 aylık abonelik taahhüdü süresince, müşterilerimiz kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife hız ve paket değişikliği yapabileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife hız/paket, hıza göre değil tarifedeki ücretine göre değerlendirilecektir. Şimdi ben 45 lira veriyorum 1mbit sınırsıza,eğer bu tarifeye geçersem 49 lira vererek netlimitsiz paketine geçicem.Fakat eğer olurda çok şanslı bir insan olursam,hızımı düşürürlerse,e haliyle memnun olmucam,ve eski tarifeme geçmek isticem ama bu kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife hız ve paket değişikliği yapabileceklerdir. kısmı yüzünden,49 luk paketten 45 lik pakete geçiş yapamıyorum galiba.Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı,bir de bi önceki sayfada bi arkadaş geçicekseniz taahhütsüz geçin demiş,o nasıl oluyor? Baştan taahhütlü girdiysen bu işe, beklemen lazım tabi ki taahhüdün bitmesi için, bitene kadar sözleşmede yazan o maddeler geçerli. Ama taahhütsüzsen şu an istediğin gibi tarife değişikliği yapabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Abi geçin, deneyin, birşey kaybetmezsiniz 1 aydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar