enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 arkadaşlar kampanya gerçekten oldukça güzel. Vodafone 1 tl ye telefon veriyor Vodafone sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 1.vodafone'un ayda 1 tl'ye verdiğini iddia ettiği telefon. ancak bu telefonu ayda 1 liraya almanız için ayda 35 lira ödemeniz gereken tarifeye geçmeniz gerekiyor ki bu tarife'ye 150 dakika her yöne konuşma 50 sms 50 mms ve sınırsız internet dahil. bu özellikler (sms ve mms hariç) için cep avantaj mini + aylık cepnet paketi aldığınızda ise 23 liraya gelmekte yani fiilen telefon ayda 13 liraya gelmekte. 18 aylık taahüt ile alacağınız tel'in özelliklerini şuradan görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sipeyskeyk said: 1.vodafone'un ayda 1 tl'ye verdiğini iddia ettiği telefon. ancak bu telefonu ayda 1 liraya almanız için ayda 35 lira ödemeniz gereken tarifeye geçmeniz gerekiyor ki bu tarife'ye 150 dakika her yöne konuşma 50 sms 50 mms ve sınırsız internet dahil. bu özellikler (sms ve mms hariç) için cep avantaj mini + aylık cepnet paketi aldığınızda ise 23 liraya gelmekte yani fiilen telefon ayda 13 liraya gelmekte. 18 aylık taahüt ile alacağınız tel'in özelliklerini şuradan görebilirsiniz. gayet güzel özetlenmiş durum. ben tek cümleye düşüreyim; eğer almak istiyorsanız aylık ödediğiniz 1 tl sadece telefon için, paket için 35 lira ödemek zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ayda 1 lira dedigi telefonsa 234 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-840-kampanyasi.php Aylık konuşmam 150 dakika civarı oluyor, fatura da 30-40 TL arası geliyor hep. Bu kampanya iyi geldi. Telefon iyi midir ama? Sanırım başka telefon kullanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?7,4985638 oradan iki alinti sipeyskeyk said: 1.vodafone'un ayda 1 tl'ye verdiğini iddia ettiği telefon. ancak bu telefonu ayda 1 liraya almanız için ayda 35 lira ödemeniz gereken tarifeye geçmeniz gerekiyor ki bu tarife'ye 150 dakika her yöne konuşma 50 sms 50 mms ve sınırsız internet dahil. bu özellikler (sms ve mms hariç) için cep avantaj mini + aylık cepnet paketi aldığınızda ise 23 liraya gelmekte yani fiilen telefon ayda 13 liraya gelmekte. 18 aylık taahüt ile alacağınız tel'in özelliklerini şuradan görebilirsiniz. Mum_Chamber said: ayda 1 lira dedigi telefonsa 234 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Hımm... Yine de alabilirim ben. Eski bir (ilk çıktığında almıştım) Sony Ericsson K750i kullanıyorum. Telefonla internete girmek gibi bir olay yok yani şu anda bende. Telefon benimkine nazaran güzel görünüyor. Onu soruyorum zaten. Telefon iyi midir? Para biriktirip 400-500 TL verebilirim sonra telefona ama bir 7 ay sonra ancak, eReader taksitleri bittiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 VODAFONE 840 - USER OPINIONS AND REVIEWS @ http://www.gsmarena.com/vodafone_840-3044.php Kylie said: This phone is crap, i have been with vodafone for a long time, i have had this phone for less than a week and it has given me nothing but uslessness. camera dosent work, battery dosnt last long, and it keeps turning it self off. Worst phone made.... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 dokunmatik ekran olunca olay markası önemli. sonra sıkıntı çekersin. benim vodafone bayii sahibi bi tanıdğım önce iphone eğer daha uygun bişi arıyosanız nokia öneriyor dokunmatikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mevsim bahar olunca Aşk gönüle dolunca sevenler kavuşunca Yaşamak ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar