Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe işin tadını kaçırdı

Odeon

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

sevgili altaylı fatih,

senin gibileri deşifre etmek için tam da söylediğin şeyi yapıyoruz

arada bir fenere yeniliyoruz

yanlız bazıları geç idrak edebileceği için o araları biraz uzun tutuyoruz

sana da tavsiyem, bırak sen Galatasarayı, altayı tut altayı sayın altaylı

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

DOSTUM TERAZİNE ABANDIM!

sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Yanlış yazdın harry, ligde eşit kupa, türkiye kupası? lol Avrupa başarıları? lol durumu var sonuçta. Zamanında çok EZDİK feneri, o yüzden her sezon 6 puan avans vererek başlıyoruz. Ona rağmen şampiyon bile oluyoruz yani, o kadar iyiyiz adafsdaga

dostum:

Şampiyonluk Sayıları
Fenerbahçe: 17
Galatasaray: 17
Beşiktaş: 13
Trabzonspor: 6
Bursaspor: 1

bide geçen yıl bursayla fener arasında gitti geldi şampiyonluk. ligi takip etmeni öneririm sdfgh
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

nileppezdel said:

Yanlış yazdın harry, ligde eşit kupa, türkiye kupası? lol Avrupa başarıları? lol durumu var sonuçta. Zamanında çok EZDİK feneri, o yüzden her sezon 6 puan avans vererek başlıyoruz. Ona rağmen şampiyon bile oluyoruz yani, o kadar iyiyiz adafsdaga

dostum:

Şampiyonluk Sayıları
Fenerbahçe: 17
Galatasaray: 17
Beşiktaş: 13
Trabzonspor: 6
Bursaspor: 1

bide geçen yıl bursayla fener arasında gitti geldi şampiyonluk. ligi takip etmeni öneririm sdfgh

Ee ligde kupa sayısı eşit dedim zaten. Okuduğunu anlamanı öneririm :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işler dönem işleri ama Fenerbahçe'nin bize genelde hep üstün olduğu doğru..Mesela Fenerbahçe sadece bizi yenerek seviniyor olayına katılmasam da bunun belli dönemler için kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorum..Mesela son 5 yılda,Fenerbahçe'nin büyük üstünlüğü var,ki bu sadece derbi maçlarda sınırlı kalmıyor,o yüzden Fenerbahçe sadece bizi yenmek için oynuyor gibi bir durum yok..Ama geçmişe dönersek mesela,şimdi aklıma gelen 1999-2000 yılında biz UEFA şampiyonluğuna yürürkenki,hep içime oturan bir Fenerbahçe galibiyeti vardır Sami Yen'de..Mesela o maçtan önce Fenerbahçe'li yöneticilerin bizzat bizi yenmeleri durumunda verecekleri yüksek primler vs konuşuluyordu gazetelerde,haber olmuştu.Tüm camia o maça kitlenmişti mesela ki Galatasaray tarihinin en iyi olduğu dönem,Fenerbahçe'ninse muhtemelen en kötü dönemiydi,Pendik faciası sonrasıydı yanılmıyorsam...
Tek kale oynadığımız maçı garip bir şekilde yenilmiştik hatırlarsanız,Fenerbahçe camiasi müthiş sevinmişti mesela çok net hatırlıyorum.Onlar için büyük teselli olmuştu,hüsran sezonunu unutturmuştu neredeyse...
Son yıllarda da Fener'e hep ilaç olduğumuz doğru,psikolojik olarak Fenerbahçe hep bizden üstün.Son on yılda Kadıköy'de galip gelememizi bir yana bıraktım,berabere kalamamamızın nedeni bu aslında...Çünkü artık öyle bir durum haline geldi ki,Galatasaray Kadıköydeki maçlarda akıllı bir deplasman takımı gibi oynamıyor,deplasmanda bir derbi takımının oynaması gerektiği gibi kesinlikle oynamıyor,sadece yenmeye odaklı oynadığı için 3-4 yiyor son senelerde...Ama dikkat edin,Fenerbahçe Sami Yen'e geliyor,akıllı futbolla golünü atıp gidiyor.Fenerbahçe'yi yenme baskısını gidermesi lazım önce takımın özellikle Kadıköy'de,maçı 60 lı 70 li dakikalara kadar sabırla taşımayı,gerekirse maçı berabere bitirmeyi öğrenmeli,yenmek için bu baskıyı kırmalı,bence sorun biraz orada...Bir berabere kalsa mesela çok şey değişir,zaten şöyle ilk yarının 0-0 bittiği hatırladığım bir 2004-2005'teki maç var...İnönü'de sorun olmuyor bu,ama işte bu yenmemiz lazım psikolojisi hep stres altında bırakıyor futbolcuları,sorun hep hüsran oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

hatrısayılır bir büyüğümüz bu durumu şöyle özetlemişti ;

büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar da yendikleri büyük takımları konuşurlar

10 sene oldu birader, anca konuşuyonuz sizde. Yeni jenerasyon öyle bi kupanın olduğunu bilmiyo heh

hatta çok içten bir mesaj;
Emir bu arada fenere hazırlık maçında da kaybettik,benim staj yaptığım yerde bildiğin herkes koyu fenerli bildiğin dalga konusu oldum, kendimi de savurm bende yine uefa kupasına dayadım sırtımı
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

harrykewell said:

hatrısayılır bir büyüğümüz bu durumu şöyle özetlemişti ;

büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar da yendikleri büyük takımları konuşurlar

10 sene oldu birader, anca konuşuyonuz sizde. Yeni jenerasyon öyle bi kupanın olduğunu bilmiyo heh

sevgili genç,

yeni nesil cahil yetişiyor ise bunda kabahat kimin ?

tutun elinden kardeşlerinizin, öğretin anlatın gösterin ona Galatasarayın kupalarını, yol gösterici olun, aydınlatın çevrenizi

ha bu arada 10 senelik altın felan varsa zulanda bozdurma bence, para etmez, bana ver en iyisi
Sosyal ağlarda paylaş

ya uefa kupasını sürekli fenere karşı kullansakta bence fenere karşı kullanılması gereksiz.sebebi ise avrupada iki kupa almıs tek türk takımının sırf her sene 3-6 puan kaptırıyor diye rakibine uefamız var demesi mantıklı değil :).ama işte anlık gazlarla hemen koyuyoruz uefa resmini :)

atıyla hava atan birine benim ferrarim var demek gibi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@ barbu ;

bizim bilmediğimiz yeni bir model UEFA kupası felan mı yapıldı ?

hani böyle daha yanarlı dönerli, güneşe koydun mu üzerinde takımın resmi felan çıkan

vay anasını ya, desene boşa aldık o kupaları, modası geçti hepsinin

P.S : şimdi yeni moda kupa yapmışlar, süper bişi, final oynayan takım kazanamasa bile taraftarını kazanmış gibi sevindiriyo, valla
Sosyal ağlarda paylaş

yazdıgımı anlamak zor degildi ama senin icin daha da basitlestireyim.

artık uzuuun seneler gecmis olmasına ragmen uefa denilmesinden bahsediyorum orda.

galatasaray sırf seneler boyunca bu uefa kupasının arkasına saklangıdı icin belki de cok daha buyuk basarılara imza atıcakken atamadı.

asın artık bunu. onu diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu barbucum biz uefa kupası özelinde konuşmuyoruz ki, bak madem üşendin yukarıları okumaya bern sana izah edeyim bu tartışma neden çıktı diye

ben dedim ki ;

büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar ise yendikleri büyük takımları konuşurlar

yani buradan dönüp dolaşıp sadece UEFA ve SUPERCUP çıkarmak yanlış, Galatasarayın müzesinde onlarca kupa var
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'ye yenilmek başarısızlık değil, Galatasaray'ı yenmek de başarısı değil. Siz bunu anlasanız neler yapacaksınız belki Avrupa'da ama yok işte. Biz bunu anladığımız için UEFA'yı alabildik. Siz Avrupa'da hiçbir şey yapamazken, ligde son 5 senede bizim 2 sizin 1 şampiyonluğunuz varken hala gelip "biz sizi her maç yeniyoruz lololol" çekerseniz, biz de "UEFA'yı aldık, büyüyün de gelin" deriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

diğer kupaları boşver. diğer 2 büyük takımdan en büyük farklı kupa uefa ve supercup. ama dediğim gibi bunun sahibi olmanız galatasarayı hep o an ki en iyi zamanınız haline getirmiyor.

o yüzden fb yendiğinde, bjk bi başarı kazandığında veya benzeri başka bir olayda. UEFA diye ortaya atılan lafların anlamı yok. tam tersi kendinizi kandırıyorsunuz. takımın suanki haline duzgun yorum yapamıyorsunuz. (suanki derken genel bir anlamda, direk gunumuzden bahsetmiyorum. nitekim uefa kupası ardına saklanma sadece simdi yapılmıyor)

umarım dediğimi anlamıssındır simdi.

daha başka açıklayamam cunku
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Fenerbahçe'ye yenilmek başarısızlık değil, Galatasaray'ı yenmek de başarısı değil.

fenerbahçeye 10 senedir berabere bile kalamamak kadıkoyde başarısızlıktır. fenerin de galatasaraya karsı kurdugu ustunluktur. buna ters yorumu nasıl yaparsın dicektim ki yazarımız nilepmiş zaten. ondan devam etmiyorum acıklamama.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ps4 çıkmışken birinin hiç ps ı yoksa ve obur cocukta ps1 varsa atar havasını.
piyasadaki ps4 ün onlara ne faydası var .elde olmakdıktan sonra .
bizim 8 sene önce oynadıgımız sampiyonlar ligi ceyrek finaliyle az hava atmadı fenerliler .(çeyrek finale çıkan ilk türk takımı yazanların sayısı az değildi)
şimdi de beraberlik yok falan yalan 2 sezon once turkiye kupasında kadıkoy de beraber e kaldık .
o sezon içerdeki 2 maçıda yendik .
sonra yenemedik evet hiç ama zaten takım 5.inci 3 üncü oldu kimi yendik ki feneri de yenelim .
kaldı ki heyecan yok olayı falan cok anlamsız . tamamen medyanın şişirmesi bizim galatasaray taraftarı da bu moda giriyor daha az üzülmek adına ya işte o çok acı nasıl olsa fenere yeniliriz falan . mehmet badtal la arda boş kaleye gol atsaydı şu son maç ne diecektik dandik hazırlık maçını kazandık diye heyecan geri geldimi diyecektik .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...