mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 eğer varsa verin banada tekerleğini çalıyım. benimkinin tekerleği kırıldı ve yapılcak gibi değil. hadi be patidaşlar yok mu kimsede?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 icindeki topu diyorsun sanirim. ama sene 2010 hala ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 x710 bf geçen ay bozuldu ama tamir ettim kullanıyorum sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok canım ne topu. sene 2010 toplu mouse kullanan mı kaldı? ben direk scroll yapılan tekerlekten bahsediorm. o kırıldı. http://www.micro-up.com.br/img/img433_0.jpg mouse bu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Oha benimkinin aynısı, desensiz sadece seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ya versene onu bana. ztn bozulmus falan bi ara. ha olmamı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 baska tekerlek uymazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Abi ustalığım sağolsun acımam yaparım bozulan mouseları. Tekrar bozulursa kablosu yüzünden veririm sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bilmem ki. fikrim yok ama cok aptal bi sistemi varmıs içinde. bi tane bozuk logitech vardı onunda içini açtım cok farklıymıs 2sinin sistemleri. o yuzden sanmıorm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 mokoko said: yok canım ne topu. sene 2010 toplu mouse kullanan mı kaldı? ben direk scroll yapılan tekerlekten bahsediorm. o kırıldı. http://www.micro-up.com.br/img/img433_0.jpg mouse bu bu arada aynisi var bende tuslari bozuldu vermek isterdim ama türkiye'de olmadigim icin :) biraz zor gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hay bole şansa. neyse saol yinede. olurda tr'ye ugrarsan getir pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 scroll şeysinin bozulması genelde scroll lastiğinin plastik topun üzerinde serbest kaymasından kaynaklanıyor. tabi görmeden bilmeden konuşuyorum. eğer öyleyse bir iki damla tutkal damlatıp halledersin. ve mw2de aimbot yapmaya devam edersin !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bende de var aynı fare ondan şeyetttim. bikere öyle olmuştu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 mokoko said: hay bole şansa. neyse saol yinede. olurda tr'ye ugrarsan getir pls :D o zamana kadar büyük ihtimalle bu fareden eser kalmaz :) bana 3 ay dayanmisti cok sinir olmustum halbuki fena mouse degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ya yok açtım içini baktım. sorunuda buldumda soleki tekerleği tutan 2 tane yer var uclarda. onlardan bi tanesi kırıldı işte. direk bole yamuk duruo tekerlek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 öhöm O.o toplu faresi mouse'u olanlarla dalga geçmeyin bende var hala.pc 2 senelik ama fare ve klavye 11 senelik X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nası kırdın, üstüne falan mı oturdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yok ya cod oynuodum sinirlendim vurdum mouse'u bole masaya ki fazla sertde vurmadım yani. kırılmış meğersem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 fazla sert vurmamış:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoB Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ya arkadaslar ayni mouse bende de var scroll istedigim gibi hareket ediyor ama bilgisayarda bi ileri bi geri yapiyor icini acicam ama tek civatadan baska ne tutuyor anlamadim kiracagim diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoB Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hatta acil olarak pm den mesaj atabilirseniz cok guzel olur. tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Muhtemelen tırnakları vardır içeride, ayrımından baş parmağının tırnağını sok şerit boyunca dolaştır açılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 LoB said: ya arkadaslar ayni mouse bende de var scroll istedigim gibi hareket ediyor ama bilgisayarda bi ileri bi geri yapiyor icini acicam ama tek civatadan baska ne tutuyor anlamadim kiracagim diye korkuyorum. mehter takımı moduna almışsın dostum http://forum.paticik.com/read.php?6,4398513,4400818#msg-4400818 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 benm x7 de ayni sorunu yapmsti.. toplari bozuluyor nedense böyle mehter takımı moduna geciyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar