mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ej8-Rqo-VT4 ulan deli etti 3 gündür. eşofman takımıyla dolanıyorum evde. nerden farkediyorsa bacağa, boyna yapışıyo hüp hüp hüp emiyor. demin elimin üzerindeydi görmedim bile. kılın hemen yanında delik bırakmış birde kızarmaya başladı. yuva mı yapmış nedir. ufacık birşey zaten gözükmüyor adam gibi. duvarda rastladım 10dk önce. elimi kaldırmamla kaçması bir oldu. BELA MISIN LAN?!?!?!?!?! evde şeltoks falan yok. var mı evde olan malzemelerle hazırlanabilen sineği öldürecek veya benden uzak tutacak bir solüsyon. klimada su akıtacak zamanı buldu. yanıyorum dohtur. 2. katta oturuyoruz birde geceleri açamıyorum camları hırsız korkusundan.
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi 5 lira off . banada çok geliyor sivri fln. yani ilaçlarda fayda etmiyodu da bu off işe yaradı. resimde koyim http://www.bakimstore.com/products200/off_sinek_kovar_losyon_7021_1.jpg aha bu
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 o off bende alerji yaptı. kaşınıyodum deli gibi.. uyuz bişiy.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 evin heryerine kolonya dök kafası güzelleşiyo. yada 5 dakka kas evin içinde dolan bulursun zaten. bi çakmak al bide saç spreyi. sineğe dönük şekilde çakmağı yak sonra sineği hedef alıcak şekilde spreyi kökle zaten bi alev bulutu yükselicek görürsün. orda kavrulur sinek. kesin ölüyolar pek bi kanıt ta kalmıyo
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Oce4n said: o off bende alerji yaptı. kaşınıyodum deli gibi.. uyuz bişiy. aynen ya.. =(
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Elektirik bandı varsa onu odanın ortasına as yapışıp ölür yada Limonlu su ile sıvazla vicudunu :D
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Regalya said: Elektirik bandı varsa onu odanın ortasına as yapışıp ölür yada Limonlu su ile sıvazla vicudunu :D limonlu suyu ilk defa duydum ya napıo "ayy bu ekşi" diyip gerimi kaçıyorlar sivriler ? lol
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 off çok iyi de allerji isen raidin elektro likit bişiyi var prize takıosun fln. (tablet olanlar değil) bu da işe yaramıştı bende. hemde yine 5 lira fln. bimde fln satılır http://www.bogazicitemizlik.com.tr/ProductImages/94528/raid%20elektro%20likit%20makina.jpg
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 karpuz kes dikkatini ona çek yakalarsın hemen ;)
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ben ışıkları yakıyorum, üstüme bir örtü bırakıp sadece yüzümü açıkta bırakıp beklemeye başlıyorum. En fazla 5 dakikaya önümden geçiyor, sesini duyuyorum zaten ve atlıyorum üstüme pezonun, kaçırdığım çok az oldu, SABIR gerektiriyor ama
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 aynen. sadece yüzümü açıkta bırakıyorum, direk sesi duyuluyo zaten geldiğinde.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Khelben said: evin heryerine kolonya dök kafası güzelleşiyo. yada 5 dakka kas evin içinde dolan bulursun zaten. bi çakmak al bide saç spreyi. sineğe dönük şekilde çakmağı yak sonra sineği hedef alıcak şekilde spreyi kökle zaten bi alev bulutu yükselicek görürsün. orda kavrulur sinek. kesin ölüyolar pek bi kanıt ta kalmıyo flamethrower yapıp öldürmek <3
Öne çıkan mesajlar