Loex Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 aşağıdaki 3 chaos yıldızından birini yaptırıcam fakat nereme yaptırsam hangisini yaptırsam bir türlü karar veremedim. başka önerilere açığım 1 http://fc01.deviantart.net/fs45/f/2009/066/b/c/Raven_Beartrap__s_Chaos_Symbol_by_krazedkei.jpg 2 http://pics.livejournal.com/_4tresse_/pic/0006z3hw/s320x240 3 http://encefalus.com/wp-content/uploads/2008/08/chaos_symbol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?20,4558371 http://forum.paticik.com/read.php?20,4974264 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bizde miami ink gibi "abi şunu kullanıcaz, şurasına şöle bişi yapalım, bunu böle çevirelim, içinde de yıldızlar olsun" tarzı kişiselleştirlmiş dövmeler olayı oturmadı mı henüz? herkes patrondan elbise diker gibi "bağa bunu yapıver" diyormuş havası var. kollarda tam oturmamış, ne idüğü belirsiz, ""tek" duran şekiller. kalabalıklaştırsan bile dövmeleri hepsi tek duruyor. kaynaşmış değiller.. birincisini yaptır, ne de olsa yeterli büyüklükte değilse 3.sünün ortasındaki göz gibi kısım iyi durmayacaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Kaos amblemi de heryere gidiyo ayıptır söylemesi çatala bile yaptırsan karizma olur. Çünkü bizim dövmecilerimize %100 güvenemeyiz. Daha saç kesiminde berbere bile bırakamıyoruz modeli dövmeyimi bırakcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kolda iyi durur gibi. Birde birine kalemle cizdir aynada bak hosuna giderse yaptirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ben celtic cross yaptırmak istemiştim ama sonra böle hristiyan haçıyla karıştırılır falan diye yaptırmadım skşfdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Askerlik diye sadece 2 tane yazı şeklinde dövmem var. Askere gidip gelim bacak kol sırt heryeri doldurtcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 1.yi yaptır hem sade hem güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Friedman said: Askerlik diye sadece 2 tane yazı şeklinde dövmem var. Aga vücuduna 'askerlik' mi yazdırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 löl dimi garip durmuş. Askerlikte sorun çıkarırlar düşüncesiyle sadece 2 tane dövmem var ve onlar yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 üçüde kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Friedman said: Askerlik diye sadece 2 tane yazı şeklinde dövmem var. Askere gidip gelim bacak kol sırt heryeri doldurtcam. tekini miltary fln yazdırsaydın?askerden gelince de aynı şekilde dövme yaptırıcaksan ''(denden) işaretini kullanmanı tavsiye ederim, ekonomik düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Friedman said: Askerlik diye sadece 2 tane yazı şeklinde dövmem var. Askere gidip gelim bacak kol sırt heryeri doldurtcam. Aga kusura bakma ama acemi birliğinde ilk gideceğin yer RDM(Rehberlik ve Danışma Merkezi), ve muhtemelen 28 Günlük eğitim alıp %70 ihtimalle Ankara'dan sonrasında herhangi bir yere Usta birliğine düşeceksin. Lise arkadaşımla aynı acemi birliğine gitmiştik, O'da koluna kızarkadaşının baş harfini dövme olarak yaptırmış, RDM'ye gönderdiler, sonra erken dağıtım(28 günlük işte) yapılıp Bitlis/Tatvan'a gitmişti. Malesef Askeriye hâla dövme yaptıran insanları kafadan çatlak zannetmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Neden Türk gençleri ingilizce yazı yazdırır dövmeyle? Bari komşu ülke dillerini kullanın - daha mantıklı. SİNİR oluyorum vücutta ingilizce yazıya. Haa artık japoncaya da sinir oluyorum. japonlardan çok japonca dövme taşıyoruz memleketçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Latinceye de sinir miyiz Serim hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 latince mi kaldı artık. sanskritçe yazdırsaydın b ari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 merhaba öncelikle bu topicte ben dahil sana tavsiyede bulunan kimseyi şeyine takma ,dövmeyi mezara kadar taşıyacak olan sensin. bu tasarımın buyuk yakışmayacagını dusunuyorum , max cay tabagı buyuklugunde hoş durur ( 1. veya 2. güzel , 3 ü begenmedım pek) . kola yaptırma fazla sade durur. yakışacagı yerler triceps (dirsek üstü) , baldır , ense .. bunlar benim goruslerim tabiki ... yaptırırkende lütfen paranı esirgeme dövmecininde dövmeninde şakası olmaz .. şehirine göre tavsiye verebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yaptır, beğenmezsen sildirirsin. mezara kadar taşıma diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Dövmeyi kazıyarak teninden çıkaran bi kuzenim var lan. Hepiniz böyle olmazsınız di mi. Adamdan çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 kasığıma yaptırmayı düşünüyorum dövmeyi ve 1. yi yaptırıcam büyük ihtimalle dövmeyide cengiz eyvazov diye bi adama yaptırıcam gayet başarılı gibi duruyo websitesi falan 20 senedir de profesyonel olarak yapıyomuş yeri de taksimdeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 cengiz "eyvah"ov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Benim aklıma bişi geldi ama söylesem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 dövme demişken sonunda minik bir cümle yazdırma kararı aldım. caddebostanda 3-4 tan edövmeci var.oralarda yaptıran var mı ?.hangisi iyidir falan filan.göztepede oturuyorum bana en yakın orası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 SeaGle said: Dövmeyi kazıyarak teninden çıkaran bi kuzenim var lan. Hepiniz böyle olmazsınız di mi. Adamdan çekiniyorum. aynı kuzen bende var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 çemberden oklar çıkıyo bu ne lan derler yaptırma hiç birini yaptırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar