BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Boşa para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bekar evınde lıg tv hıc guzel olmuyor, her mac 20 kısı oluyor evde. en guzelı almamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 tek takım paketi tarzı bişi çıkarmıs ligtv. 12,99 tl aylık sadece seçilen takımın maçları izlenebiliomus. bence netten izlemekten daha mantıklı buna 13 tl vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Çıkmış mı? Üyeliği yeniledim ya, nasıl be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://www.futbolunevadresi.com/ taraftar paketi 13 tl olan paket gs,fb,bjk dısındaki takımlar içinmiş bende diodum digiturk hayatında ilk kez fiyatı normal bi paket çıkarmış ama nerdeeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 En mantıklısını yapmışlar da, evde herkes bunlardan alır, karları baya düşer. Mekanlar dışında full paket alan olmaz sanırım Yok o senin dediğin fiyat Anadolu takımı seçersen, 3 büyükler için 35. Ama yine de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 mokoko said: http://www.futbolunevadresi.com/ taraftar paketi 13 tl olan paket gs,fb,bjk dısındaki takımlar içinmiş bende diodum digiturk hayatında ilk kez fiyatı normal bi paket çıkarmış ama nerdeeee... arkada kaldı. bu arada fb, gs, bjk takımlarından birinin maçları için olan paket 35 tlmiş. ama fb, bjk, gs, ts, bursa maçlarının olduğu paket 40 tl. hay kafana digiturk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi sadece fb maçları izlemek istesen 35 veriom. fb,gs,bjk,bursa,ts maçları hepsi beraber olunca 40 veirom. ee ne gerek var bu 35lik pakede. hangi insan alır 35liği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yapma pancu!! bence almayın, değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 valla maç saati haldır haldır ligtv linki aramak kasıyor beni sırf o yuzden alcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok abi hayatta almam. 35 lira nedir ya?? ayıp hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Her hafta maçı izlemeye bir yere gitsen 10+ lira gidecek, öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 100 lira bişe deil ama internetten izleme nasıl olur ondan yana kuskum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kombine almak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 mokoko said: http://www.futbolunevadresi.com/ taraftar paketi 13 tl olan paket gs,fb,bjk dısındaki takımlar içinmiş bende diodum digiturk hayatında ilk kez fiyatı normal bi paket çıkarmış ama nerdeeee... peki o diger takimlar icin paket alanlar bu takimlarla mac olunca ne yapiyor? ucuz paketi olan izleyebiliyor mu maci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 geçen sene ikinci yarı kullandım webtv'yi deplasman maçlarını izlemek için.Bizim fenerbahçe maçı ikinci yarıdaydı sorunsuz izlemiştim 1Mb bağlantı ile.Tek sevmediğim nokta yarım dakika kadar geriden takip etmesiydi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Khelben said: yok evde olmazsam vınn dan girer izlerim diye soruyorum canımcımbebişim ezme yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bekar evimde digiturk var. En fazla 4 kişi oldu o da derbi maçtı. Fakir sevindirme... :D Kaçıncı edit oldu bilmiyorum... Digiturk Süper paket kullananlar ne kadar ödüyorsunuz aylık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 dreagloth said: 8 mb nin altından kalkabileceğini düşünüyorum ve alıyorum, haydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 0 liraya izlenebilen yerler varken 99 lira çok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok artık =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ab i alakası yok bjk fb gs nin maçlarından tek takımı seçtiğinizde de 13.99 aylık tek takım istersen mersin idmanyurdu seç 35 dediğiniz sadece şampiyonların 5 takımın maçları tüm maçların oılduğu paket 44 lira anlaması bu kadar zor değil azcık okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 mascio said: ab i alakası yok bjk fb gs nin maçlarından tek takımı seçtiğinizde de 13.99 aylık tek takım istersen mersin idmanyurdu seç 35 dediğiniz sadece şampiyonların 5 takımın maçları tüm maçların oılduğu paket 44 lira anlaması bu kadar zor değil azcık okuyun. boldlu olan yeri yanlış anlamışsın. fb bjk gs dışındaki takımlar 13 lira. hatta burdan bakabilirsin istersen http://www.futbolunevadresi.com/karsilastirma_tablosu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 mascio said: ab i alakası yok bjk fb gs nin maçlarından tek takımı seçtiğinizde de 13.99 aylık tek takım istersen mersin idmanyurdu seç 35 dediğiniz sadece şampiyonların 5 takımın maçları tüm maçların oılduğu paket 44 lira anlaması bu kadar zor değil azcık okuyun. bu kadar fail olup azıcık okuyun falan demek fenaymış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar