Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 tanklar hangi set kombinasyonlarını kullanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yanaşmayın sove proclayınca 330 melee power oluyo cok can yakarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Server gelince uplayın plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ventten up die çığırdı cavur grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Healerlar için DPS Sov ward vermiyor, haberiniz olsun. Başkaları da benim gibi mağdur olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Yeni setlerin hiç birisi tome da görünmüyor. Yeni setlerden hiç biririsinin ward sayılmıyor olma ihtimal var. O kadar patch yap, o kadar yeni set diye olay yarat. Sonra gel, ward ekleme. Ne güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 300dmg bonus + 1312 armour debuff ftw. armor debuffın m1le stack eylemesi de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 eylemiyor artık o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 300 dmg bonusu nasıl yapıyosunuz yaw bende 258 i geçmiyor sovenin procladığı zamanki dmg bonusmu o(tabi ben black guard için konustum eger choppa diyosan ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Bg'den bahsediyor ama yapılabilir yani.3 talismanlı lotd silahı varsa ruby of warden ,ruby of watcher,cloak+yüzük ve sove bonusuyla beraber.Ama wounds ve toughness kaça düşer bilmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yok abi, patch öncesince lotd weaponla 290a dayayabiliyordum zaten, şu an gayet royal weapon, 6 parça sove, sandstorm helm, lotd cloak ve jewellar ve str glyph. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Statlarım arttı ama sanki DPS düştü. Herkes defansif mi abandı nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 arcane said: Statlarım arttı ama sanki DPS düştü. Herkes defansif mi abandı nedir... /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 True story abi. Sanki karşıda devamlı defansif morale basan kişiler varmış gibi bir output var. Stealth nerf mü yedik diye merak etmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Abi ben tankla girdiğimde def. morale 4 basıyorum paso. ehueh olabilir yanü.(:P) Bu arada sürekli respec yapmaktan para bitti.Kv de kaldım öylece burda npc de yok bisiler satıp 50 s. çıkarsak. Abi altdorfdan ups yle 2-3 bişey gönderinde ic ye spawnlanıyım.sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 arcane pek nerflenmişe benzemiyor archamgeler geçen senaryoda dotları üstümden eksik etmedin maşallah iyide götürüyolar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Onu diyecektim işte yanında başka bir class oluyor, daha squishy bir tane. Bakıyorum guard yok, defensive morale o da yok. Vuruyorsun 250 dot crit. Sonra dönüyorum Toraman'a vuruyorum bildiğin damage. Herkes warbuddyci mi oldu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 şu titan'ı çekince sov proc'la, m2 ve potla 460 mp ve 1100+ str hedefliyorum. mythic adam olup düzgün bir atak verse. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 1.5 senedir vermediler hala bekliyorsun, seninki de nasıl iyimserlikmiş arkadaş. Bak bana mechanic change bekliyor muyum :D Törkiş premade yaptık, 1 tane yabancı vardı ona da federasyon izin versin artık. Katılımcılar AM ile healing oynamam gibi nadir bir hadise ile onurlandırıldı. Çok ölü, bir o kadar da yaralı var. (tu) Trat Ragazzo Harir üçlüsü LoTR sahnelerindeki gibi kill saydılar. Hilde geç geldi. Oyunu da bilmiyor zaten. Guard da atmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Yanlız abi shammyler ağlıyor forumda.Şu sizdeki mirror abilitylerin cdsi onlarda daha uzunmuş. sizde 10 sn onlarda 30 muş filan. Neyse tartışma böle devam ediyoken a.m nin biri geldi "sizde küçüksünüz avantaj yaeeee" dedi.Böle fitlendi olay anlamadım ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 O ciddi avantaj aslında. Gerçekten :) Ayrıca Shaman'ın tip süper bence. AM'in de bir o kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 arcane said: 1.5 senedir vermediler hala bekliyorsun, seninki de nasıl iyimserlikmiş arkadaş. Bak bana mechanic change bekliyor muyum :D sen beni tanıyamamışsın, 3,5 yıl paladine buff bekleyen adamım. daha 1,5 yıl beklerim knight için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar