huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 tc kimlik nosu yerine kimliği unutmasak olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 TanitciReklam said: ben tc kimlik no mu bilmiyorum ezbere nolcak. benim yok bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 remember remember the fifth of november. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 e spot it ise işler değişiyor.. süt almayı unutma yazıp buzdolabına yapıştırmayın ama.. remember the milk olur o.. hatta buzdolabından tamamen uzak dursanız çok daha iyi (ve belki sizin için de biraz daha zor) herkes bu hatırlama olayında buzdolabı+post it ikilisine takmış durumda.. çok örneği var yani.. yapılacak işleri unutmamak için yazar, monitörün yayına yapıştırırsın.. "bilmem ne evraklarını hazırlamayı unutma" faturaların ödenmesini yazarsın "salı'ya su ve elektriği ödemeyi unutma" belki "evladım, çocuuum, yavrucum alicanı'ın örtmeni ile görüşmeyi unutma" yazarsın.. buzdolabına bırakılmış not olmasın da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ocakta yemek var unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 5 kasım gününü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 7snde bir sexi dusunmem lazim ama ara sira 10snlere cikiyor. sex dusunmeyi unutmamaliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yeni tanıştığım insanların adını kesinlikle unutmamalıyım. sonra şöyle olaylar gelişiyor: x:meraba ceeeeeam (ismimi bazı kişiler ceeaaam şeklinde telaffuz ediyor.) ben:meraba (içses:kimdi lan bu) not:hayır ismini laf arasında üstü kapalı öğrenme taktiği varsa bu çaresiz kula öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 onun daha kotusu aylarca adama/kiza sen diye hitap edip, ismini soramiyacak duruma gelmendir. var boyle 3-4 tane cevremde. biriyle 6aydir tanisiyorum ismi hakkinda en ufak fikrim yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 abi çok kötü ya öğrenmenin bi yolu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 aslen hayatı, kendiniz ve çevrenizdekileri sevmeyi unutmayın... vıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 unutanları asla unutmamalıyız unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 unutma, unutmak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 alın size http://2.bp.blogspot.com/_0QanqwP6670/SkEJus00rSI/AAAAAAAAA8s/7u_SnNnXH08/s400/atv-unutulmaz-dizisi.jpg geldi cemden http://www.ariyor.net/wp-content/uploads/unutulmaz-dizisi21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 cemss cok kötüydü. logout yap iki rekat. böle motivasyon verici mesajlari da konu alabilirsiniz, daha cesitli bir reklam olsun diye. mesela dombili bi hatunun ''yarin yemek yeme!'' gibi kendine notu. tembel bi herifin ''yarin ders calisicam!'' gibi kendine verdigi ama asla tutmayacagi bir söz. vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 aids taşıyıcısı olduğunu söylememeyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 annenizin doğum gününü unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 o tür şeyler telefona kayıt edilince hallolabilecek küçük şeyler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 özel günleri telefona kaydetmeyi unutmamalıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yok o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 senko said: onun daha kotusu aylarca adama/kiza sen diye hitap edip, ismini soramiyacak duruma gelmendir. var boyle 3-4 tane cevremde. biriyle 6aydir tanisiyorum ismi hakkinda en ufak fikrim yok ama. cemss said: yeni tanıştığım insanların adını kesinlikle unutmamalıyım. sonra şöyle olaylar gelişiyor: x:meraba ceeeeeam (ismimi bazı kişiler ceeaaam şeklinde telaffuz ediyor.) ben:meraba (içses:kimdi lan bu) not:hayır ismini laf arasında üstü kapalı öğrenme taktiği varsa bu çaresiz kula öğretin. facebook? yahut teli sizde yoksa, ya bi telini kaydetsene telefona diye eline tutuşturun mecbur yazacak :) sevgilinizin doğum gününü unutmayın, kötü sonuçlara yol açabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ocağa çay koyduğumu unutmamalıyım(ki her gün 3-4 kere unutuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sigarayı küllükte unutmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bazen kapı çalarken aynı anda telefon çalar ya önceliği telefona verip kapıyı çalan kimseye BI SANIYE GELIYORUM deyip telefonla konuşmaya dalıp aynı anda kapıyı açabilme kabiliyetim olduğunu unutuyorum.ama bu benim mallığım heralde çöüzümü yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 pantalon giymeyi unutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar