Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Herhangi bir konuda kafanız karışırsa yardıma ihtiyacınız olursa sitenin chat odasına site üzerinden girip oradakilere sorabilirsiniz. Ne zaman girsem yetkili biri oluyordu ama onlar olmasa bile diğer online kişilerden bilen çıkıyor. (RomKitchen'dan bahsediyorum)

Bir de pil bitene kadar hiç kullanmadım şimdilik ama 1 günlük gps'li, 3g'li, wifi'li, konuşmalı, fotoğraf çekmeli bir kullanımla %30 civarı batarya yedim. Normal bir kullanımla günlük %10 yemez gibi geliyor ki bu şekilde. Şimdiye kadar Rom kullanmayıp hata etmişim, telefonda bariz bir hızlanma da var.. Ama yeni yüklediğimde farklı ses pakedi yükledim, eski ses tonlarım yok :( O kötü oldu sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

xwhiplashx said:

http://img225.imageshack.us/img225/6083/fotoraf1.png
hani daha app var ama bunlar en çok kullandıklarım ve oynadıklarım. daimi olarak mutluyum mesudum bunlarla.
bu yol daha kolay oldu yazmaktan.

bu android mi?

I-droid bu dasaaa bilmiyosun bari konusma ayip ayip kendinden utanmalisin genc padawan
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yüklüyorum, baya da başarılı olmuş yükleme olayı ama app bulma işini çok geliştirmeleri lazım. İsmini bilmiosanız bi application bulmak baya zor.

Soldan download'a basıyorum application sayfasından, birazdan telefonunuza yüklenecek diyor. Telefona bakıyorum yüklenmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

wp clock, saat/tarih/batarya/operatör gibi bilgileri duvar kağıdı olarak göstertmenize yarıyor. Hangileri olacağını, rengini falan ayarlayabiliyorsunuz.

Car Home, arabada telefonu kolayca kullanabilmeniz için hazırlanmış. Ekranda 6 büyük buton oluyor, araba kullanırken ihtiyacınız olabilecek şeyler (harita, navigasyon, telefon, voice search, contact vb.) oluyor, kendinize göre değiştirebiliyorsunuz tabi ne olcağını. 6 yetmez derseniz sayfayı kaydırıp sonraki 6'ya da ulaşabiliyorsunuz.

Pure messenger, seçtiğiniz yerlere (email, sms, arama, facebook, twitter vs.) gelenleri widget içerisinde listeliyor. optimize edip nelerin görünüp nelerin görünmeyeceğini (örn spam'ler görünmesin sadece inbox görünsün, ya da priority inbox görünsün, ya da facebook'tan sadece wall'uma yazılanlarla gelen mesajlar görünsün gibi) ayarlanıyor. widget farklı boylarda olabiliyor (scrollable widget da var)

Fancy Widget, saatini kullanmaya başladım. bir sonraki alarm saatini de göstermesi iyi oluyor, görünümü de başarılı

Miren Browser, tam olarak kullanıyor sayılmam ama başarılı buldum. Daha önce Opera, Dolphin falan kullanıp beğenmemiştim (Opera fena değildi gerçi) standart tarayıcı kullanıyordum. Ama şimdi bu browser fena olmamış, özellikle tabbed browsing konusunda başarılı. kolayca link'i yeni tab'da açabiliyorsunuz, ses aşağı/yukarı tuşuyla tab değiştirebiliyorsunuz, full screen kullanabiliyorsunuz

bu da geçenlerde format attıktan sonraki son hali.

http://i55.tinypic.com/15qfarq.png

ama saatli sayfayı biraz sadeleştirmeyi düşünüyorum, sadece klasörleri bırakıp kısayolları deck'in 2. sayfasına koycam bi ara
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...