Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Gameboid gba emulatörü,güzel bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://romkitchen.org/ Şöyle bir sistem yapmışlar. Rom'unu kendin oluşturuyorsun. Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 süper güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Telefona bi el atma zamanı geldi, hiç rom ile uğraşmamıştım şimdiye kadar da onu görünce yapasım geldi bişiler. App. çöplüğü gibi olmuştu zaten ilk aldığımdan beri durmadan bişiler yüklüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Yaptım acayip bi hızlanma oldu telefonda, hızlı diyodum bi de önceden.. Bakalım pil olayında ne değişiklik olcak.. Ayrıca gingerbread klavyesini de çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Sadece iki telefona destek vermesi kötü olmuş ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Cyanogen'de sgs için stable görünen yoktu, ararken orayı buldum. İlaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bu heriflere paypal donate farz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Herhangi bir konuda kafanız karışırsa yardıma ihtiyacınız olursa sitenin chat odasına site üzerinden girip oradakilere sorabilirsiniz. Ne zaman girsem yetkili biri oluyordu ama onlar olmasa bile diğer online kişilerden bilen çıkıyor. (RomKitchen'dan bahsediyorum) Bir de pil bitene kadar hiç kullanmadım şimdilik ama 1 günlük gps'li, 3g'li, wifi'li, konuşmalı, fotoğraf çekmeli bir kullanımla %30 civarı batarya yedim. Normal bir kullanımla günlük %10 yemez gibi geliyor ki bu şekilde. Şimdiye kadar Rom kullanmayıp hata etmişim, telefonda bariz bir hızlanma da var.. Ama yeni yüklediğimde farklı ses pakedi yükledim, eski ses tonlarım yok :( O kötü oldu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 dasaaa said: xwhiplashx said: http://img225.imageshack.us/img225/6083/fotoraf1.png hani daha app var ama bunlar en çok kullandıklarım ve oynadıklarım. daimi olarak mutluyum mesudum bunlarla. bu yol daha kolay oldu yazmaktan. bu android mi? I-droid bu dasaaa bilmiyosun bari konusma ayip ayip kendinden utanmalisin genc padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 market.android.com sitesinden uygulama yüklemeyi başarabilen var mı? Türkiye içinden burası da engelli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ben yüklüyorum, baya da başarılı olmuş yükleme olayı ama app bulma işini çok geliştirmeleri lazım. İsmini bilmiosanız bi application bulmak baya zor. Soldan download'a basıyorum application sayfasından, birazdan telefonunuza yüklenecek diyor. Telefona bakıyorum yüklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 wp clock, saat/tarih/batarya/operatör gibi bilgileri duvar kağıdı olarak göstertmenize yarıyor. Hangileri olacağını, rengini falan ayarlayabiliyorsunuz. Car Home, arabada telefonu kolayca kullanabilmeniz için hazırlanmış. Ekranda 6 büyük buton oluyor, araba kullanırken ihtiyacınız olabilecek şeyler (harita, navigasyon, telefon, voice search, contact vb.) oluyor, kendinize göre değiştirebiliyorsunuz tabi ne olcağını. 6 yetmez derseniz sayfayı kaydırıp sonraki 6'ya da ulaşabiliyorsunuz. Pure messenger, seçtiğiniz yerlere (email, sms, arama, facebook, twitter vs.) gelenleri widget içerisinde listeliyor. optimize edip nelerin görünüp nelerin görünmeyeceğini (örn spam'ler görünmesin sadece inbox görünsün, ya da priority inbox görünsün, ya da facebook'tan sadece wall'uma yazılanlarla gelen mesajlar görünsün gibi) ayarlanıyor. widget farklı boylarda olabiliyor (scrollable widget da var) Fancy Widget, saatini kullanmaya başladım. bir sonraki alarm saatini de göstermesi iyi oluyor, görünümü de başarılı Miren Browser, tam olarak kullanıyor sayılmam ama başarılı buldum. Daha önce Opera, Dolphin falan kullanıp beğenmemiştim (Opera fena değildi gerçi) standart tarayıcı kullanıyordum. Ama şimdi bu browser fena olmamış, özellikle tabbed browsing konusunda başarılı. kolayca link'i yeni tab'da açabiliyorsunuz, ses aşağı/yukarı tuşuyla tab değiştirebiliyorsunuz, full screen kullanabiliyorsunuz bu da geçenlerde format attıktan sonraki son hali. http://i55.tinypic.com/15qfarq.png ama saatli sayfayı biraz sadeleştirmeyi düşünüyorum, sadece klasörleri bırakıp kısayolları deck'in 2. sayfasına koycam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ufak bi sorunum var abd den aldigim x10a nin yazılımını guncelleyemiyorum bir cozum buldum ama superuser die bir programla onu da beceremedim SEUS a baglayinca guncel diyor 1.6 icin cozumunu bilen var midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Vallahi aylardır kullanıyorum ama senin sorunu hiç duymadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 root etmek lazim ama root explorer yukleyemiyorum uygulamalar menusu eksik diyor arkadas market disi app yukleyemiyorum telefon us den alinma killik cikariyor boyuna silicem ızdırabını valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 root xda'da adım adım vardır x10 kaç ki şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 2.2 geldi galiba en son ya da 2.1 official googleandroid de var turkce root ama olduramadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Sipdroid - wirofonu androidde kullanmanızı sağlıyor. oldukça da iyi sayılır. bi kaç ayarı var proxy vs. ihtiyacı olan olursa pm atsın yazarım ayarlarını, telefon uzakta şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Peki "google nexus s" iniz olsa usenmeyip rootlar misiniz , rootlarsaniz sebep ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 customization, hız, bazı programlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Hizinda hic bi eksiklik hissetmedim aletin suana kadar ama daha kisisellestirme yada programlar hakkinda daha ayrintili bilgi veren olursa sevinirim. Iphone interface`i mesela hayatta yapmam telefona hic hos durmuyor zaten apple`la aramiz kotu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 backup tek başına yeter. bi sürü kişiselleştirme var zaten. grafik olarak, notification olayları olarak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 https://market.android.com/details?id=android.tether&feature=search_result wifi tether: Bağlanan her clienta her an izin verip engelleme yapmaya yarayan bi hot spot uygulaması gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bu isleri okuyup kurcalamak icin tavsiye edeceginiz bir forum vs var mi peki ? Bir dusuneyim root isini , firmware upgradelerini vs cayircayir aldigim aninda pek dusunmemistim bastan. Ama backup kulaga hos geldi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar