Pallando Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sağlamından bir navigasyon önerirmisiniz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 igo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Benim bulabildiğim en hatasızı, igo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 temple run sola çekiyor ya böyle bi saçmalık olabilir mi? telefonu masaya koyuyorum. karakter solda kalıyor sürekli. e bu oyunun 2.sini de oynuyorum ama onda sorun yok. sildim tekrar yükledim marketten yine olmadı. bunu düzeltebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 G sensörü kalibrasyonu yap. Settings>Display. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 cm10.1 tabanlı bir rom kullanıyorum ve sanırım öyle bir ayar yok :/ baya kurcaladım çünkü ayarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 o ayar settingsteki device options altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 malesef yok arkadaşlar. sensor veya calibration namına bir şey geçmiyor ayarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 settings-device options-sensors burda yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 mesela benim tablette de öyle bir ayar yok. fakat telefonda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://i.imgur.com/NP4bqpa.png http://i.imgur.com/9veLXQP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Swiss Army Knife diye program var, onu indir. Onun içinde kalibrasyon gerektiren su terazisi var. Su terazisinni ayarlarında da g sensor kalibrasyonu yapılabiliyor. Telefonda ayar bölümü yoksa g sensörü kullanan bi program ile yapıcaksın. Ya da teeter indir, hem oynarın hem kalibre edersin teli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bu arada display menüsünde horizontal calibration yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 army knife'ın su cetvelini denedim. kalibre ettim dedi ama oyunu etkilemedi. ayarlarda calibration yazan bir yer görsem mutlaka girip bir şeyler yapmayı denerdim ama. yok malesef. diğer applere bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 oyunun cache'ini falan sil istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Evet az önce "nasıl olmaz lan" diye baktım nete de, benim önerdiğim gibi program ile önermişler ama sonuç cihazın kalibrasyonunu etkilememiş. Çok aptalca lan, nasıl kalibrasyon ayarı olmaz sensörün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 cache silmek, oyunu silip marketten tekrar yüklemek ve birkaç rom değiştirmek yine hiçbir şeyi etkilemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 mekanik bir hata olmuştur onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 evet donanımsal olduğunu düşünmeye başladım. teeter'ı indirdim ve top direk aşağı düştü :D temple run 2 düzgün çalışıyor ama onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 kernel alakalı olabilir. bir de kerneli değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bu arada alet galaxy s i9000. official cm10 ile birlikte semaphore kullanıyordum. şu an vanilla rootbox ile mackay kernel kullanıyorum. iki durumda da aynı sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bence telefonun aklı karışmış abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 AAAAA ÇILDIRICAM 50 tane topik var xda'da bununla ilgili. hepsi birbirinin aynısı ya. herkes rom değiştir, kernel değiştir demiş. hiçbirinde başarıya ulaşan yok. atsan atılmaz gül gibi alet. satsan şu haliyle de satılmaz. abv böyle işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hatırladığım oyunun kendisinde kalibrasyon vardı... yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Cm harici bi rom kurup calibre etmeyi dene. Senin rom'unda var mi bilmiyorum ama şunu bi denesene, Telefonun rootlu ise, /system/bin/sensorcalibutil_yamaha ROM'unda varsa, adb shell su yaz telefonu düz bi zemine koy sonra aşağıdakini çalıştır. /system/bin/sensorcalibutil_yamaha kaynak, http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6999499&postcount=8 bide CM forumlarında yukarıda bahsettiğim şeyin CM Rom'larda olmadığından bahsedilmiş. Bi öneri daha var konuyla ilgili onu da deneyebilirsin. http://forum.cyanogenmod.org/topic/41254-calibrate-g-sensor/ "Cm forumundan" said: I had the same problem until I stumbled over a tool in the market. The name of the tool is SensorTester and the author is SOAUS. Get it from the market then start the tool on your I9000, press the menu button then choose "Other available sensors". After that you have a list of the available sensors in your I9000, press on SMB380 3-axis Accelerometer, on the next screen that follows press the menu button again, in the now displayed menu you can find the menupoint Calibrate. Before pressing Calibrate put your phone on an even surface ;-) That should take care of your problem with calibrating :-) Keep modding ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar