ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abi stable'ını bekliyim diyorsan, Stable gelince de bunları yapicaksin. bu yukarıdaki adımlar telefona root hakkı veriyor. bi de recovery'ini clockworkmod yapıyor. Sonra istersen sen istediğin rom'u flash ediyosun.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Dikkatli ol, evet. Yardım etmem ben ama daha önce aldığım bir karara göre. Bir arkadaş telefonuna rom yüklemesine yardım etmemi istedi böyle remote olarak, sonra telefonu bozunca bana bağırıp çağırmaya başladı. gerçek hayatta tanımadığım bir adamdı, bi git işine, bozarsan bana söylenme demiştim diyip ignore attım. Aynı hafta başka bir eleman da Arch Linux yüklemeye çalışıp tüm dosyalarını kaybedince yeter artık dedim ben de. bilmeyenlere yardım etmiyorum, bana sormadan işlem yapıyorlar, ekrandakileri kısaltarak anlarıyorlar, kendi kendilerine kurcalıyor ben düzeltirim diye... Pati'de böyle bir şey olsun istemiyorum ama, artık hack olaylarında yardım etmiyorum yani. link veririm en fazla.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Abi GERGE kız istemeye gittiğinde tabletle şu topiği göstersin müstakbel kayın pederine, 5 dakka düşünmeden verir valla kızını. adam cankurtaran gibi maşallah :)
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ya aslında bi olayı yok. Odin yapıyor her şeyi. 5 dk'lık olay fakat işte bi şey olur, SNA1L bize rage açar falan :PPP
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Theridone said: Abi GERGE kız istemeye gittiğinde tabletle şu topiği göstersin müstakbel kayın pederine, 5 dakka düşünmeden verir valla kızını. adam cankurtaran gibi maşallah :) Son mesajımı okumadın sanırım :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Link vermek, açıklamak, yol göstermek en iyisi. Şöyle giriş yapmaya diyince olmuyor. Kendi öğrenemeyen yapmayacak bunları. Custom romda da geçerli, Linux için de geçerli Arch gibi bir dağıtım istenirse.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ahaha yok abi yapmam ben öyle şeyler alsan kırsan telefonu naptın ake derim o konuda rahat olun yani.ozamn ben şimdi rootliyim telefonu sonra bekliyim.bu wikideki şekilde yapıyorum ozaman
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 GERGE said: Kendi öğrenemeyen yapmayacak bunları. acını paylaşıyorum
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 GERGE said: Son mesajımı okumadın sanırım :) son mesajınla yardımsever süper bi adam olduğun gerçeği değişmiyor ne yazık ki sayın GERGE :) o durum farklı.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 SNA1L said: ahaha yok abi yapmam ben öyle şeyler alsan kırsan telefonu naptın ake derim o konuda rahat olun yani.ozamn ben şimdi rootliyim telefonu sonra bekliyim.bu wikideki şekilde yapıyorum ozaman Cyanogen'i uygulamayacaksan niye root ediyorsun?
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ShadowFax said: SNA1L said: ahaha yok abi yapmam ben öyle şeyler alsan kırsan telefonu naptın ake derim o konuda rahat olun yani.ozamn ben şimdi rootliyim telefonu sonra bekliyim.bu wikideki şekilde yapıyorum ozaman Cyanogen'i uygulamayacaksan niye root ediyorsun? yapıcam onuda işte bekleyim diyorum stabil versiyonunun çıkmasını ya bide verdiğim forum linki varya orda daha farklı anlatmış sanki oradan yapsam nasıl olur bide tass ops olan yerde download yok sayfa açılıyor harfler var fln
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 stable çıkınca üstüne uygularsın direk. ama tamam ben de karışmayayim. Hani ROM buglı olunca telefon brick olmuyor.
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abi topiği bi yollar mısın merak ettim romu napmış adam
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Samsung_Galaxy_Mini:_Full_Update_Guide bu guide'ı. http://download.cyanogenmod.com/?device=tass&type= bu da RC DL sayfası. topic demişsin asdas. SNA1L koymuştu bi kaç sayfa önce.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Madem rootlayacaksın, rootlamanın kesin yapılmalı dedirten tek bir getirisi var (eskiden iki taneydi ama marketteki paralı appları ülkemize satıyorlar artık). SetCPU ne güzel şeymiş Custom rom ve kernel yükleyince 2 gün giden pil süresi bunun yardımıyla aynı kullanımla 3-4 gün gidiyor.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 yardım edin ya gözünüzü seviyim millet rom kernel fln benim tel aldığım gibi duruyor..şu türk forumunda anlatmış basit gibi ordan yapiyimmi ne dersiniz?:)
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ShadowFax said: derp abi son bikaç sayfada hızınıza yetişemedim :) baya hararetli gitti.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Ben göremiyorum orada yazanları, üye ol diyor. resmi wikiyi izlersen sorun çıkmaması lazım ama. inglizce bilmiyorsan bilen biri olmadan girişme ama, sorun çıkarsa çözebileceğin kaynakların neredeyse hepsi ingilizce ve xda üzerinde. yükleme kısmı kolay zaten. riskli kısım ClockworkMOD Recovery yüklemek ki onlar üyelik istiyor.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 topic.http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?8941-ROM-Samsung-S5570-Galaxy-Mini-CyanogenMOD-v7-2-RC1-15-03-2012 GERGE said: yükleme kısmı kolay zaten. riskli kısım ClockworkMOD Recovery yüklemek ki onlar üyelik istiyor. clockworkmod üyelik mi istiyor? nasıl yani?
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bende hd2 ye kurdum 4.0.3 diye bi rom. güzel stabil de blutooh kulaklığın ses kontrol falan çalışmadı (:
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 su anki cs romlar fully functional degil ki zaten.ama baya ilerleme oldu, tamamen cıkmasına az kaldı
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 official app dısında push notification kullanan twitter app var mı bildiginiz? twetcaster kullanıyorum ama push calısmıyor, pro versiyonu da muhtemelen oyle galiba... help ha bu arada onerilecek uygulamada twetcasterdaki gibi zip it fonksiyonunun olması sart (twetleri filtreleyip gizleme)
uk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 go, yandex ve adw nin fazla ram harcamasindan rahatsizdim. samsung un leş arayuzunu de kullanmak istemiyorum her akli basinda insan gibi, neyse markette nemus launcher i kesfettim baya baya guzel ve akici calisiyor :) ozellikle istedigim ise klasor yapisinin adam gibi olmasiydi. nemus bu konunun hakkini veriyor. diger bi guzelligi de appleri menuden gizleyebiliyorsunuz veya herhangi bir app in acilisina sifre koyabiliyorsunuz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nemustech.launcher&hl=tr denemenizi tavsiye ederim.
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 haydaaa bu app sadece 4.0 için değil miydi önceden ben de üzülmüştüm. hemen yüklüyorum AYE SİR!
Öne çıkan mesajlar