ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 samsung rom'undan dolayı. Galaxy Fit'de de yok o ayar.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ya bi de çok temel bişey sorucam ben. screenshop almak için napabiliriz en basitinden ?
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 telefonun ne? bu da rom ile alakalı. Her rom'un, eğer destekliyorsa, belli bir tuş kombinasyonu ile alıyorsun.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 xperia x10 mini pro. bi de nasipse salı günü xperia neo v :)
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 telefon samsung galaxy mini..e yani ben şimdi onu ayarlayamıcakmıyım kafasına göremi bağlancak.cok sacmaymış..ztn telefon 2.3.4te kaldı güncelleme fln yok..hergün daha fazla pişman oluyorum aldığıma
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bana sordun sandım sdfs bişey daha soriyim paket veri kullan bide veri dolaşımı yazıyor 2side açık olucakmı bende sadece paket veri kullan açık
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Theridone said: xperia x10 mini pro. bi de nasipse salı günü xperia neo v :), sanırım bu telefonda, resmi ROM'unda Screenshot alma özelliği yok. http://www.knowyourcell.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro/Xperia-X10-mini-pro-guides/928007/how_to_take_screenshots_on_the_sony_ericsson_xperia_x10_mini_pro.html şöyle bir guide var ama Screenshot almak için kasmaya değer mi bilemedim :) SNA1L said: bana sordun sandım sdfs bişey daha soriyim paket veri kullan bide veri dolaşımı yazıyor 2side açık olucakmı bende sadece paket Bunu ben de bilmiyorum. Veri dolaşımı bende kapalı. Ne işe yarıyor bi fikrim yok. Bakmak lazım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Yıllardır Forum'da Samsung almayın diye bağırıyorum, bir şey biliyorum işte. Almayın bu Samsung'ları. Paket'i açman gerek belki? HSPA'nın açılımı High Speed Packet Access. Bilmiyorum ama fatura girer belki de öyle yapınca.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 SS root olmadan olmuyor 2.x'lerde. ICS'de geliyor ama o özellik. ICS bir sürü şeyi tamamlayıp süper mobil os yapıyor Android'i. Bir rom filan bulup geçin ilk fırsatta.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 sensation GB sürümünde (2.3.4) alıyorduk ya. Power+Home tuşu ile. hatta oxygen, Cyanogenlerde de alıyorduk.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ztn tarifeyi yenileme vakti geldi yenilediğimde paket veriyide açıp bakiyim bi farkı varmı..genelde HSPA bağlanıyor ztn bu dahamı hızlı bide gerge rom demissinde bulamıyorumki rom mini için..rom bu var iyimidir değilmidir cyanogenin sitesinde benim telefon yok ama bunu buldum nasıldır bilmiyorum cesaret edemedim hiç. power-home alıyor bende ss'i
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Custom ROM geliştirmesi az olan telefon almanın sonucu bu oluyor işte. bide xda'dan falan bakın.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 GERGE said: SS root olmadan olmuyor 2.x'lerde. ICS'de geliyor ama o özellik. ICS bir sürü şeyi tamamlayıp süper mobil os yapıyor Android'i. Bir rom filan bulup geçin ilk fırsatta. Xperia Neo V geçecek sanırım resmi olarak ICS'e değil mi ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 2011 ise geçecek.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ShadowFax said: Custom ROM geliştirmesi az olan telefon almanın sonucu bu oluyor işte. bide xda'dan falan bakın. ya xda'da okadar kafam karışıyorki advanced ingilizce var orda sdfsdf..yetmiyo yani benim ingilizcem yani sonucta ufak bişeyi bile yanlış anlasam brick olur telefon fln biton iş.işte o bulduğum var iyimi o sizce?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ShadowFax said: sensation GB sürümünde (2.3.4) alıyorduk ya. Power+Home tuşu ile. hatta oxygen, Cyanogenlerde de alıyorduk. cyanogen rootlu zaten. htc ayrıca eklemiştir bir de. düz gingerbread'de yok.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Cyanogen bu işi en iyi yapanlar ama resmi olarak desteklemiyorsa kur, iyi çalışır diyemem.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 SNA1L said: ShadowFax said: Custom ROM geliştirmesi az olan telefon almanın sonucu bu oluyor işte. bide xda'dan falan bakın. ya xda'da okadar kafam karışıyorki advanced ingilizce var orda sdfsdf..yetmiyo yani benim ingilizcem yani sonucta ufak bişeyi bile yanlış anlasam brick olur telefon fln biton iş.işte o bulduğum var iyimi o sizce? o değil de. Samsung S5570 Galaxy Mini cihazının kod adı Tass ise eğer. Release Candidate i var bi tane Cm7'nin. http://download.cyanogenmod.com/?device=tass&type= RC işte ama. Bug'ı var mi bakmadım. hatta daha 15 mart'ta çıkmış.
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 GERGE said: Cyanogen bu işi en iyi yapanlar ama resmi olarak desteklemiyorsa kur, iyi çalışır diyemem. topik unrelated, geçen biraz kurcaladım update ettim telefonu. uyurken pil kullanımı acayip düştü. yaklaşık 10 saat uyudum. gece yatarken 80 idi. Kalktığımda 79. O_o"
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Release olmasını bekle o zaman bence. Wiki'sine sayfa da eklerler o zaman, adım adım yüklemeyi anlatırlar.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ShadowFax said: SNA1L said: ShadowFax said: Custom ROM geliştirmesi az olan telefon almanın sonucu bu oluyor işte. bide xda'dan falan bakın. ya xda'da okadar kafam karışıyorki advanced ingilizce var orda sdfsdf..yetmiyo yani benim ingilizcem yani sonucta ufak bişeyi bile yanlış anlasam brick olur telefon fln biton iş.işte o bulduğum var iyimi o sizce? o değil de. Samsung S5570 Galaxy Mini cihazının kod adı Tass ise eğer. Release Candidate i var bi tane Cm7'nin. http://download.cyanogenmod.com/?device=tass&type= RC işte ama. Bug'ı var mi bakmadım. hatta daha 15 mart'ta çıkmış. rom bu ikisi aynımı rc ne ben pek anlamıyorumda.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Benim pil ömrünü çok arttırmıştı cyanogen ama custom rom olunca ara sıra böyle sorunlar çıkıyor. Başka rom ya da kernek yükleyince düzeliyor. setcpu ayarlarını kurcalamak gerekiyor bir de.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 RC release candidate demek. yani bugları düzeltince çıkaracağız ama yeni özellik eklemeyeceğiz. şimdilik bu noktaya geldik.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 RC işte sürüm adayı. Olmuş. Çok az hatasız falan. bi kaç hafta daha bekle. yayınlarlar Stable'ını. wikisinde nasıl rootlandığı yazıyor. http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Samsung_Galaxy_Mini:_Full_Update_Guide yukarıdikilerle telefon rootlanıyor ve Recovery'isi clockworkmod oluyor. Sonra istediğin rom'u SD karta koyup install ediyorsun. Dikkatli ol baya. Hatta tüm yapacağın şu, guide NOTE: These instructions only work for a Windows PC. Download the ClockworkMod Recovery kernel, Odin v4.38, and TASS.ops Recovery kernel for Galaxy Mini: download md5: 3fd524fa71d1bfff337d65daea6035f4 Odin v4.38 for Galaxy Mini: download md5: 913d562312fcaf72528f59d4566975d4 TASS.ops for Galaxy Mini: download md5: d1cfd906d34843e5c98b6cb6a7d6fcc3 Open Odin v4.38. Power off the Galaxy Mini and connect the microUSB to the computer, but not the Galaxy Mini. Boot the Galaxy Mini into download mode by holding Volume Down, Home, & Power. Connect the microUSB cable from the computer to the Galaxy Mini. Wait for Odin to recognize the Galaxy Mini (the box in the top left will turn yellow and say (COM #) where # is a random number). Ensure One Package is checked right below that box. Select TASS.ops by pressing the OPS button. Select tass-recovery-cwm.tar by pressing the One Package button. Press Start and wait until the phone reboots. The Galaxy Mini now has the ClockworkMod Recovery installed. Continue to the next section. sonrasında sadece ROM'u internetten indirip uygulamak kalıyor. Sonra dön dolaş tüm romlar arasında.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ha yani önce rotlamak gerekiyor telefonu demi normal olarak..neyse bekliyim ben ozaman tam gaza gelip almıştım telefonu elime:)
Öne çıkan mesajlar