Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 https://market.android.com/details?id=com.onavo.android.onavoid&feature=search_result Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 miyaw33 said: en iyi rss programı bana göre newsrob pro.Tüm resim ve yazıları telefon ekranına göre kucultuyor,okuması aynı ntvmsnbc dekı gıbı rahat oluyor.google reader uzerınden calısıyor. önce google readera kaydetmemiz mi gerekiyor bu durumda ? PCden google readere kaydedicem o ordan alıyor falan gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 gmail adresıne girip google readera kaydedıyorsun,programda rss adresı olarak kendı gmailini göstermen yetıyor.abonelıgı kaldırmak ıcın readerdan kaldırman yetıyor.Çok kullanıslı oluyor bu yontem,telefona formt atsan veya custom yuklesen bıle ayarların vs kaybolmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sabonis said: oha ya gece 12'den sabah 10'a 140mb 3g harcamışım. herhangi bir update falan da yapmamış hiçbir program... bana hangi programın ne kadar harcadığını gösteren bi app lazım, bilen var mı? tabii geçmiştekini görmem mümkün değil de, daha sonra da böyle bir şey olursa bileyim hangisi harcamış. sabonis isterden juice defender kur makıneye,ekranı kapattıgında otomatıkman net baglantısını kesmeye ayarlarsın,ekranı açtıgında topluca gunceller.Ben desirede bu sekılde kullanıyorum geceleri en fazla yuzde 5 pil kaybı oluyor,guncellemeleri falanda açtıgında yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Kötü oluyor ama o. Telefonumum ana kullanım amaçlarından biri e-mail benim. O olmazsa olmaz. Onu da öldürüyor bu program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Dediğin şeyi kurdum newsrob mu ne. Tam aradığım şey. Süpermiş, sayfa sayfa yapıyor uzun olan metinleride bu sayede ufak ekranda bile rahat rahat okuyabiliyorum. Edik: yalnız bir sorun var çok uzun metinlerin tamamını almıyor illa ki browser içinde mi açmak lazım bunları sonra ^^ Yani şöyle bişi var ilk paragrafı alıyor 5 10 cümle sonrasını illa browsera götürüyor. Tüm makaleyi neden oyle blemiyor ki ?^^ hm bir edit daha.. feed versiyona tıklayınca browserdan iyi bir şekilde getiriyormuş ekrana. İyi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Süper app. İstediğiniz widget'i lockscreen'e koymanıza yarıyor. https://market.android.com/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 facebook öldü ya kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Fiber optiklerin access pointlere baglanamiyorum sirkette. Adsl'ye baglaniyor. Dune kadar bisi yoktu ama simdi baglanmamaya baslandi. Telefonlardan kontrol ediyorum onlar baglaniyor. Nedir bu tablet in sikintisi acababa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 SeaGle said: Şimduk, bi program arıyorum. Müzik oynatıcısı olacak temelde. Ama şarkı sözü gösterme gibi bi özelliği de olacak. Winamp'da nasıl minilyric diye eklenti var mesela pcde, bunda da öyle birşey olacak. Şarkıyı dinlerken lyric akıcak senkronlanarak. Var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bu go launcher nedir yani tam anlamıyla kullanmak için neleri yüklemem gerekiyo en iyi temelar nelerdir eger sıkılırsam telefonu eski haline nasıl getiricem bi anlatıverin çaresiz kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Stock Rom'dan vazgeçip Custom rom'a yönelince klavye sıkıntım vardı. Türkçe xt9 destekleyen klavye bulmak zor oluyor. Swype kullanıyordum, fakat türkçe sözlüğü o kadar geniş değildi. Market'te Swift Key X diye bişi buldum, baya iyi. http://www.swiftkey.net/apps#1 bu arada default Gingerbread Keyboard'a Turkçe sözlük eklenebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 O klavyeyi sevmiyorum hiç. Bu en iyisi bence: https://market.android.com/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=related_apps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 uygulama ayarlarından go launcher varsayılanları sıfırla sonra home tuşuna bastığında hangisini kullanayım diye sorar oradan eskisini seçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 herangi biyerdeyken home tusuna basınca go launcher iptal olup eski görünüme dönüyo onu nasıl degiştircem?yani go launcherı varsayılan yapmak istiyoum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 default app olarak set et Go'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yaptım tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 var böyle bir program hatta çinli birisi kodlamıs,hatta muziği kendi download edıyor kaçak serverından sözleriyle beraber ve karaoke yapıyor.ama ısmını hatırlayamadım. SeaGle said: SeaGle said: Şimduk, bi program arıyorum. Müzik oynatıcısı olacak temelde. Ama şarkı sözü gösterme gibi bi özelliği de olacak. Winamp'da nasıl minilyric diye eklenti var mesela pcde, bunda da öyle birşey olacak. Şarkıyı dinlerken lyric akıcak senkronlanarak. Var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 PowerAmp lyric destekliyor. Miui'nin default gelen player'ında da var. Netten bulup ekrana veriyor + highlight ediyor sözleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Poweramp en music player Android'deki. Hatta en iyi mobile music player, tüm platformlar arasında. Onu al, var istediğin. Bu gün yeni bir update çıkarıp tüm tasarımı yenilediler, 2.0 versiyonunu çıkardılar hem. Güzel oldu daha da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bu poweramp'ı nasıl satın alırız? Türkiye'den alamıyoruz galiba. kendi sitelerinden alabiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kendi sitesinden almıştım ben marketten alabiliyor olmama rağmen. direk adamlara para gitsin araya Google sokmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 aksam alıyım. O kadar kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Şuna bak asıl Android ile müzik dinliyorsan. Müzik dinleme kalitesini direk epic levela çıkartıyor: http://forum.paticik.com/read.php?7,5963916 Bunun için market erişimi zorunlu olabilir ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 aldım poweramp'i. 8.80 TL'ye yeni arayüz güzel olmuş. hatta çok sağlam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar