Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

miyaw33 said:

en iyi rss programı bana göre newsrob pro.Tüm resim ve yazıları telefon ekranına göre kucultuyor,okuması aynı ntvmsnbc dekı gıbı rahat oluyor.google reader uzerınden calısıyor.

önce google readera kaydetmemiz mi gerekiyor bu durumda ?

PCden google readere kaydedicem o ordan alıyor falan gibi ?
Sosyal ağlarda paylaş

gmail adresıne girip google readera kaydedıyorsun,programda rss adresı olarak kendı gmailini göstermen yetıyor.abonelıgı kaldırmak ıcın readerdan kaldırman yetıyor.Çok kullanıslı oluyor bu yontem,telefona formt atsan veya custom yuklesen bıle ayarların vs kaybolmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

oha ya gece 12'den sabah 10'a 140mb 3g harcamışım. herhangi bir update falan da yapmamış hiçbir program... bana hangi programın ne kadar harcadığını gösteren bi app lazım, bilen var mı? tabii geçmiştekini görmem mümkün değil de, daha sonra da böyle bir şey olursa bileyim hangisi harcamış.

sabonis isterden juice defender kur makıneye,ekranı kapattıgında otomatıkman net baglantısını kesmeye ayarlarsın,ekranı açtıgında topluca gunceller.Ben desirede bu sekılde kullanıyorum geceleri en fazla yuzde 5 pil kaybı oluyor,guncellemeleri falanda açtıgında yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin şeyi kurdum newsrob mu ne. Tam aradığım şey. Süpermiş, sayfa sayfa yapıyor uzun olan metinleride bu sayede ufak ekranda bile rahat rahat okuyabiliyorum.

Edik: yalnız bir sorun var çok uzun metinlerin tamamını almıyor illa ki browser içinde mi açmak lazım bunları sonra ^^

Yani şöyle bişi var ilk paragrafı alıyor 5 10 cümle sonrasını illa browsera götürüyor. Tüm makaleyi neden oyle blemiyor ki ?^^

hm bir edit daha.. feed versiyona tıklayınca browserdan iyi bir şekilde getiriyormuş ekrana. İyi yani..
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Şimduk,

bi program arıyorum. Müzik oynatıcısı olacak temelde. Ama şarkı sözü gösterme gibi bi özelliği de olacak. Winamp'da nasıl minilyric diye eklenti var mesela pcde, bunda da öyle birşey olacak. Şarkıyı dinlerken lyric akıcak senkronlanarak.

Var mı ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Stock Rom'dan vazgeçip Custom rom'a yönelince klavye sıkıntım vardı. Türkçe xt9 destekleyen klavye bulmak zor oluyor.

Swype kullanıyordum, fakat türkçe sözlüğü o kadar geniş değildi.

Market'te Swift Key X diye bişi buldum, baya iyi.

http://www.swiftkey.net/apps#1

bu arada default Gingerbread Keyboard'a Turkçe sözlük eklenebiliyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

var böyle bir program hatta çinli birisi kodlamıs,hatta muziği kendi download edıyor kaçak serverından sözleriyle beraber ve karaoke yapıyor.ama ısmını hatırlayamadım.

SeaGle said:

SeaGle said:

Şimduk,

bi program arıyorum. Müzik oynatıcısı olacak temelde. Ama şarkı sözü gösterme gibi bi özelliği de olacak. Winamp'da nasıl minilyric diye eklenti var mesela pcde, bunda da öyle birşey olacak. Şarkıyı dinlerken lyric akıcak senkronlanarak.

Var mı ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Poweramp en music player Android'deki. Hatta en iyi mobile music player, tüm platformlar arasında. Onu al, var istediğin.

Bu gün yeni bir update çıkarıp tüm tasarımı yenilediler, 2.0 versiyonunu çıkardılar hem. Güzel oldu daha da.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...