Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Matama bak abi

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887

su adresten indirebilirsin brutu
google markette yok yasal bisi deil

indirince kurcaksin iste (nasil diyosan onuda anatirim)

2 tane maps 2 tane avigation ikonu cikcak
ustunde brut yazanlari kullanirsan sorunsuz kullanicaksin bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Program taşıma tüm uygulamalarda mümkün değil. Sadece taşınabilme özelliğini destekleyen uygulamaları taşıyabiliyorsunuz. Eski uygulamalar yavaş yavaş güncellemelerle bu özelliği ekliyorlar.

Brut iyi oldu, sd'ye haritayı yüklemesi de güzel bir özellik. Matama senin cihaz rootlu muydu? Değil ise Brut kuramıyorsun bildiğim.

Bir de tavsiye ettiğimiz uygulamaların adreslerini barcode'lıyalım buraya post ederken. Direk cihazdan yüklemesi kolay olsun.

Barcode oluşturmak için bu siteyi kullanabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

GE-TA said:

Program taşıma tüm uygulamalarda mümkün değil. Sadece taşınabilme özelliğini destekleyen uygulamaları taşıyabiliyorsunuz. Eski uygulamalar yavaş yavaş güncellemelerle bu özelliği ekliyorlar.

Brut iyi oldu, sd'ye haritayı yüklemesi de güzel bir özellik. Matama senin cihaz rootlu muydu? Değil ise Brut kuramıyorsun bildiğim.

Bir de tavsiye ettiğimiz uygulamaların adreslerini barcode'lıyalım buraya post ederken. Direk cihazdan yüklemesi kolay olsun.

Barcode oluşturmak için bu siteyi kullanabilirsiniz.

gerek yok roota felan
direk kurdum brut hatta brutun olayi o zaten
rootla cok daha once cikti cozumu
Sosyal ağlarda paylaş

Xda-dev sitesinden download ederken linklerin orada you must have rooted device to do it diye ibare gözüme takılmıştı. Lakin bir üstündeki uninstallation of original maps yazısına dikkat etmemişim. Orjinal harita uygulamasını kaldırmak için root'a ihtiyaç olduğunu söylüyormuş meğer.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Alfabetik olarak yazayım

Alchemy - oyun, 4 elementten yola çıkarak maddeler üretiyorsun 300 tane var ben daha 40lara gelebildim, mühendisler kimyacılar bayılır buna.

Aldiko - Ebook kütüphanesi, bu tarz uygulamalar arasında en methedileni

Andexplorer - Aletteki herşeyi aramak için işte

Androzip - Zip rar açabiliyormuş yükleyince denemedim daha

Dolphin Browser HD - Tab, Gesture gibi şeyleri destekliyor pek maharetli

Foursquare - İnsanı M. Serdar Kuzuluoğlu'na dönüştürme app'i, olduğun lokasyonu twitterdan ya da faceden fln paylaşmaca

Fxcamera, vinyet, polaroid, sepia, tadında efektler katıyor fotoğraflara

Gazeteler, işte gazeteleri bir yerde toplamış hızlıca linklenmek için

Google Goggles - Misal müzedesin resme boş boş bakıyorsun info yok yeterince çekiyorsun fotoğrafını, google sana ilgili linkleri buluyor, ya da garip bi içecek var markette çekiyorsun şişeyi buluyor ne bu gibi. %100 tuttururamayabilir.

Handcent SMS bir kişiyle olan tüm msjlarınızı msn misali tek pencerede topluyor, kişini fotoğrafı vs gözükebiliyor

TweetCaster, en iyi twetter app'i tweeter'ın orj'inden iyi

imdb, adı üstünde

msn droid, daha az kota yiyen kişilerin fotolarını yüklemeyen, msn talk da daha güzel bi msn fotolu fln

Note Everything - ister text, ister voice, ister çizim herşeyi not alabilen güzel bi program

opera mini, ayaraları sayesinde en az kota yiyen browser olabilme özelliği var, fotoları aç açma ya da düşük kalitede yükle vs gibi.

Shopsavvy - barkod okuma programı

Zedge - Wallpaper, ringtone bulma şeysi

HTC Desire'dan sevgilerle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Nokia kullanıyordum önceden, profiller vardı. Genel, sessiz, düşük sesli, yüksek sesli, titreşim vb. Buna benzer bir profil programı önerebilecek var mı? Widget olsun, o anda neyin seçili olduğunu görebiliyim, istediğimde kolayca değiştirebiliyim istiyorum. Wi-fi, gps vb. ayarlar yapmasına gerek yok. Sadece ses seviyesini-titreşimi ayarlasa yeter. Varmı böyle bir şey bilgisi olan? 2 tane buldum da beğenmedim ikisini de...
Sosyal ağlarda paylaş

an itibari ile ben de android kullanıyorum galaxy s aldım çok memnunum. fakat stock yazılımı 2.1 root vesaire etmeden froyo gelsin diye bekliyorum öyle 1 aya kadar çıkıyormuş SGS için.
İçerik olarak sadece samsungp android apps ve slideme mevcut baya da bişiler var . Buralardan ulaşabileceğim başarılı uygulamalar gelen varsa aklına memnun olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dolphin ve Opera karşılaştırdım. Opera'da download edip öyle izlettiği videolar Dolphin ile direk izleniyor (izlerken yükleniyor video). Opera'da link'leri farklı tab'de açabilirken Dolphin'de bunu yapamadım. Onun dışında çok bir fark göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, 2.1 kullanıyorum. Galaxy S var, önceden yazmıştım görmüşsündür belki. Resmi olarak 2.2 çıkmadan yükseltmeyi düşünmüyorum şimdilik.

Bu arada ScreenShot almak için program bilen var mı? (Herhangi bir rom vs. kullanmadan) Kullandığım programlardan kısa kısa bahsetmek istiyorum bi ara..

Kitapları okumak için hangi programı kullanıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...