matama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 navigasyon bende calismiyor sadece nasil gidilecegini haritada soyluyor ama yolda saga don sola den demiyor o olay varmi ki turkiyede brut ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Matama bak abi http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887 su adresten indirebilirsin brutu google markette yok yasal bisi deil indirince kurcaksin iste (nasil diyosan onuda anatirim) 2 tane maps 2 tane avigation ikonu cikcak ustunde brut yazanlari kullanirsan sorunsuz kullanicaksin bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 okkedir bakiyorum birde bu 2.2 ile sd card a kurulabiliyor dendi ama hersey hala kendini ana hafizaya kuruyo yer kalmiyo nasil applicationlari ozel olarak sd ye kuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 onu bilmiyorum hic kurmadim hatta arka kapak nasil aciliyo onuda tam cozemedim aasfasfd internal hafizasi ne kadar nexusun? bende 4gb sd card varmis yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 czdum bu arada matama enuyu ac setting application manage application tasimak istedigin applikasyona tikla move to sd card yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Program taşıma tüm uygulamalarda mümkün değil. Sadece taşınabilme özelliğini destekleyen uygulamaları taşıyabiliyorsunuz. Eski uygulamalar yavaş yavaş güncellemelerle bu özelliği ekliyorlar. Brut iyi oldu, sd'ye haritayı yüklemesi de güzel bir özellik. Matama senin cihaz rootlu muydu? Değil ise Brut kuramıyorsun bildiğim. Bir de tavsiye ettiğimiz uygulamaların adreslerini barcode'lıyalım buraya post ederken. Direk cihazdan yüklemesi kolay olsun. Barcode oluşturmak için bu siteyi kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Saol bonepart yok rootlu degil ama brut kuruluyo Onun disinda baska bir taneyi rootladim geri aldim falan bayag ogrendim o isleri yardim gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 GE-TA said: Program taşıma tüm uygulamalarda mümkün değil. Sadece taşınabilme özelliğini destekleyen uygulamaları taşıyabiliyorsunuz. Eski uygulamalar yavaş yavaş güncellemelerle bu özelliği ekliyorlar. Brut iyi oldu, sd'ye haritayı yüklemesi de güzel bir özellik. Matama senin cihaz rootlu muydu? Değil ise Brut kuramıyorsun bildiğim. Bir de tavsiye ettiğimiz uygulamaların adreslerini barcode'lıyalım buraya post ederken. Direk cihazdan yüklemesi kolay olsun. Barcode oluşturmak için bu siteyi kullanabilirsiniz. gerek yok roota felan direk kurdum brut hatta brutun olayi o zaten rootla cok daha once cikti cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Xda-dev sitesinden download ederken linklerin orada you must have rooted device to do it diye ibare gözüme takılmıştı. Lakin bir üstündeki uninstallation of original maps yazısına dikkat etmemişim. Orjinal harita uygulamasını kaldırmak için root'a ihtiyaç olduğunu söylüyormuş meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 voice command lere kendi kayıt ettiğimiz aramaları/komutları girebiliyor muyuz? ya da varmı öle bi app? arayacağım adı bir john, michael falan olsa neyse sorun çıkmayacak ama bir cüneyt, bir cemil bile sorun çıkartıyor. alet ingilizce okuyunca bu isimleri.. komik oluyor gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 open recovery falan deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Alfabetik olarak yazayım Alchemy - oyun, 4 elementten yola çıkarak maddeler üretiyorsun 300 tane var ben daha 40lara gelebildim, mühendisler kimyacılar bayılır buna. Aldiko - Ebook kütüphanesi, bu tarz uygulamalar arasında en methedileni Andexplorer - Aletteki herşeyi aramak için işte Androzip - Zip rar açabiliyormuş yükleyince denemedim daha Dolphin Browser HD - Tab, Gesture gibi şeyleri destekliyor pek maharetli Foursquare - İnsanı M. Serdar Kuzuluoğlu'na dönüştürme app'i, olduğun lokasyonu twitterdan ya da faceden fln paylaşmaca Fxcamera, vinyet, polaroid, sepia, tadında efektler katıyor fotoğraflara Gazeteler, işte gazeteleri bir yerde toplamış hızlıca linklenmek için Google Goggles - Misal müzedesin resme boş boş bakıyorsun info yok yeterince çekiyorsun fotoğrafını, google sana ilgili linkleri buluyor, ya da garip bi içecek var markette çekiyorsun şişeyi buluyor ne bu gibi. %100 tuttururamayabilir. Handcent SMS bir kişiyle olan tüm msjlarınızı msn misali tek pencerede topluyor, kişini fotoğrafı vs gözükebiliyor TweetCaster, en iyi twetter app'i tweeter'ın orj'inden iyi imdb, adı üstünde msn droid, daha az kota yiyen kişilerin fotolarını yüklemeyen, msn talk da daha güzel bi msn fotolu fln Note Everything - ister text, ister voice, ister çizim herşeyi not alabilen güzel bi program opera mini, ayaraları sayesinde en az kota yiyen browser olabilme özelliği var, fotoları aç açma ya da düşük kalitede yükle vs gibi. Shopsavvy - barkod okuma programı Zedge - Wallpaper, ringtone bulma şeysi HTC Desire'dan sevgilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Nokia kullanıyordum önceden, profiller vardı. Genel, sessiz, düşük sesli, yüksek sesli, titreşim vb. Buna benzer bir profil programı önerebilecek var mı? Widget olsun, o anda neyin seçili olduğunu görebiliyim, istediğimde kolayca değiştirebiliyim istiyorum. Wi-fi, gps vb. ayarlar yapmasına gerek yok. Sadece ses seviyesini-titreşimi ayarlasa yeter. Varmı böyle bir şey bilgisi olan? 2 tane buldum da beğenmedim ikisini de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 foto olarak camera360'ı deneyin. benim en beğendiğim o oldu doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Camera360'ı ben de beğendim. Arayüzü güzel, kullanımı kolay.. FxCamera'yı çok yerde duydum ama pek beğenmedim açıkçası. Ama efektsiz fotoğraflar için orjinal kamerayı kullanmak en iyisi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Offline çalışan GPS Navigator kullanan var mı? NDrive veya Sygic olduğunu duydum ama var mı önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 an itibari ile ben de android kullanıyorum galaxy s aldım çok memnunum. fakat stock yazılımı 2.1 root vesaire etmeden froyo gelsin diye bekliyorum öyle 1 aya kadar çıkıyormuş SGS için. İçerik olarak sadece samsungp android apps ve slideme mevcut baya da bişiler var . Buralardan ulaşabileceğim başarılı uygulamalar gelen varsa aklına memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 push notification la calisan herhangi bir Instant messenger programi var mi? sirf bu push davasi yuzunden sogudum guzelim androidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 E-buddy kullanıyorum ben , gayet başarılı . istersen 15 dakikaya kadar delay koyabiliyor veya anında alabiliyorsun msgları. An itibari ile facebook da eklemişler aynı anda hem msn hem gtalk hem facebook vs aktif edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Palringo da gayet iyi, her platform için uygulaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Sizce en iyi browser hangisi arkadaşlar ? Sanki stock browser hepsinden iyi gibi , hatta foroy ile kullanan varsa çok daha iyi , ne diyorsunuz? Opera , Firefox , Dolphin fln denedim ama çok da sarmadı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Dolphin ve Opera karşılaştırdım. Opera'da download edip öyle izlettiği videolar Dolphin ile direk izleniyor (izlerken yükleniyor video). Opera'da link'leri farklı tab'de açabilirken Dolphin'de bunu yapamadım. Onun dışında çok bir fark göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 2.2 ile mi kullanıyosun cihazını Xaty ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Hayır, 2.1 kullanıyorum. Galaxy S var, önceden yazmıştım görmüşsündür belki. Resmi olarak 2.2 çıkmadan yükseltmeyi düşünmüyorum şimdilik. Bu arada ScreenShot almak için program bilen var mı? (Herhangi bir rom vs. kullanmadan) Kullandığım programlardan kısa kısa bahsetmek istiyorum bi ara.. Kitapları okumak için hangi programı kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 rootsuz sc almak yok bildiğim kadarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar