Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ac fark edebilecegi bi iki pence o bulryolunu cikar[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 cıktı gıbısı olurmu ya ya cıkmıstır yada cıkmamıstır[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bu aralar amma çok yarasa giriyor evlere. dün gece bi arkadaşım aradı telaşla. hayrola fln diye sordum yarasa girmiş bunun odasından içerilere kaçmış. ben bi öneride bulunamadım gerçi ama camları açmış ve üzerine doğru gitmiş, hayvan can havliyle kaçmış.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ya saçmalamayın ya yazık hayvana çok olağanüstü bi yaratık o vampir neslinden ve türünün son örneği.. öldürmeyin caniler ben gelir alırım onu canım.. hanginiz gece görüp baş aşağı asılarak yaşayabilirsiniz ki): dans edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 benim başıma gelmişti şilede arkadasların yazlıktaydık kafamın üstünden felan uçtu bizde bir yere konmasını bekledik öldürdük makarnanın içine düştü sonra ateşe attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bu hayvanın adı "yalasa" olsa ne güzel olurdu topic'in adı "Evde YALASA" :lol: :lol:[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 benim evime yarasa girse gelip iki dakkada bir buraya yazı yazmak yerine önce atardım dışarı sonra yazarım.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: LvL_Sabo, 14 Ağustos 2004 04:15 tarihinde demiş ki: benim evime yarasa girse gelip iki dakkada bir buraya yazı yazmak yerine önce atardım dışarı sonra yazarım. +7532[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 vapirdir belki sarımsak kullan :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 İstavroz çıkar veya benim gibi 2 rekat namaz kıl :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Al eline sev sonra monitörün üstüne falan koy resim çek ne biliyim sora bırak o sokak lambasına çarpar yakında.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Kafana teniz raketi kabını geçir, eline tenis raketini al ve muziği sonuna kadar açıp "Ardeth The Bat Slayer" ol.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 abi tamelesek daha mantıklı değil mi? hatta skillerini geliştirmek için kedilere saldırtırız..[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: fizban, 14 Ağustos 2004 09:39 tarihinde demiş ki: malcolm in the middle benimde aklıma bu geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar