Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Ghost Writer

MeSh

Öne çıkan mesajlar

Ewan Mcgregor'un başrolünü oynadığı Roman Polanski filmi..

Filmi izlerken olaylardan, kişilerden ve yaşananlardan tamamen alakasız birisinin gözünden 'lanet olsun dostum burada neler oluyor?' sorusunun cevabını bulmaya çalışıyoruz. Bolca kara mizah, bir kaç şok edici sahne ile birlikte aslında ağır ama garip bir şekilde sürükleyici bir film.

Herkes bu filme bayılacak garantisi veremem ama tavsiye etmek bedavaymış.

IMDb
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel film sonuda bence gayet güzeldi,kitabından haberim yoktu sonunu yazmışlar ciddi hoşuma gitti

"This puts me in something of a dilemma, as you may appreciate, now that we reach the final paragraph. Am I supposed to be pleased that you are reading this, or not? Pleased, of course, to speak at last in MY OWN VOICE. Disappointed, obviously, that it probably means I'M DEAD. But then, as my mother used to say, I'm afraid in this life you just can't have everything."

Sosyal ağlarda paylaş

konu zayıf, tempo düşük ve film uzun. fazla görünmüyor ama pierce abi güzel oynuyor. bu adam film işini neden fazla ciddiye almıyor anlamadım. çok uzun aralarla film çekiyor hep.

helalinden 7si var filmin. yönetmeni sapık falan ama işi biliyor bariz.

benim açımdan anlaşılmayan 2 nokta var yalnız.

lang'in asistanı "başlangıçlar" diyip ghosta yem mi attı, asıl gerçeği bilip bilmediğini anlamak için?

kitap, taslaktaki şekliyle mi yayınlandı?

Sosyal ağlarda paylaş

spoiler

kitap büyük ihtimal o şekilde yayınlamadı çünkü ghost taslaklarla beraber kokteylden çıktı. hediye olarak asistana geri vermedi. ayrıca olayı çözerken taslaklarda çoğu başlangıcın üzerine çarpı atılmıştı.

asistanın 'bence' haberi yoktu.." beginnings" diye çok vurgu yaptı ama daha sonra profesörü tanıtma şekli çok sadeydi.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...