Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STDK : Galatasaray - Fenerbahçe 21.07.2010 @ 21.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilki tamam sarı kartlık çekme var da, o 2. sarı ne ya hakkaten? Anında attı ayıp yahu. Hazırlık bi de.

Maçın tadı da kalmadı şimdi. Yenince "10 kişiydik" olacak, hele bi de kazara yenilirsek "10 kişi yendik" ooy oy dertsiz başa dert.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Yenince "10 kişiydik" olacak, hele bi de kazara yenilirsek "10 kişi yendik" ooy oy dertsiz başa dert.

hahah bu olay hakkaten her takım taraftarlarının korkulu ruyası. ozellikle bolda aldığım kısım.
Mesaj tarihi:
Ya yok oldum olası nefret ediyorum bu futbolcu şımarıklıklarından,nasıl olsa hazırlık maçı kart göstermiyorlar diye bi rahatlık falan. Adam gibi top oyna işte işleri güçleri pislik yapmak başka bişey değil.
p.s. Fenerbahçe için değil genel futbolcu psikolojisi =))
Mesaj tarihi:
maç anlamsız falanda iki klüpte iyi bir gelir elde ediyor şaka maka. en büyük amaç oydu zaten.

kırmızı kart ise selçuk ve büyük çoğunluğunun aynı mentaliteye sahip olduğu türk futbolcusunun dangalaklığından başka birşey değil.

hakeme çelme takmak nedir ya maçın başında, ahah pozisyon aklıma geldikçe gülüyorum hala. işin daha komik tarafı hakemin o çelmeden sonra resmen dengesi bozuldu, yediremedi kendisine heralde ota boka kart çıkarıyor herif ahah. tam bir fiyasko
  • Yeni Oluştur...