poopla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bu köy takımıda sıktı artık, her sene her sene, dimi yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gençler gece çekiliş var yarın şanslı üyeleri açıklarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gsliler kendi otobüslerini taşlamış. hazırlık maçı ayıptır ya. hırs yapan kim acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 o taşlama olayı ayıp cidden ya. hani çok önemli maçta bile yapmaması gerekiyor taraftarların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Hazırlık maçı ama bu kart göstermeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 barbu said: o taşlama olayı ayıp cidden ya. hani çok önemli maçta bile yapmaması gerekiyor taraftarların. şu taraf olması gereken adamların hain olarak takımına ihanet etmesi ve buna rağmen taraftar olarak anılması da ayrı bir komedi tabii.. yahu daha taşlar yerine oturmamış, fol yok yumurta yok adam olay çıkartıyor. ne için? hiç.. keyfi öle istemiş beyzadelerin.. sorsan takımını çok sever.. en başta o gider takımına zarar verir.. bunlar takımının tarafını tutan, destekçiler değil ki.. çapulcu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Takım otobüsü taşlayan, stadı yakan, koltukları kırıp sahaya atan, futbolcuyu t.direktörü yumruklamaya çalışan, stadda adam öldüren, tribünden adam atan, kısaca işi şiddete döken her türlü dingile verilecek her cezayı onaylıyorum takım farketmeksizin. Ne pis ne leş hayvan topluluğudur bu. En ufak bir su şişesi atanı dahi ömür boyu her türlü sportif karşılaşmayı izlemekten men etmek gerekiyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Hehe sabri gene yapcagini yapmis :D Bir taraftarin bogazini sikip "yeter ulan sizinle mi ugrasacagiz" demis :) Fenerli biri 6-0 isareti mi ne yapmis bizim oyuncular da ona el kol yaparken galatasarayli taraftar denen kekolar uzerine alinmis 200 kisi otobusun onunu kesmis bira sisesi tas atmis olay ondan cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kesin öyle olmuştur yahu tabi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ekşi sözlükte okuyorumda, galatasaraylı arkadaşlar pek hoşnut değilmiş ntv nin bu görüntüleri vermesinde, hayır anlamıyorum niye doğru değildir ayıptır sorması ? biz yapınca cık cık cık vah vah vah türk futbolu yerlerde vs. onlar yapınca aaa bu yayınlanır mı ama ayıp yani, kaptan taraftar mahremiyeti var burda cık cık cık. sözüm burdaki kimseyi değil, sadece onlara, ekşi sözlükte yazamadığım için buraya yazmak istedim düşüncelerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Red said: gol güzeldi hani ordan 100 kere vursa kaleye tutmaz diyoruzya karşıdaki galatsaray olunca ordan 100 kere vursa 100 üde gol olurdu :) yapma abi, gören de selçuktan vedersondan falan bahsediyosun sanıcak. ordan o golü atmasına şaşırmayacağım takımdaki belki de tek kişi andre santos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 nasıl bi ezeli rekabet lan bu hep fener ezerken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ya yenildik,pozisyonumuz pek yok belki 10 kişilik takıma karşı ama bilmiyorum,ben sevdim ya takımı 2.yarı,presini,pas yapmasını,topa hakim olmasını sevdim,herkes çok kötü oynadık diyor ama,bana bu takım olcak gibi geliyor ama orta saha ya Sarp'ın yerine bir adam lazım,bir de belki forvet,çünkü Baros'suz bu takım zor gol atıyor.. Artı,Arda mükemmele yakın oynadı,takım ne zaman zor durumdaysa,hep sorumluluk aldı,çok olgun oynadı gözümde,itiraz yoktu,o klasik FB maçlarındaki gerginliği yoktu Arda'nın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 emre yapınca rerö arda yapınca yapmayın kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 taraftar doven futbolcu yeni moda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Rewendor said: Takım otobüsü taşlayan, stadı yakan, koltukları kırıp sahaya atan, futbolcuyu t.direktörü yumruklamaya çalışan, stadda adam öldüren, tribünden adam atan, kısaca işi şiddete döken her türlü dingile verilecek her cezayı onaylıyorum takım farketmeksizin. Ne pis ne leş hayvan topluluğudur bu. En ufak bir su şişesi atanı dahi ömür boyu her türlü sportif karşılaşmayı izlemekten men etmek gerekiyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 maç sonrası olay sanırım futbolculardan imza isteyen taraftarlar ve ters karsılık alınması sonrası cıkmıs gibi. fb-gs li taraftarlar bekliyo karısık asagıda. ben de daha bitirmedim videoyu da koyim buraya. facebook linki bu arada. biri paylasmıs youtube da bulamadım. kusura bakmayın http://www.facebook.com/video/video.php?v=1304358860608 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 melisler açmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 6.30dan sonra işler karışıyor. "sabri valla doüş ediyo haa" hahahah. abi bu adam nasıl bir adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ardada varmiş işin içinde http://www.milliyet.com.tr/arda-ya-hic-yakismadi/spor/sondakika/22.07.2010/1266803/default.htm?ref=facebookmypage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Allah'ın almancılarıyla uğraşıyolar işte. Acaba nil de gitmiş midir maça ya adfhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://media1.ntvspor.net//C/I/51/arda710_O0DLR.jpg AHAHAHAHAHA http://video.ntvmsnbc.com/derbi-sonrasi-kavga.html HAHAHAHAHA nası futbol takımı oyuncuları bu be asdsadsda asdhasdhadshads gokhan zan'ın tip muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 o kalabalıkta gökhanı nerden gördün abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 e yuh bu ne sinir bu nasıl bir takım bu hırsla nası uyuyabiliyorlar anlamıs degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar