unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Sezonun ilk derbisinin konusu açılmamış, bence hazırlık maçı olsa da konusu açılmaya değer bir maç.. Sabahtan beri televizyonlarda dostluk maçı olmasına rağmen bu maçın kritiği yapılıyor. 365.Randevuymuş TRT-HD yayınlayacakmış Aynı zamanda D-SMART biz yayınlicaz diye reklam yapıyor kadrolar hazırlık maçı olduğundan hiç belli değil.. gibi bilgiler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sallarız 4 5 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 trt vericekmi yani şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Llama said: trt vericekmi yani şimdi ben de bunu merak ediyorum TRT1'de Bursa - B.Dortmund maçı var 20.30 da sanmıyorum vereceğini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Maç: Galatasaray – Fenerbahçe Stadyum: Borussia Park Tarih / Saat: 21.07.2010 / 21.00 Yayın: D-Smart / TRT HD Hakemler: Thorsten Kinhöfer, Mark Borsch, Kai Voss Maç Futbol-Smart'ta olacakmış + TRT HD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 maç 0-0 filan biter gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ntvspor'un bi tane sitesi internetten yayınlicakmıs maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Fener alır :D ama ilerde Cana'yı kaptan yaparlarsa onun liderliğiyle ve vereceği gazla yenebiliriz belki feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 unK said: TRT1'de Bursa - B.Dortmund maçı var 20.30 da sanmıyorum vereceğini.. başladı ki o maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 5-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 TRT'nin yayın akışına baktım, normal trt'de göstermiyor. HD'ye özel. Vergilerimizle varlığını sürdüren, parasını cebimizden karşıladığımız, karşılığında bize hizmeti bir lütuf değil zorunlu bir borç olan televizyonun yaptığına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Şifresiz izleyebileceğimiz bir yer yok galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 vlc player kullanarak trt hd izleyebilirsiniz. rew'den izin çıkarsa paylaşırım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Masquerade said: vlc player kullanarak trt hd izleyebilirsiniz. rew'den izin çıkarsa paylaşırım. :P bana paylaş piliz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Rewendor said: TRT'nin yayın akışına baktım, normal trt'de göstermiyor. HD'ye özel. Vergilerimizle varlığını sürdüren, parasını cebimizden karşıladığımız, karşılığında bize hizmeti bir lütuf değil zorunlu bir borç olan televizyonun yaptığına bak. oha ya kar amaçlı yayın yapamazlar bizim paramızla bize lolo ha, ama iyice azıttılar bu ince bıyıklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ya bu ntvspor ne garip benimsemiş bu maçı hazırlık maçı la bu alt üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 TRT'nin sitesinde tüm kanallarının streaming yayını var HD dahil, maçı yayınlarlar mı bilmem ama haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 şu an çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ulan öm yerine alıntı yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 MrLevie said: ulan öm yerine alıntı yapmışız. aynen ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fb ilk 11i: Volkan Demirel, Bekir, Bilica, İlhan, Santos, Selçuk, Baroni, Stoch, Kazım Alex, G.Ünal. savunma evlere şenlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Solda da caner oynasaydı keşke :) başladı mı maç? İzleyemiyoruz bari skor takip edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Footbo.com'dan legal olarak ücretsiz izlenebiliyor. VLC muhabbetini de anlatırsa birisi sevinirim. Daha net görüntü olsa fena olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 3 tane biz atarız 1 tane selçuk atar 3-1 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar