tunch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 http://merhabafatma.blogspot.com/ blog tadında itirafname buyrunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bence seviyorsan git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 baska ne vardi bu durumda söylenen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fatma bu çocuğu duy! bak seni seviyor. bu yaşta(?) hala platonik ise gerçekten seni seviyor lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 başarılı yaa helal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Tunca bu sen misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bi cola turka içer miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Hala Fatma diye güzel kız var mı lan memlekette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ahahah çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 akşam yine buluşucaz , yine salaklaşıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bende bi tek ben salaklaşıyorum sanıyordum.benimde böyle yanında salaklaştıgım bi tip var masaya oturanada kadar kafamda 40 tane tilki dolasıyor.karşısına oturunca mala baglıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 tunch said: akşam yine buluşucaz , yine salaklaşıcam :) abovvv acilmadin mi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ne gerek var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 psikopat mısınız abi, böyle haberi olmadan arkasından fanteziler falan. niye salaklaşıyorsun ki anlamadım? Beğeniyosan tut al kızı kolundan, sonrasında kendiliğinden gelişir zaten herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abi yalnız bu kadar büyütmüşsün, ne kadar doğru ki hacı Gerçi ben böyle iyiyim diyosan bi şey diyemem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 valla şu aralar açılmamın pozitif bi sonuç doğurucağını sanmıyorum , içimde bulunduğum dönemsel sorunlar sebebiyle o yüzden bekleyip , bekleme sürecini en az hasarla atlatmak gerekiyor. zaten sürekli yurtdışına çıktığı için çok da zorlanmıyorum açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Lise melankolisi gördüm baya.. Sevdiğin Fatma ile konuştuğun Fatma aynı kişi değil bu arada, aşırı büyütüp saplantı haline getirmişsin durumu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ah tabi ki aynı değil. bir imaj var sonuçta kafada oluşturulup peşinden koşulan. ama o imajı oluşturucan veriler de önemli veriler, ve yanlış değiller. sonuçta şu yazdıklarımın olduğu/olucağı herhangi bir kadının bile , "mükemmel imaj"ı zedeliycek bir çok çiziği vardır , zaten iki insanın birleşip "hadi marsa gidelim" demesine engel bişey kalmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 adam memnun halinden işte elleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 gönderdim blogu , okur artık bugün yarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 gzgzgzgzgzgz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sevdiğin kıza sevdiğini söyleyemiyorsan bırak erkekliğini masanın üzerine olsun bitsin. korkak olmanın gereği yok, aşk cesaret işi. ki neticede göndermişsin blogu. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Theridone said: bırak erkekliğini masanın üzerine olsun bitsin. şu tam olarak nasıl gerçekleştiriliyor merak ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 mecaz dostum, mecaz... :( sen fizikçi adamsın, edebiyat garip azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar