matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Hp laptopla basima gelenlerden sonra boyle bir site actim isim internet reklamciligi acaba gaza gelip boyle her yerde reklamini yapsammi yoksa pasa pasa yeni pil mi alsam reklam bana 500 dolardan fazlaya patlar pil 80$ falan ama agirima gitti yaptiklari hirsizlik sitede cumle dusuklukleri hatalar falan olabilir duzelticem bakin bi
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 pilin garanti kapsamında olmadığını bilmiyomuydun sen. yazıyomuydu öyle bişey
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dava açmasınlar da sana, iftira atıyo falan diyip
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sen hatalısın en başta hp alarak. su anda samsung kullanıom bundan once hp pavillion vardı gayet ortalama bi laptop olarak. resmen soğuk kış gecelerinde kaloriferleri kapatıp laptopla ısınıyodum. HP ALMAYIN ALDIRMAYIN
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oyle birsey yok elimde pil garanti kapsaminda degildir falan diye zaten telefondada pilde donanimsal bir problem yok o yuzden degistirmiyoruz sadece omru bitmis diyor(nasil bir mantik?? )
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fede said: pilin garanti kapsamında olmadığını bilmiyomuydun sen. yazıyomuydu öyle bişey birde sattigin herseyin garanti kapsaminda olmasi zorunlu yok oyle birsey bu garantili bu garantisiz diye.
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hp int.'i falan ara. Çoğu zaman int. ofisi aramak anında çözüm getiriyor.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 neden zorunlu. garantili olunca daha pahalı olur, garantisiz daha ucuz olur ona göre alırsın
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ok bu guzel fikir bunuda deniyecegim yarin ShadowFax said: hp int.'i falan ara. Çoğu zaman int. ofisi aramak anında çözüm getiriyor.
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 turkiyede kanunlar sattigin her urunde 2 sene garanti zorunlulugu veriyor kaldiki ben bayag yuksek ucret odedim sirket odedigi icin hersey dahilinden aldik. fede said: neden zorunlu. garantili olunca daha pahalı olur, garantisiz daha ucuz olur ona göre alırsın
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 senin ferarin yokmuydu ya 80$ naapcan, zengin bole zengin oluyo yalan dünya sfdsdf
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hakkini aramakla ne alakasi var bilemedim bir firmanin seni dolandirmasi ve muhtemelen benim gibi diger laptop sahiplerini dolandirmasi normal birsey mi? hersey para degil
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi ara hp yi, durumu anlat bakın ben böyle de bi site yaptım, pili ücretsiz değiştiriseniz siteyi kapatırım yoksa tüm basına, ve tüketici haklarına bildirimde bulunacam de %100 değiştirirler mümkün değil değiştirmemeleri.. sıkar kısacası
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 keşke vaio Z serisi alsaymışsın. müdürüme aldırdım ben de çok iyi alet.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Coder said: abi ara hp yi, durumu anlat bakın ben böyle de bi site yaptım, pili ücretsiz değiştiriseniz siteyi kapatırım yoksa tüm basına, ve tüketici haklarına bildirimde bulunacam de %100 değiştirirler mümkün değil değiştirmemeleri.. sıkar kısacası dava edip "satış sistemini basına sızdırdığı" için ceza vermeleri de mümkün.
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ahsdhasd abi siteyi yapar yayınlarsın gerisi onlara kalmış. yok site yaptım pilimi değiştirmezseniz yayınlarım dersen adamlar da sana dava açar şantaj yapıyor diye.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Siteyi çok estetik yapmışsın. Fotoyu görünce elitebook alasım geldi. 8-)
Uzunkulak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hakkını arayan tüketici kadar sevdiğim ikinci bir şey yok.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hp en nefret ettiğim marka sanırım. mail süpermiş bu arada ahahah [email protected]
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dolandirildim.com parked oğuz, olmamış...
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 HP owns. ne lan öle japon kore markaları kullanıyonuz hard working americanların yaptığı notebooklar varken
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yazıcı firmasından laptop alırsanız olacağı budur
Öne çıkan mesajlar