sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 teşekkürler bütün yanıtlar için. çoğunlukta sendit'e karşı bir negatif hava sezdim, kıllandım. iptal emri verdim sendit'e. böyle yazıyor şu anda: Awaiting Stock Pick Processing Cancellation bakalım iptal edemedik yolladık karambole getirdik sizi derlerse de, artık elime gelen ikinciyi aldığım paraya satarım, aral'ı baltalarım =) bekle beni shopto. veriyorum buradan siparişi madem öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 http://www.g2play.net/store/Starcraft-2-Digital-Download.html 84 lira burda sadece key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 shopto'dan peki signed for ile not signed for'un ne farkı var acaba? gerçi arada 2.5 euro var, signed for almak lazım diyor içimden bir his. shopto inşallah 27'sinde gönderir. ayrıca masq, iş yerine göndertmek daha mantıklı kesinlikle evet. yine teşekkürler pozitif, negatif bütün yanıtlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Shopto da normal 43 Euro + 6 euro shipping. Verdim bende pre-order'ı. Bugüne kadar bayağı oyun aldım shoptodan max 14 güne geldi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 progamer said: Shopto da normal 43 Euro + 6 euro shipping. Verdim bende pre-order'ı. Bugüne kadar bayağı oyun aldım shoptodan max 14 güne geldi hepsi. ya beyler euro üstünden almayın diye yazdık boşa gitti heralde, pound üstünde yapın alış-verişlerinizi daha ucuza geliyor (5-6tl 'ye kadar hemde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sabonis said: shopto'dan peki signed for ile not signed for'un ne farkı var acaba? gerçi arada 2.5 euro var, signed for almak lazım diyor içimden bir his. shopto inşallah 27'sinde gönderir. ayrıca masq, iş yerine göndertmek daha mantıklı kesinlikle evet. yine teşekkürler pozitif, negatif bütün yanıtlar için signed for = takipli kargo kargonu royal mail , türkiye'ye giriş yaptıktan sonra ptt sitesinden nerde olduğunu takip edebilirsin, ayrıca postacı sana imza attırıp ürünü teslim etmek zorunda . not signed for = takipsiz kargo , postacı ister sana getirir kapına ister salla atar keyfine kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 erenköy d&r ve bayrampaşa saturn mağzalarını aradım CE ayırtmak için, ikisi de ayırmıyo gelen kapar diyo. etiler teknosa ise bizde satışa sunulmayacak yanlış bilgi almışsınız dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 8 pound indirim kuponum vardı 31 pound'a geldi bana. 72 lira mı ne ediyor, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Phyx said: http://www.g2play.net/store/Starcraft-2-Digital-Download.html 84 lira burda sadece key buda sakat yandan bonus veriyolar sonra odeme yok diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 g2play e hiç güvenmeyin, çok defa key yanlış ya da kullanıyor hatası alıp değiştirmeye kastı burda birçok kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bana yanlsı gonderdi düzelttide eninde sonudan alırım keyimi ondan süphem yok ama 1 hafta gecikirse sinir bozucu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hotcdkey.com sitesi var bide, ben ordan aldım bikaç kez sorun olmuyor, bi uzakdoğulu hatun arıyor işte soruyor falan paypallı mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 140 nedir arkadaş aahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gamersloot da 56 dolar diyor, buraya mı baksak ne ? preorder verseydik 47 e geliyomuş tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 adam derim us order etmeyinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 us de var eu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 shopto'dan şaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 shopto da ilk kez alışveriş yaparken kartın çıktığı adrese yolluyor, bende yeni taşınan biri oalrak eski adres mi kayıtlı yeni mi kayıtlı bilmiyorum, sipariş veremiyorum hiç, senditte takılı kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Behlul said: shopto da ilk kez alışveriş yaparken kartın çıktığı adrese yolluyor, bende yeni taşınan biri oalrak eski adres mi kayıtlı yeni mi kayıtlı bilmiyorum, sipariş veremiyorum hiç, senditte takılı kaldım eş dost'tan rica et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 resmen inanamıyorum size. verin 60$ indirin işte paşa paşa. çıkış günü en az 1 milyon kişi abanır dl'e blizz downloaderda 1 milyar k görürüz şerefsizim, 20 dakikada biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Şimdiden indirebiliyorsun, indirin beklesin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 patlak şu an dl siteleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 RS'den indirin işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Kutu önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 60 dolarmıki dijital dl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar