Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mavishop:sc2 140/CE edition 200,iyi oturmalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teşekkürler bütün yanıtlar için. çoğunlukta sendit'e karşı bir negatif hava sezdim, kıllandım. iptal emri verdim sendit'e. böyle yazıyor şu anda:

Awaiting Stock Pick
Processing Cancellation

bakalım iptal edemedik yolladık karambole getirdik sizi derlerse de, artık elime gelen ikinciyi aldığım paraya satarım, aral'ı baltalarım =)

bekle beni shopto. veriyorum buradan siparişi madem öyle.
Mesaj tarihi:
shopto'dan peki signed for ile not signed for'un ne farkı var acaba? gerçi arada 2.5 euro var, signed for almak lazım diyor içimden bir his.

shopto inşallah 27'sinde gönderir.

ayrıca masq, iş yerine göndertmek daha mantıklı kesinlikle evet.

yine teşekkürler pozitif, negatif bütün yanıtlar için
Mesaj tarihi:
progamer said:

Shopto da normal 43 Euro + 6 euro shipping. Verdim bende pre-order'ı.

Bugüne kadar bayağı oyun aldım shoptodan max 14 güne geldi hepsi.

ya beyler euro üstünden almayın diye yazdık boşa gitti heralde, pound üstünde yapın alış-verişlerinizi daha ucuza geliyor (5-6tl 'ye kadar hemde)
Mesaj tarihi:
sabonis said:

shopto'dan peki signed for ile not signed for'un ne farkı var acaba? gerçi arada 2.5 euro var, signed for almak lazım diyor içimden bir his.

shopto inşallah 27'sinde gönderir.

ayrıca masq, iş yerine göndertmek daha mantıklı kesinlikle evet.

yine teşekkürler pozitif, negatif bütün yanıtlar için

signed for = takipli kargo kargonu royal mail , türkiye'ye giriş yaptıktan sonra ptt sitesinden nerde olduğunu takip edebilirsin, ayrıca postacı sana imza attırıp ürünü teslim etmek zorunda .

not signed for = takipsiz kargo , postacı ister sana getirir kapına ister salla atar keyfine kalmış.
Mesaj tarihi:
erenköy d&r ve bayrampaşa saturn mağzalarını aradım CE ayırtmak için, ikisi de ayırmıyo gelen kapar diyo. etiler teknosa ise bizde satışa sunulmayacak yanlış bilgi almışsınız dedi
Mesaj tarihi:
Phyx said:

http://www.g2play.net/store/Starcraft-2-Digital-Download.html

84 lira burda sadece key

buda sakat yandan bonus veriyolar sonra odeme yok diyolar...
Mesaj tarihi:
shopto da ilk kez alışveriş yaparken kartın çıktığı adrese yolluyor, bende yeni taşınan biri oalrak eski adres mi kayıtlı yeni mi kayıtlı bilmiyorum, sipariş veremiyorum hiç, senditte takılı kaldım
Mesaj tarihi:
Behlul said:

shopto da ilk kez alışveriş yaparken kartın çıktığı adrese yolluyor, bende yeni taşınan biri oalrak eski adres mi kayıtlı yeni mi kayıtlı bilmiyorum, sipariş veremiyorum hiç, senditte takılı kaldım

eş dost'tan rica et
Mesaj tarihi:
resmen inanamıyorum size. verin 60$ indirin işte paşa paşa. çıkış günü en az 1 milyon kişi abanır dl'e blizz downloaderda 1 milyar k görürüz şerefsizim, 20 dakikada biter.
  • Yeni Oluştur...