Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4S Orvolle Deployment

Exodous

Öne çıkan mesajlar

bikerede şurda geyik yapıp güle oynaya bir konu hakkında konuşulduğunu göremeyecekmiyim?

@Xiphoid, kuzeyde beraber takılıyoruz seninde belirttiğin gibi, zaten senin yorumda eleştirilebilecek yada alınılacak birşey birşey bulamadım :P alıntı yaptığın yorumun sana karşı yazılmış bir yorum olduğunu düşünmüyorum, alınganlık yapmışsın :)

@Cpt. Logar , hasan abi hele bi gel sen buraya gemi işini hallederiz :P

@Moss: vlade buraya gelirse çok güzel olur, bi ara agile geliyordu güzel fleetler yapmıştık kısa süreliğine, tam bir gerilladır kendisi :) , so <3 Vlade

@Exodous , hüseyin abicim saygılar :P, burada ofansif yorumlar yapan insanlar belli,onlarada laf işlemez o yüzden salla gitsin abi cevap bile verme

@mege: artık PF- gerilla saldırılarının fc liğine sen geçersen sevinirim, 3 rapier kaybettim dahada almam bu hafta :) dps alıp fleetin arasın karışıcam artık asd

@all ,Orvollede olduğumuz süre içinde ganglerimize eve evrenindeki Türkler davetlidir, hangi allience veya corptan olduğunuz, kızmızı veya nötr olmanız farketmez, "kim olursan ol yine gel" felsefesinde pvp yapalım :P orvolleye gelince bize convo açabilirsiniz.

PS: istek km' lerinizi kağıda yazıp orvolle kapının altından atabilirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Orvolle Deployment pek iyi gitmiyor. Buradaki yegane ve tek düşmanımız olan SoT (Soldier of Thunderstorm), bir iki büyük kill verince, bizi her gördüklerinde sıvışmanın yollarını arıyorlar. Mesela 15 kişi gate kamp yaparken biz 8-9 kişiyle içeri dalınca hemen kaçıyorlar. Anca tek gemi falan PF-'e atlarsak bize saldırmayı göze alıyorlar. Biz de onları baitlemek için farklı yollar arıyoruz. Kalabalık gruplarının içinden tek tek gemi ayırkalamaya çalışıyoruz.

Bu arada bizim grup hariç, corpun da yaptığı oplar var elbette. Bunlara da katılıyoruz. Özellikle bir iki gün önce Zeturi'nin fc'liğindeki uzun menzil bc roamı epey eğlenceliydi. Güzel killer alındı.

Bu da savaşın bilançosu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
DERT3 said:

STY said:

4S günlüğüne döndü forum. Başka icraatı olan yok... =)

Scalar ın tüm PVP takımı orda abi başka aksiyon yapan yok zaten. Geri kalan türkler ya üretimci ya madenci başka ne olsun abicim.
bu arkadas kimse yaniliyor cunku su anda eski oyunculardan kaan arkadasin (kendisi tek korsan olan turk arkadastir)ogrencileri yeni bir yapilanmaya gidiyorlar ayrica konustuguma gore hardcore pvp yapan ve korsan olan ve olmak isteyen elit turk pvp cileri alicaklarmis ben mining ci oldugum icin kabul edilmedim ayrica morsus un basinin belasi podla ilede aralari bayagi iyi once 4s tekiler m-o sistemindeki 6 kisilik podlayla bas edemiyor it ilemi bas edecek
Sosyal ağlarda paylaş

ben Turkun zeki cevik ve cruiserla Titan patlatanini severim.

bu arada morsus mihiyi 4s deki Turklerden ibaret sanmak cok guzelmis.

m-o da korsanlarin barinmasinin sebebi buna morsusun izin vermesi, fleet yokken eglence ciksin diye. yoksa pdnd deki Supercarrierlari yigmak oraya 20 tane buble atmak hic zor degil.kapatmak istedigimizde kapatiyoruz tribute core a giris ve cikislari.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle cruiser ile Titan fln patlatırım diyen arkadaşlar gelsin bi görüşelim :)

Podla'ya da hiç deyinmeyeceğim, logiyle gidip onları patlatınca, sizleri logisiz asıl görelim diyen. Logisiz gidip, gene patlatmak üzereyken falcon sokup jamleyip kaçan(Yani kendilerine gelince herşey mübah). 1 tane blasterlı Megathron, 1 tane typhoon ve 1 tane thanatos ile bir tane T-1 BS'imi 4 neut 3 web 2 scramble bastıkları halde agrosu geçene kadar patlatamayan bir grup yani. Ha iyi oynuyorlar orası ayrı ama çok da ağlıyorlar be kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...