SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bikerede şurda geyik yapıp güle oynaya bir konu hakkında konuşulduğunu göremeyecekmiyim? @Xiphoid, kuzeyde beraber takılıyoruz seninde belirttiğin gibi, zaten senin yorumda eleştirilebilecek yada alınılacak birşey birşey bulamadım :P alıntı yaptığın yorumun sana karşı yazılmış bir yorum olduğunu düşünmüyorum, alınganlık yapmışsın :) @Cpt. Logar , hasan abi hele bi gel sen buraya gemi işini hallederiz :P @Moss: vlade buraya gelirse çok güzel olur, bi ara agile geliyordu güzel fleetler yapmıştık kısa süreliğine, tam bir gerilladır kendisi :) , so <3 Vlade @Exodous , hüseyin abicim saygılar :P, burada ofansif yorumlar yapan insanlar belli,onlarada laf işlemez o yüzden salla gitsin abi cevap bile verme @mege: artık PF- gerilla saldırılarının fc liğine sen geçersen sevinirim, 3 rapier kaybettim dahada almam bu hafta :) dps alıp fleetin arasın karışıcam artık asd @all ,Orvollede olduğumuz süre içinde ganglerimize eve evrenindeki Türkler davetlidir, hangi allience veya corptan olduğunuz, kızmızı veya nötr olmanız farketmez, "kim olursan ol yine gel" felsefesinde pvp yapalım :P orvolleye gelince bize convo açabilirsiniz. PS: istek km' lerinizi kağıda yazıp orvolle kapının altından atabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 4s(tu) grurumuzsnz =) kske oynasamda katlsm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Pb yede bekleriz. Gelmeyin len şaka yaptım ben sizi vuramam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 MaDOnos said: Pb yede bekleriz. Gelmeyin len şaka yaptım ben sizi vuramam :D Tamam gelmeyizde sen arada orvolleye gel abi. Senin charla baitleriz. NCden bi corpun doomla çalışcağını düşünmezler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nestra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 tekrar bakınca cidden alınganlık etmişim dedim. aslında aynı kişilere tepki göstermişiz hüseyin abi ama senin lafınıda kendi üstüme almışım. kısacası yazdıklarımı seni destekler şekilde yorumla lütfen. bu nedenle özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Orvolle Deployment pek iyi gitmiyor. Buradaki yegane ve tek düşmanımız olan SoT (Soldier of Thunderstorm), bir iki büyük kill verince, bizi her gördüklerinde sıvışmanın yollarını arıyorlar. Mesela 15 kişi gate kamp yaparken biz 8-9 kişiyle içeri dalınca hemen kaçıyorlar. Anca tek gemi falan PF-'e atlarsak bize saldırmayı göze alıyorlar. Biz de onları baitlemek için farklı yollar arıyoruz. Kalabalık gruplarının içinden tek tek gemi ayırkalamaya çalışıyoruz. Bu arada bizim grup hariç, corpun da yaptığı oplar var elbette. Bunlara da katılıyoruz. Özellikle bir iki gün önce Zeturi'nin fc'liğindeki uzun menzil bc roamı epey eğlenceliydi. Güzel killer alındı. Bu da savaşın bilançosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Tabiiki fedakar logilerin de emeklerini unutmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echkia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 DERT3 said: STY said: 4S günlüğüne döndü forum. Başka icraatı olan yok... =) Scalar ın tüm PVP takımı orda abi başka aksiyon yapan yok zaten. Geri kalan türkler ya üretimci ya madenci başka ne olsun abicim. bu arkadas kimse yaniliyor cunku su anda eski oyunculardan kaan arkadasin (kendisi tek korsan olan turk arkadastir)ogrencileri yeni bir yapilanmaya gidiyorlar ayrica konustuguma gore hardcore pvp yapan ve korsan olan ve olmak isteyen elit turk pvp cileri alicaklarmis ben mining ci oldugum icin kabul edilmedim ayrica morsus un basinin belasi podla ilede aralari bayagi iyi once 4s tekiler m-o sistemindeki 6 kisilik podlayla bas edemiyor it ilemi bas edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 konu kapandıktan 2 ay sonra sırf bunu demek için üye olman beni duygulandırdı :) bu arada "it ilemi baş edebilecek" derken IT Allincedan mı bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Satasma amacli bir yaziymis gibi geldi bana. Ama sunu belirtmek isterimki m-o ya gidipte bas edilememesi gibi bir durum olacagini sanmiyorum cunku MM pilotlari tributeda degilki oraya gidilirse geneli farmer, industry char gibi charlar var yani pvpciler orada degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 oha kadın erkek ilişkilerinde de geçerli burda da mı geçerli 4S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 bak buna bayılıorm "tek korsan" bide şu var "geri kalan hepsi madenci" nerden topluonuz bilgiliyi bilmiorm da, her turk pilot adını KAHRAMANKURT SüperASENA diye koymuyor yani ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 o bilgiyi nerden bulduklarını biliormda, burdan paylaşmıım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 napıolar abi ccp den mi alıolar, hani öyleyse ben yurt dışından oynayan bi türküm mesela, böle pilotlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Ya zaten korsan tek turk gibi bir yaklasim kafadan fail ben orasina takilmadimda dedigi sey tuhaf yani zaten orda olan kimse yok haliyle bas edilebilcek bir durum yok ortada 6 kisi koca bin kusur kisilik alliancea bedel gibi bir olay var orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ben Turkun zeki cevik ve cruiserla Titan patlatanini severim. bu arada morsus mihiyi 4s deki Turklerden ibaret sanmak cok guzelmis. m-o da korsanlarin barinmasinin sebebi buna morsusun izin vermesi, fleet yokken eglence ciksin diye. yoksa pdnd deki Supercarrierlari yigmak oraya 20 tane buble atmak hic zor degil.kapatmak istedigimizde kapatiyoruz tribute core a giris ve cikislari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Buyrun gelin kamplayin M-O yeterki action olsun = ) Ordaki pilotlar ghost pvp yapiyor saniyomusun ki o machie ye binen adam cloak olmadan geziniyor etrafta : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yalniz 1post yazip kayboldu son goruldugu yer Fransa sinirlari icerisinde kendisinden birdaha haber alinamadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 şimdi farkettimde, bu kadar boş bir post için baya bi ciddi savunma yapmışız, en iyisi arkadaşı kendi haline bırakıcaktık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Glatheros said: ben Turkun zeki cevik ve cruiserla Titan patlatanini severim. Titan diilde, cruiser class bir gemiyle rahat bir şekilde dread patlatabilecegini iddia eden türk gördüm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 abi niye patlatamayasın, sende saçmaladın bak şimdi hiç bilmiyon oyunu KB koy hehehaeaafhabadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 benim KB'a ihtiyacım yok. Tek PvPci türküm ben!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hahaha gel göstereyim o zaman tek pevepeci türk kimmiş senin bütün alyansına karşı tek gideirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Öyle cruiser ile Titan fln patlatırım diyen arkadaşlar gelsin bi görüşelim :) Podla'ya da hiç deyinmeyeceğim, logiyle gidip onları patlatınca, sizleri logisiz asıl görelim diyen. Logisiz gidip, gene patlatmak üzereyken falcon sokup jamleyip kaçan(Yani kendilerine gelince herşey mübah). 1 tane blasterlı Megathron, 1 tane typhoon ve 1 tane thanatos ile bir tane T-1 BS'imi 4 neut 3 web 2 scramble bastıkları halde agrosu geçene kadar patlatamayan bir grup yani. Ha iyi oynuyorlar orası ayrı ama çok da ağlıyorlar be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 fazla uzağa gidemiyosun sanırım suark:P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar