ruzgar35 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 3 yahut 4 gün önce oyunu indirip başladım ama yalnız olmuyor. dışarıda yakalayıp yakalayıp öldürüyorlar sinir oldum neredeyse bütün servetim kuş oldu uçtu :) neyse kısacası konuşup koklaşacak kasıp kaynaşacak birkaç arkadaş arıyorum,bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 EU'da Türk arkadaşların guildi var adı Pain Killers olması lazım onlarla irtibata geçersen sana yardımcı olabilirler üyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Pain Killers'dan Campagnaro Slantor'a oyundan mesaj atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruzgar35 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 alfar ırkıyım yalnız,bu ırk diğer bütün ırklarla düşman öyle değil mi? umarım diğer arkadaşlarda alfardır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 o farketmiyor guilde girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruzgar35 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 en rahat deriyi nasıl ve nerede kasabilirim? (goblin harici) düzeltme: herşeyin derisi yüzülüyormuş yahu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 goblin kolay ölüyor diye onu söyledim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0guz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 evet bi kaç hafta geliştikten sonra pain killers a gelirsen bizim hamletlerin yanındaki mobları rahat kesersin, moblar sırf kar $$ :) clanda baya türk var ama gerisi yabncı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruzgar35 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 forumda nickini bulabildiğim herkese mesaj yolladım oyunda ama kimseyi oyunda yakalayamıyorum sanırım. oyun nickim; Arbela Processus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0guz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 benim nick Oguz Khan oyunda gündüzleri bazen denizde oluorm o yüzden online olmayabilrim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 campagnaro ya selam söyleyin mesut abin gelio diye :D 15 aylık askerliğin son 15 günündeyiz efenim bitti bitecek darkfall bekle benii:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Campagnaronun yeni adı;xxbar silent oldu..Oyunu açmadan önce benimle irtibata geç abi burdan..Şimdiden geçmiş olsun mesutcum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Bir tek union jacki bulabildim oda yabancıymış :) Yardım edebilicek varmı oyun biraz karışıkta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 mesut bey hoşgeldiniz askerden :) ben mert namıdiğer curse :) hadi yedin askerliği df ye devam mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hypnotize;Union jack'e xxbar silent'ın arkadaşıyım de inanılmaz yardım eder,selamımı da söle:).Ayrıca quelnil jelantru ile irtibata geç,türk arkadaşımızdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acemi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 dayanışma ihtiyacı hissediyorum. aktif oyuncular ulaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0guz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bildiğim türk lerin hepsi pain killers clanında sanırm zaten fazla oynayan türk yok, clan ın gerisi yabancı, ingilizceniz iyiyse officerlarlar konuşun xxbar ı oguz u tanıorum derseniz alırlar, benım nick Oguz Khan şu sıralar pek girmiorum yogun oldugum için clana girmek istiyosanız Union Jack e pm atın kendisi ingiliz yalnız http://darkfallinfo.com/pmap/index.php?mapserver=eu1&page=claninfo&uid=0x480d5d9e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Acemi durumun nedir?Ulaşabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesut askerliğin bittimi gözüm?:)Df'da acemi birliğine alıcam seni,elçimiz olucaksın.Son diplomatik sürecimizde elçimizin başı tepside tarafımıza gönderilmişti,ondan öncekinin sırtında oklar,atı getirdi..Hadi bakalım bekloruz seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 muahauha bitti geldim olm msn felan görüşelim acil tarafındanD: nasıl gidiyo oyun server kalabalıkmı yani şöle aktif başlayalım diyorum nihahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Hoşgeldin:)server herzamanki gibi,1,5-2k oyuncu var serverda..özelden mesaj attım bir bak bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ee napıonuz bakim df tam gaz gideyyo ha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Oyun ne durumda arkadaşlar? Ben askerden önce bıraktım. 1 yıl önce fln. Server nüfüsları ne durumda? Oyunun temeli sağlamlaştırıldı mı? PVE ne durumda? Kalabalık kombatlardaki sorunlar düzeltildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ne samimi başlık bu böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Dominus Ferocious ve Eolo Ferocious olmak üzere iki arkadaş tekrar başladık 1.5 yıl sonra. Adamları taktir ettim, askere gitmeden önce oyunun yalan olucağından emindim, 2. exp ve re-launch varmış önümüzdeki ay. Oyunu eskiye nazaran baya casual friendly yapmışlar, meditation sistemiyle macro zorunluluğunu ortadan kaldırmışlar. Oyuncu sayısı fena değil gibi, hafta içi bile prime timelarda baya adam oluyor, zaten her daim siegeler mevcut. Pvp sıkıntısı yok yani, pve kolaylaştırılmış, deli gibi skill gain veriyor, ve lootlar öncekinin 6 katı falan. Baya oynanır hale gelmiş. Darkfall zaten UO'dan sonra oynadığım en iyi pvp oyunuydu quality(skill) > quantity(zerg'de diyebiliriz) olan tek pvp oyunu olmasa gerek target sistemi olmadığından dolayı. Bir sürü pvp e yöneltici feature eklenmiş. Gece/gündüz kavramı eklenmiş (çok güzel ambiance yaratıyor gerçekten, hele ki geceleri pvpler). Hiç beklemediğim bir şekilde (tu) verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar