Necro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 senko said: beni yakisikliligim icin cagirdilar ama Japonlar Türkiye'de ajans mı açmış abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 liseli kızların işi kolay olsa gerek(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 barnacle said: benim arkadaşlar istanbulda ajansa kayıtlı bi tane. barlara konserlere filan yolluyolar bunları. günlük 40 lira filan kazanıyolar. hangi ajans .d biz de kayıtlıyız bi ajansa ama adamlar aktif diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 18 yaş üzerindeyseniz ve Burgerking, McDonalds ya da KFC severlerdenseniz bu iş tam size göre. Bahsedeceğim yerde 4 ay boyunca çalışmıştım. Neden çıktın diye soracak olursanız tatil yapmak istedim. İşin aslı şu şekilde. McDonalds Burgerking ve KFC bir ajansla anlaşmalı durumda. Tanınmış bir ajans değil. Mecidiyeköyde ara sokaklardan birinde bir han içinde çalışıyorlardı. Yaptığım iş ise denetlemeydi. Denetlemek için seçtikleri restaurant'a siz normal bir müşteri şeklinde gidiyorsunuz. Çoğunlukla sizin yaşadığınız muhitten noktaları seçmekteler. Sıraya girer girmez kronometrenizi başlatıyorsunuz. Kasadaki görevlinin ismini hafızaya alıp doğru soruları sorup sormadığını, güler yüzlü olup olmadığını, işlemi ne kadar kısa sürede bitirdiğini ve o andaki promosyonlardan sizi haberdar edip etmediğini notediyorsunuz. Ama siz sadece sizden istenenleri alabilirsiniz. Kibarca reddederek size söylenen menüyü alıyorsunuz. Daha sonra patatesin kıtırlığı, hamburger köftesinin pişmişliği yada yanmışlık derecesini ve içeceğinizin soğukluğunu not ederek yemeğinizi yiyip çıkıyorsunuz. Dışarıda doldurduğunuz formu ajansa teslim ediyor ve bir sonraki iş için yol masrafınız, alacağınız menünün masrafı ve 30 tl gibi denetmenlik ücretinizi cebinize koyup belirtilen saatte belirtilen restaurantta aynı işlemi tekrarlıyorsunuz. Bu tutar 4 sene önceydi. Şimdi kesinlikle daha yüksektir. İş bu. Her gün olmasa da haftada en az 3 gün gönderiliyorsunuz. Ama kendinizi kesinlikle belli etmemeniz lazım. Belli ederseniz adamlar kasa ve fiş numarasını not ediyor ve o hafta sonunda sizin fişinizle karşılaştırılıyor. Yakalanırsanız bir daha o restauranta gönderilmiyorsunuz. 3 sefer yakalanırsanız teşekkür alıp işten çıkarılıyorsunuz. 1 sefer altıyol McDonalds'ta farkedilmişim. Sanmayın ki oradaki çalışanlar denetlendiğinin farkında değil. İşe yeni başladığım zamanlardaydı. Zevkli ve çok enfes bir işti :D Üniversite öğrencilerine kesinlikle tavsiye ederim. Google'da araştırın şirketin ismini tam olarak hatırlamıyorum. M.... bilmemne ajanstı ama baya uzun zaman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 saçlar rastalı ise greenpeace, saçlar rastasız ise unicef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 greenpeace ye gitceksen kendi kelepceni, zincirini kendin getiriyorsun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 @vaperon Abi şu ajansın adını hatırlamaya çalışsana.İş süpermiş gerçekten.Belki anadolu yakasında da vardır böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Cidden hatırlayamadım adını. 4 sene oldu :S Bir google'layayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kesinlikle giyim mağazalarının herhangi birine gidip part-time iş arıyorum olayına akmayın. uzak durun oralardan. 6 ay kadar çalıştım okulla birlikte canımı veriyodum. size derler haftada 30 saat çalışacaksın o olur 35-40 saat ama karşılığını alamazsınız. he 5 dakika gecikirseniz işe yaptığınız hiçbir fedakarlık göze alınmaz kalkıp o 5 dakikanın hesabını sorarlar. bunun yanında aldığınız ücret gerçekten yorulduğunuza değmez (inditex group'a bağlı mağazalar hariç). ben 450 maaş 80 yemek alıyodum ki eğer mağaza alışveriş merkezinde ve dışarıda yemek için pek bir seçeneğiniz yoksa o 80 lira hiçbir şekilde yetmiyor. tavsiyem organizasyon işlerini yürüten ajanslarla görüşüp günlük işlerden para kazanmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 vaperon said: Cidden hatırlayamadım adını. 4 sene oldu :S Bir google'layayım. cidden şahaneymiş, milyonlar ayakta =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Necro said: senko said: beni yakisikliligim icin cagirdilar ama Japonlar Türkiye'de ajans mı açmış abi? ehue iste cinli japon gerektiginde cagiriyorlar beni bi gorun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Offf seminer merkezini ve şirketin ofisini hatırlıyorum ama isim çıkmış aklımdan. Seminer merkezi bağlarbaşından beykoz tarafına döndükten sonraki yol üzerinde koç grubunun villalarını geçtikten hemen sonraydı. Googlemaps üzerinden bile baktım etiket var mı diye ama googlemaps haritaları göstermiyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 pc dükkanında çalışıyorum günlük 20tl sabah 8 den 6 ya kadar bide düğün salonunda düğün olursa akşam fotoğraf kartlarını zımbalayıp fotoğrafları içine koyup satıyorum satılan fotoğrafların toplamının %10 u günlüğüm oluyor yani bi günde 40-50 tl geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 yav said: o işi denicem bi tanıdık var da aramaya cesaret edemedim bi türlü turist kafilesini havaalanında karşılayıp alıp otele yerleştirme işi hem yabancı dil gelişir hem 3-5 naziklik yapıp bahşiş falan alınabilir çok da güzel olur aslında ya evet evet bu başlığın açılması iyi oldu. otur otur nereye kadar yav, yarın tineycliğimin son günü üstelik sdf daha hiç işe girmedim ömrümde edit: suark'a hitaben demiştim ya araya neler girmiş sdf antalyada turizm acentelerinde mihmandarlık yapabilirsin yaş aramıyorlar.. sadece oteli şöföre tarif edeceksin ve yanında refakat edecen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 catering firmasında çalışıyodum. günlük 40 lira + yemek. şehir dışı işlerde günlük 60-90 arası yol + yemek onlardan. 3 gün önce bıraktım. tavsiye etmem, para kazanılıyo da yemeye vakit olmuyo. öğlen 2 gibi gidiyosun, gece 12 gibi anca çıkıyosun. bazen o da olmuyo falan tabi. tek artısı konserlere gidiyosun beleşten, galalarda falan ünlülerlen muhabbet. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 forumda tw'lik ya da modluk yapabilirsin. getirisi baya iyi. iki senede bir yat 2 malikane aldım. ama dynaya kaç dürüm ısmarlaman gerekir işe girmek için bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 1 ay oldu mezun olalı. ogrenci olmak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar